איך מכינים תפוחי אדמה בנינג’ה גריל?
1. שוטפים היטב 4 תפוחי אדמה בינוניים ומנקבים במזלג.
2. מכניסים את תפוחי האדמה לסלסלת cook and crisp בסיר הקרמי ומוסיפים 1/2 כוס מים.
3. סוגרים את מכנסה סיר הלחץ ומוודאים שהשסתום העליון על מצב Seal .
4. לוחצים על מצב "סיר לחץ" בעוצמה נמוכה למשך 3 דקות ולוחצים התחל.
5. אחרי 3 דקות משחררים את האוויר על ידי הזזה של השסתום העליון למצב Vent.
6. מערבבים בקערה 4 כפות שמן זית, 2 שיני שום,1 גבעול תימין טרי, 1/4 כפית פלפל שחור גרוס דק ו 1- כפית מלח דק.
7. מסירים את המכסה ומברישים את פתוחי האדמה בסיר בתערובות התבלינים והשמן.
8. סוגרים את מכסה ההשחה ובוחרים "טיגון באוויר חם" בטמפרטורה של 190 מעלות ל 25 דקות.
למתכון נוסף של פלחי תפוחי אדמה בנינג'ה פודי, לחצו כאן >>
2. מכניסים את תפוחי האדמה לסלסלת cook and crisp בסיר הקרמי ומוסיפים 1/2 כוס מים.
3. סוגרים את מכנסה סיר הלחץ ומוודאים שהשסתום העליון על מצב Seal .
4. לוחצים על מצב "סיר לחץ" בעוצמה נמוכה למשך 3 דקות ולוחצים התחל.
5. אחרי 3 דקות משחררים את האוויר על ידי הזזה של השסתום העליון למצב Vent.
6. מערבבים בקערה 4 כפות שמן זית, 2 שיני שום,1 גבעול תימין טרי, 1/4 כפית פלפל שחור גרוס דק ו 1- כפית מלח דק.
7. מסירים את המכסה ומברישים את פתוחי האדמה בסיר בתערובות התבלינים והשמן.
8. סוגרים את מכסה ההשחה ובוחרים "טיגון באוויר חם" בטמפרטורה של 190 מעלות ל 25 דקות.
למתכון נוסף של פלחי תפוחי אדמה בנינג'ה פודי, לחצו כאן >>