מה זה טרטר?
טרטר הוא בשר נא, לרוב מדובר בבשר בקר נא או דג נא, שהם קצוצים דק, חתוכים דק או טחונים.
במסעדות גורמה לרוב מגישים סטייק טרטר, מנה זו לרוב תהיה מוגשת לצד ביצה לא מבושלת, צלפים, רוטב ווסטרשיר, בצל קצוץ ותבלינים. מאכל זה נחשב למעדן בעיניי מביני עניין.
קל מאוד להכין מנת טרטר, מכיוון שאין צורך לבשל את הבשר. צריך לוודא שיש לכם נתח בקר או דג איכותיים, לקצוץ אותם היטב ולהתאים להם תיבול מתאים.
קיים גם תיבול פשוט ומהיר המבוסס אך ורק על לימון ושמן זית. דג כמו טונה יכול ללכת מצוין עם תיבול חריף של וואסבי בשילוב עם פירות כמו אננס או פסיפלורה.
למתכון של ברוסקטה עם טרטר דגים, לחצו כאן >>
במסעדות גורמה לרוב מגישים סטייק טרטר, מנה זו לרוב תהיה מוגשת לצד ביצה לא מבושלת, צלפים, רוטב ווסטרשיר, בצל קצוץ ותבלינים. מאכל זה נחשב למעדן בעיניי מביני עניין.
קל מאוד להכין מנת טרטר, מכיוון שאין צורך לבשל את הבשר. צריך לוודא שיש לכם נתח בקר או דג איכותיים, לקצוץ אותם היטב ולהתאים להם תיבול מתאים.
קיים גם תיבול פשוט ומהיר המבוסס אך ורק על לימון ושמן זית. דג כמו טונה יכול ללכת מצוין עם תיבול חריף של וואסבי בשילוב עם פירות כמו אננס או פסיפלורה.
למתכון של ברוסקטה עם טרטר דגים, לחצו כאן >>