יום בחיי שגב משה
יום בחיי שגב משה

איפה אוכלים בדימונה: קונדיטוריית “טעם של פעם”

"טעם של פעם" היא קונדיטוריה שעושה כבוד לטעם, נקודה! פה תמצאו הכל: מ"לחם בית" מסורתי ועד מילפיי צרפתי משגע ופיצה איטלקית הום מייד

כשמיקי אסולין פתח את קונדיטוריית הבוטיק שלו לפני שלוש שנים הוא חלם לייצר “לחם בית”, כזה שמעלה  בו זיכרונות של בית ילדותו בימי שישי. הוא התחיל עם קילו קמח לייצור הלחם הזה. אנשים הגיעו, טעמו, התלהבו והיום הוא מייצר את אותו לחם בית, מ-200 קילו קמח. “טעם של פעם” היא המקום להשיג בו מאפי בוקר, עוגות קרות, עוגיות נהדרות שמייצרים בו מאפס ואפילו מילפיי, שכבות של בצק עלים עם קרם פטיסייר מענג. הקורונה הביאה איתה את הפיצה: המקום היה סגור והיה צריך לייצר הכנסה חדשה במשלוחים. אז עכשיו גם פיצה, אבל איכותית, עם בצק שמייצרים במקום, רוטב שמכינים פה וגבינה צהובה שמגררים במקום. אז אם בא לכם פיצה או בכלל קפה ומאפה, בואו לכאן, והצטיידו גם ב”לחם הבית” כדי לנגב כל רוטב כשתחזרו מהטיול.

טעם של פעם, מ”ד המעפילים, דימונה

קטגוריות

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    נועם אמיתי

    המקום הכי נקי וטעים שאכלתי בו , רמה אחרת לגמרי, אין אליפות כזו חובהה !!

    Avatar
    סימונה

    טעם שלא שוכחים!! מקצועיות, איכות נקיון ושירות בגמה הגבוהה ביותר