תפריט פיקניקים בקונדיטורית דלאל
הידעתם? ב-18 ביוני נחגוג את יום הפיקניק הבינלאומי, ואנחנו חושבים שזו הזדמנות מצוינת לצאת לפארקים ולחגוג עם נשנוש טוב. דלאל הקונדיטוריה מציעה סלסילת פיקניקים קייצית לכל מי שרוצה לקחת אוכל לטיול או פיקניק בפארק או בים. הסלסלה כוללת: בגט פריזאי, חמאה צהובה, ריבת תות, גבינות שונות, בייגלה שומשום, 2 מיני בורקס, 2 מאפים מתוקים, 2 כדורי שוקולד, 2 רוגעלך או גביניות, מיץ תפוזים סחוט טרי ובקבוק מים מוגזים או מינרלים תמורת 185 שקלים.
דלאל. כל ישראל חברים 7, תל אביב יפו. 03-5109292
חגיגות יום הסושי במסעדות Frame, תל אביב, נתב”ג וראשון לציון
במסעדות Frame יחגגו את יום הסושי בשלישי, ה-18.6 עם מנות סושי מיוחדות וכוס סאקה על חשבון הבית בהזמנת כל מנה עיקרית. בין הספיישלים: רול טונה ואננס - ספייסי טונה, אספרגוס, מלפפון, מעטפת טונה, קוביות אננס טרי, כוסברה וצ’ילי אדום חריף מעל - 67 שקלים; הרול הכתום - עגבנייה, בזיליקום, אבוקדו, טרגון, מעטפת בס, צ’יפס הודי מעל ונגיעות של רוטב גזר וג’ינג’ר - 58 שקלים; רול קיווי טונה - סלמון אבוקדו, פרוסות קיווי, טרטר טונה ומיקרו בזיליקום - 67 שקלים ועוד.
פריים רמת החייל, ראול ולנברג 2, תל אביב. 03-6498080 שלוחה 2. פריים ראשון לציון, הראשונים 2. 03-6498080 שלוחה 3. פריים נתב”ג, שדה תעופה בן גוריון. 03-6498080
טאטאמי - מסעדה אסייתית חדשה בתל אביב
במתחם איינשטיין BLVD נפתחת בימים אלה מסעדת טאטאמי, שלוחה של רשת המסעדות האסייתיות המצליחות מחיפה, של המסעדן ערן לוי. בין המנות בתפריט: קוצ’י פיש פלאפל -פילה דגים לבנים, עשבי תבלין מטוגנים בטמפורה לצד רוטב טריאקי; טאטאקי טונה - טונה טריה צרובה ופרוסה בתיבול רוטב פונזו הדרים לצד סלטון גזר, קולורבי, בצל סגול, צנונית עלי כוסברה ושבבי אפונת ווסאבי; רול פרוט פיש - פרי עונתי, אבוקדו ומיונז יוז במעטפת של פילה מוסר עירית; רול סאקה טאטאמי - קונפיו, גזר, אבוקדו, בצל ירוק, מיונז דבש ויוז במעטפת סלמון; לחמניות באן מאודות ומתקתקות בשלל מילויים של בשר, דגים וירקות. אוייטסר גלייז - מניפת חזה אווז באוויסטר גלייז מוגש לצד ירקות ירוקים ,אורז לבן ושקדים ועוד.
טאטאמי. מתחם איינשטיין BLVD, תל אביב יפו
שבוע יפני במסעדת קמפאי, באר שבע
במסעדת קמפאי יחגגו את יום הסושי בשבוע שלם של סושי. החגגיות יתקיימו בימים שני עד מוצ”ש, ה-17-22 ליוני. בין המנות: ניגירי טורו בלופין טונה - ניגירי בטן טונה 2 יחידות צרובות ו-2 יחידות נאות ברוטב סויה וואסבי, גרידת לימון, קוויאר שחור, ג’ינג’ר ועירית - 64 שקלים; קריספי רייס ספייסי טונה - 4 יחידות ריבועי אורז נישיקי פריך עם אבוקדו, קוביות טונה עם ג’ינג’ר ובצל ירוק באיולי צ’ילי ושמן סומסום, שבבי אצות פריכות, סומסום קלוי ועירית - 56 שקלים; גיוזה אנטריקוט - 4 יחידות כיסוני בקר וואגיו מאודים וצרובים במילוי אנטריקוט עם אווז מעושן, כרישה ופטריות על רוטב טריאקי וטוגראשי פיקנטי עם כרישה מטוגנת ועירית - 48 שקלים; טונה טאטאקי - פרוסות פילה טונה אדומה צרובה, רוטב סויה וואסבי פיקנטי, צנוניות, בצל סגול וירוק, שיסו, צ’יפס שום - 62 שקלים ועוד.
קמפאי. מתחם ביג, באר שבע. 08-6655999
יום הסושי במסעדת קיושי, גבעת ברנר
במסעדה האסייאתית קיושי - סושי בר יציינו את יום הסושי הבינלאומי במבצע: בהזמנה מעל 190 שקלים, ממגוון המנות שבתפריט, מקבלים רול ספיישל מתנה (לבחירה מתפריט הספיישלים של המסעדה).
קיושי סושי בר. מתחם הקניות בכניסה לקיבוץ גבעת ברנר מאחורי תחנת דלק סד”ש. 08-933-0009
פסטיבל האוכל Good Food, הרצליה
בתאריכים 26-27.6 יערך פסטיבל האוכל Good Food במרינה הרצליה עם מנות של שפים ומסעדות מפורסמות במחירים של בין 15-35 שקלים. בין המנות: גיא פרץ יציג את באיירן מרקט, קרולינה טראק בשרים במעשנה, סיירת הדייגים,פיצה בלה, וטראק מתוקים. גם המסעדות: Susu & Son Benedict in a Box, ARIA, NuNuNu, דיקסי של שף חיים כהן, Shi Shi ועוד יציגו מנות מיוחדות משלהן. הפסטיבל יערך בין השעות 18:00-23:00 והכניסה חופשית.
Chef to chef by Ferrarelle - עשר ארוחות מיוחדות של שיתופי פעולה בין שפים
חמישה זוגות של שפים יארחו עשר ארוחות חד פעמיות בפרוייקט CHEF TO CHEF של פרללה. השפים יארחו אחד את השני במסעדותיהם לארוחות משותפות מיוחדות. מי בפרוייקט? יובל בן נריה (יא פאן) - מושיקו גמליאלי (בר 51); יריב מלילי (קאב קם) - גיא פולק ועידו לב (דיסקו טוקיו); יוסי שטרית (קיטשן מרקט) - תומר אגאי (סנטה קתרינה); אביבית פריאל אביחי (אוזריה) - נוף עתאמנה (הארוחה תתקיים במסעדת SCHOOL YARD של בית הספר לבישול “דנון”); ענר בן רפאל (איגרא רמא) - עידו פיינר (רוברטה וינצ’י). מחיר הארוחות ינוע בין 320-380 שקלים לאדם, כולל מים פרללה, קוקטייל פתיחה ויין, עם מתנה הביתה בסוף הארוחה. ההרשמה החלה ב-11.6.
סדנאות בשר של השף אלעד ספיר, תל אביב
השף אלעד עובד שנים כקצב ועבד שנים מאחורי הגריל בטובות שבמסעדות הבשר בארץ (לימוזין, מקום של בשר ועוד). ספיר מעביר סדנאות בשר בשוק הכרמל. מתחילים בקצביה להסברים על נתחים, שיטות יישון וחיתוך נכון לכל נתח וממשיכים לארוחת בשרים מוגזמת (כ-800 גרם בשר לאורח) עם הנתחים שחתכנו בקצביה, הכוללת גם יין חופשי לכל אורך הערב. מחיר הסדנאות: 350 שקלים לישיבה בשולחן או 400 שקלים בישיבה על הבר מול הגריל.
תפריט חדש במסעדת הרברט סמואל הכשרה, הרצליה
מסעדת הרברט סמואל במלון ריץ קרלטון בהרצליה מתחדשת בתפריט חדש עם מנות כמו טונה קייצית - פרוסה דק בקראסט זעתר, אבוקדו טרי, פלפל פדרון קצוץ, חסה פריכה, פניני ליים 82/58 - שקלים; תפוח אדמה ובצל - כופתאות בעבודת יד, קרם בצל ויין מתוק, פירורי אגוזי מלך 88/48 שקלים; כתף עגל - מפורקת לאחר בישול ארוך עם מנגולד ואגוז מוסקט, פסטה טרייה, ציר טבעי 52/92 שקלים; פיצ’י דייגים חריף 98 שקלים; פילה בקר - פירה מרווה, רוטב ענבים אדומים, פטריות יער 186 שקלים; צלעות טלה - חרוכות במעשבים יבשים, פריקי וכרישה צעירה, תרד וקייל שחור, לימון מותסס - 208 שקלים ועוד.
הרברט סמואל, ריץ קרלטון, הרצליה
תפריט קיץ חדש בקפה ג’ו
רשת קפה ג’ו מחדשת את התפריט לכבוד הקיץ, עם מנות כמו: באן סלמון - 3 יח’ באן במילוי סלמון מעושן, בצל סגול מוחמץ, איולי ורוקט, מוגש עם קוביות תפו”א - 49 שקלים; באן סלמון - 3 יח’ באן במילוי חציל, ביצה, פארוזיליה וטחינה-קארי, מוגש עם קוביות תפו”א - 39 שקלים; סלט רביולי קריספי - רביולי גבינות פריך, חסה, אורוגולה, בצל סגול, מלפפון, עגבניות, שרי ופקאן מסוכר - 59 שקלים; סלט איטרות אסייאתי - אטריות שעועית, גזר, מלפפון, בצל סגול, קרוקנט בוטנים, ועשבי תיבול ברוטב בוטנים - 54 שקלים, ועוד.
מנות חדשות בפארוק בשוק, תל אביב יפו
הביסטרו-בר פארוק בשוק מוסיף לתפריט מנות חדשות לכבוד הקיץ: סביצ’ה מוסר ים עם בצל ירוק, צ’ילי, נענע וטוייל שקדים - 56 שקלים; טורטליני פירות ים - טורטליני ממולא בפטריות, מיקס של שרימפס וקלאמרי ברוטב פלפלים פיקנטי-79 שקלים; סביצ’ה מוסר ים ועשבי תיבול- גזר צבעוני, צ’ילי אדום מוגש על קרפצ’יו של אננס - 56 שקלים; פילה בורי - מוגש על פירה יוזו, עגבניות שרי צלויות בשום קונפי - 109 שקלים.
“פארוק בשוק”. רבי נחמן 6, תל אביב יפו. 03-6515670
מנות חדשות בתפריט של Harvey’s, ירושלים
לרגל הקיץ מתחדשת מסעדת HARVEY’S של שף חיים (הרווי) סנדלר במנות חדשות כמו סלמון מעושן בעץ ארז, לצד פלטות בשרים מעושנים בין 12 ל-18 שעות בהרכבה אישית, מבחר סנדויצ’ים עם בשרים שונים, שורט ריבס, ספר ריבס כבש ועוד.
הרווי’ז. בן שטח 7, ירושלים. 02-6246444
תפריט צ’ימיצ’נגה בכל ימי ראשון של הקיץ בצפרה, תל אביב
בחודשי הקיץ, בכל יום ראשון, יוגש תפריט נוסטלגי ממסעדת צ’ימיצ’אנגה במסעדת צפרה. בשעות הצהריים, בין השעות 12:00-17:00, תיתנן גם 15 אחוז הנחה על כל התפריט. בין המנות בתפריט ניתן למצוא את המנות: סביצ’ה קינג פיש עגבניות דבש, ליים פרואני וצ’יפוטלי סגול - 96 שקלים (נבחרה לאחת ממנות הסביצ׳ה הטובות בעולם על ידי מגזין art culinaire magazine); כבד אוז חרוך, מנגו וסירופ וניל הבנרו - 140 שקלים; צ’יפורה סנטה פה, מחית תפוחי אדמה וגבינת עיזים, ליים פרואני ושמן לימון ירוק - 145 שקלים, ועוד.
צפרה. יגאל אלון 96, תל אביב יפו
תגובות (0)