לומדים לאפות לחם מחמצת עם

ברי יוגב

תמיד חלמתם ללמוד להכין מחמצת? סדנה מרתקת המלמדת את כל סודות המחמצת- איך תוכלו לבנות בעצמכם מחמצת, מה עושים עם מחמצת, איך אופים איתה. בקיצור, אתם הולכים להתאהב בסדנה הזאת כבר מהשנייה הראשונה.
רוכשים את הסדנה ומתחילים לאפות כמו מקצוענים!
אל תפספסו
₪259 ₪399
5
סרטונים
11 דקות
ממוצע כל סרטון
כשעה
קורס כולל
קל
רמה

תראו מה מחכה לכם!

5 שיעורים מרתקים לכל הרמות
לומדים בכל מקום ובכל זמן
חוברת סיכום שיעור להורדה
מתכון בונוס- פנקייק מחמצת
עלות חד פעמית
כניסה לקבוצת פייסבוק סודית

אתם עומדים לצאת למסע מופלא

המסע להכנת המחמצת

ברי יוגב, אופה, בעל מאפייה מצליחה בניו ג'רזי ילווה אתכם צעד צעד, עד להכנת לחם המחמצת המושלם. בסדנה הזאת אתם תלמדו איך להכין מחמצת מהתחלה, איך לתחזק אותה, איך להאכיל אותה, איך לשמור אותה. אתם תלמדו איך להכין ממנה לחם מחמצת, מה לעשות עם השאריות שלה וגם איך להכין פיצה. הסדנה הזאת היא התחלה של מסע. מסע שבו אתם הולכים להתאהב בתהליך, בתוצאה וכמובן גם בברי.

לרכישת הסדנה

תוכן הסדנה והשיעורים

פרק ראשון- פתיח

  • פתיח- 4:54 דקות
פרק שני- הכנת מחמצת

השיעור הזה ברי יוגב ילמד אתכם, צעד צעד איך מכינים מחמצת. איך לתחזק אותה, איך להאכיל אותה עד שלא תוכלו לעזוב אותה :)

  • מחמצת- 12:05 דקות
פרק שלישי- הכנת הלחם- הכנת הבצק והתפחה

בפרק הזה ברי יוגב ילמד אתם איך להכין לחם מחמצת. אתם תלמדו איך לשלוט בתהליך התסיסה ומתי להכניס את המחמצת לבצק - שזה בעצם המפתח להכנת לחם מחמצת טוב בבית.

  • הכנת הבצק והתפחה- 19:01 דקות
פרק רביעי- הכנת הלחם- עיצוב סופי ואפייה

בשיעור הזה ברי יוגב ילמד אתכם על אפייה. איך מגיעים לתוצאה המושלמת-לחם מחמצת שהבחוץ שלו קשה ומקורמל והבפנים רך, ממש נמס בפה.

  • עיצוב סופי ואפייה- 7:36 דקות
פרק חמישי- פיצה מחמצת וקמח מלא

בפרק הזה אתם תלמדו להכין פיצה עם מחמצת וקמח מלא. מה זה אומר? בצק עם טעם יותר עשיר, מלא בטעמים וגם יותר בריא. נלמד טכניקה שבה נקבל תחתית קריספית אפילו אם אין לכם תנור של פיצרייה.

  • פיצה מחמצת וקמח מלא - 11:59 דקות

שאלות ותשובות

למי מתאימה הסדנה?
הסדנה מתאימה לכל מי שרוצה ללמוד איך מכינים מחמצת.
רכשתי את הסדנה. מה עכשיו?
לאחר רכישת הסדנה, תקבלו מייל הכולל לינק לסדנה, שם משתמש וסיסמה וכמובן, הזמנה לקבוצת הפייסבוק הסודית
לא קיבלתי מייל לאחר רכישה. למי אני פונה?
במידה ולא קיבלתם מייל הרשמה אתם מוזמנים לשלוח מייל לכתובת: courses@foody.co.il עם החשבונית או פרט מזהה אחר ונשלח לכם בהקדם את כל הפרטים
האם העלות היא חד פעמית?
כן. רכשת את הסדנה פעם אחת והיא שלך ללא הגבלת זמן
מה ההבדל בין תכנית הטלוויזיה לבין הסדנה?
בבית הספר של פודי - אין עריכה של המתכונים ואין קפיצות לרגעי הסיום. הסדנה מכילה שיעורים שלמים, ללא עריכות וללא משפטי "במקרה הכינותי מראש", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים.
למה לרכוש סדנה דיגיטלית ולא ללכת לסדנאות?
קודם כל, המחיר של סדנה דיגיטלית נמוך בצורה משמעותית ממחיר של סדנאות פיזיות. דבר שני- זמינות. ברגע שרכשתם את הסדנה של נטלי לוין, תוכלו לצפות בה שוב ושוב מתי שתרצו. אם פספסתם חלק מהשיעור תוכלו להריץ קדימה ואחורה וכמובן, תוכלו לבחור מתכונים ספציפיים לפי מה שבא לכם להכין באותו הרגע.
אני רוצה להיכנס רק לקבוצת הפייסבוק של בית הספר של פודי. האם זה אפשרי?
לא. הקבוצה מיועדת אך ורק למשתתפי הסדנה.