סדנת בשר- נתחים עם

ראובן מייסלוס

סדנה מיוחדת לאוהבי הבשר ולכל מי שרוצה ללמוד איך מכינים נתחים בבית ברמת מסעדה. אנחנו נלמד איך מכינים סטייקים, צלי בתנור והמבורגר בשתי וריאציות. נלמד על הנתחים שאיתם נעבוד וגם איך משתמשים במד חום על מנת שהבשר יצא לנו בדיוק במידת העשייה הנכונה. מה שבטוח שזה הולך להיות טעים!
רוכשים את הסדנה ומתחילים לבשל כמו מקצוענים!
*בהינתן קופון יש לממשו בדף התשלום
₪199 ₪399
4
סרטונים
11.22 דקות
ממוצע כל סרטון
45 דקות
קורס כולל
כל אחד יכול
רמה

תראו מה מחכה לכם!

4 שיעורים מרתקים לכל הרמות
לומדים בכל מקום ובכל זמן
חוברת מתכונים להורדה
הסדנה מתאימה לכל אוהבי הבשר
בעלות חד פעמית
כל הטיפים וכל הטריקים שאתם חייבים להכיר

תמיד רציתם ללמוד איך מכינים בשר כמו במסעדות?

מעכשיו זה אפשרי!

ראובן מייסלוס, בלוגר קולינרי המתמחה בבשרים, יליד ארגנטינה, הכין לנו סדנה מיוחדת! אנחנו נלמד איך מכינים סטייקים, צלי בתנור והמבורגר בשתי וריאציות. נלמד על הנתחים שאיתם נעבוד – סינטה, נתח קצבים, אנטריקוט על העצם, ואונטריב. אנחנו נלמד גם איך משתמשים במד חום על מנת שהבשר יצא לנו בדיוק במידת העשייה הנכונה. בקיצור, ראובן מייסלוס הולך ללמד אתכם את כל הטיפים והטריקים שצריך להכיר כשמכינים בשר והדבר הכי חשוב? אתם הולכים להצליח!

לרכישת הסדנה

תוכן הסדנה והשיעורים

פרק ראשון- סוגי בשרים

בפרק זה נלמד להכין סטייקים מושלמים בבית, צלי בתנור מושלם, והמבורגר הכי מושלם שאפשר, בבית. נלמד על הנתחים שנעבוד איתם – סינטה, נתח קצבים, אנטריקוט על העצם ואונטריב. ומה צריך בשביל להכין בשר בבית.

  • סוגי בשרים- 5:08 דקות
פרק שני- צליית סינטה עם ירקות בתנור

בפרק הזה נלמד איך מכינים נתח סינטה מושלם בצריבה על הפלנצ'ה וגם נלמד מהם הטמפרטורות הרצויות לכל מידת עשייה.

  • צליית סינטה עם ירקות בתנור- 9:23 דקות
פרק שלישי- סטייק כמו במסעדה

בפרק הזה נלמד נלמד איך להכין סטייקים בדיוק כמו במסעדה טובה. נשתמש בשני נתחים: נתח קצבים ואנטריקוט

  • סטייק כמו במסעדה- 14:42 דקות
פרק רביעי- המבורגר של המבורגריות

בפרק הזה נלמד נלמד איך מכינים המבורגרים מושלמים מבשר שנטחן בעצמנו או לחילופין מה כדאי לבקש מהקצב כדי שההמבורגרים שלנו יהיו טעימים ובשרניים. נלמד שתי וריאציות שונות למילוי ההמבורגר.

  • המבורגר של המבורגריות - 16:15 דקות
פרק חמישי -סיכום סדנה

  • סיכום סדנה- 0:47 דקות

שאלות ותשובות

למי מתאימה הסדנה?
הסדנה מתאימה לאנשים שאוהבים בשר. לכל מי שרוצה ללמוד מאפס את כל הטיפים והטריקים שיעזרו לו להכין את המתכון המושלם.
רכשתי את הסדנה. מה עכשיו?
לאחר רכישת הסדנה, תקבלו מייל הכולל לינק לסדנה, שם משתמש וסיסמה וכמובן, הזמנה לקבוצת הפייסבוק הסודית
לא קיבלתי מייל לאחר רכישה. למי אני פונה?
במידה ולא קיבלתם מייל הרשמה אתם מוזמנים לשלוח מייל לכתובת: courses@foody.co.il עם החשבונית או פרט מזהה אחר ונשלח לכם בהקדם את כל הפרטים
האם העלות היא חד פעמית?
כן. רכשת את הסדנה פעם אחת והיא שלך ללא הגבלת זמן
מה ההבדל בין תכנית הטלוויזיה לבין הסדנה?
בבית הספר של פודי - אין עריכה של המתכונים ואין קפיצות לרגעי הסיום. הסדנה מכילה שיעורים שלמים, ללא עריכות וללא משפטי "במקרה הכינותי מראש", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים.
למה לרכוש סדנה דיגיטלית ולא ללכת לסדנאות?
קודם כל, המחיר של סדנה דיגיטלית נמוך בצורה משמעותית ממחיר של סדנאות פיזיות. דבר שני- זמינות. ברגע שרכשתם את הסדנה של ראובן מייסלוס, תוכלו לצפות בה שוב ושוב מתי שתרצו. אם פספסתם חלק מהשיעור תוכלו להריץ קדימה ואחורה וכמובן, תוכלו לבחור מתכונים ספציפיים לפי מה שבא לכם להכין באותו הרגע.