סדנת לחם מחמצת עם
ברי יוגב
תראו מה מחכה לכם!
אתם עומדים לצאת למסע מופלא
המסע להכנת המחמצת
ברי יוגב, אופה, בעל מאפייה מצליחה בניו ג'רזי ילווה אתכם צעד צעד, עד להכנת לחם המחמצת המושלם. בסדנה הזאת אתם תלמדו איך להכין מחמצת מהתחלה, איך לתחזק אותה, איך להאכיל אותה, איך לשמור אותה. אתם תלמדו איך להכין ממנה לחם מחמצת, מה לעשות עם השאריות שלה וגם איך להכין פיצה. הסדנה הזאת היא התחלה של מסע. מסע שבו אתם הולכים להתאהב בתהליך, בתוצאה וכמובן גם בברי.
לרכישת הסדנהתוכן הסדנה והשיעורים
פרק ראשון- פתיח
- פתיח- 4:54 דקות
פרק שני- הכנת מחמצת
השיעור הזה ברי יוגב ילמד אתכם, צעד צעד איך מכינים מחמצת. איך לתחזק אותה, איך להאכיל אותה עד שלא תוכלו לעזוב אותה :)
- מחמצת- 12:05 דקות
פרק שלישי- הכנת הלחם- הכנת הבצק והתפחה
בפרק הזה ברי יוגב ילמד אתם איך להכין לחם מחמצת. אתם תלמדו איך לשלוט בתהליך התסיסה ומתי להכניס את המחמצת לבצק - שזה בעצם המפתח להכנת לחם מחמצת טוב בבית.
- הכנת הבצק והתפחה- 19:01 דקות
פרק רביעי- הכנת הלחם- עיצוב סופי ואפייה
בשיעור הזה ברי יוגב ילמד אתכם על אפייה. איך מגיעים לתוצאה המושלמת-לחם מחמצת שהבחוץ שלו קשה ומקורמל והבפנים רך, ממש נמס בפה.
- עיצוב סופי ואפייה- 7:36 דקות
פרק חמישי- פיצה מחמצת וקמח מלא
בפרק הזה אתם תלמדו להכין פיצה עם מחמצת וקמח מלא. מה זה אומר? בצק עם טעם יותר עשיר, מלא בטעמים וגם יותר בריא. נלמד טכניקה שבה נקבל תחתית קריספית אפילו אם אין לכם תנור של פיצרייה.
- פיצה מחמצת וקמח מלא - 11:59 דקות