לומדים להכין אוכל אסייתי עם

סבינה ולדמן

המטבח האסייתי שופע במגוון רחב של סגנונות, ריחות ועולם שלם של טעמים מטורפים. בסדנה תלמדו איך ניגשים למגוון הרחב של האטריות הקיימות במטבחים אלו. אתם תלמדו על הרטבים הנפלאים שמתלווים למטבח, תלמדו בישול, טיגון, גלגול והכל דרך המחשב, אצלכם בבית.
לא משנה באיזה רמה אתם - קונים את הסדנה ומתחילים לבשל כמו מקצוענים!
ועכשיו במחיר השקה מיוחד!
₪199 ₪399
8
סרטונים
13 דקות
ממוצע כל סרטון
כשעה וארבעים דקות
קורס כולל
מתאים לכל הרמות
רמה

תראו מה מחכה לכם!

פאד פט- נתחי דג מטוגן ברוטב קארי אדום חריף
סלט אטריות סובה עם שניצל טופו
שבבי אורז עם נתחי בשר צרובים
ספרינג רול דג נא וירקות צבעוניים
צ׳יראשי על בסיס אטריות אורז, סשימי סלמון, קרם אבוקדו וואסבי, צנוניות, פטריות בסויה, דלעת בטריאקי ובצל ירוק
אגרול תאילנדי במילוי עוף

תמיד חלמתם ללמוד להכין אוכל אסייתי?

מעכשיו זה אפשרי!

סבינה ולדמן היא מרצה בכירה במגמת בישול בבי"ס המקצועי "דנון", יועצת קולינרית ופיינליסטית בעונה השניה של "משחקי השף". בסדנה של סבינה אתם תלמדו איך ניגשים למגוון הרחב של האטריות הקיימות במטבחים אלו. תלמדו מהם הרטבים והחומרים שנחוצים לנו על מנת להגיע לטעמים הנפלאים של המטבח האסייתי, תלמדו איך מכינים מגולגלים אסייתים, כמו לדוגמה אגרול תאילנדי וספרינגרול וייטנאמי. ובקיצור, תלמדו המון סודות וטכניקות של העולם האסייתי וכל זה בלי לצאת מהבית.

לרכישת הסדנה

תוכן הסדנה והשיעורים

פרק ראשון- פתיח

  • פתיח- 2:32 דקות
פרק שני-סוגי רטבים במטבח האסייתי

בפרק הזה נתמקד בסוגי הרטבים במטבח האסייתי. נלמד מה ההבדלים ביניהם, ממה הם מורכבים ולאיזה מנות הם מתאימים.

  • סוגי רטבים במטבח האסייתי- 4:07 דקות
פרק שלישי- שבבי אורז עם נתחי בשר צרובים

בפרק הזה נלמד איך מכינים סלט תאילנדי המבוסס על שבבי איטריות, נתחי בשר וירקות

  • שבבי אורז עם נתחי בשר צרובים- 13:03 דקות
פרק רביעי- צ'יראשי

בפרק הזה נלמד איך מכינים את הסושי שאנחנו כל כך אוהבים בצלחת - כמנה מפורקת.

  • צ'יראשי - 13:46 דקות
פרק חמישי - פאד פט- נתחי דג מטוגן ברוטב קארי אדום חריף

בפרק הזה נלמד איך מכינים את דג מטוגן ברוטב קארי אדום בניחוח תאילנד הרחוקה

  • פאד פט- נתחי דג מטוגן ברוטב קארי אדום חריף- 12:08 דקות
פרק שישי- סלט איטריות סובה עם שניצל טופו

בפרק הזה נלמד מתכון טעים במיוחד. הוא מורכב מחם וקר. נתחיל מסלט של אטריות סובה מעורבב עם אצות, קמפיו ירקות טריים וג'ינג'ר כבוש בטעמים של חמוץ מתוק ולצדו נגיש שניצל טופו ומיונז סרירצ'ה

  • סלט איטריות סובה עם שניצל טופו- 18:05 דקות
פרק שביעי- ספרינג רול דג נא וירקות צבעוניים

בפרק הזה אנחנו נלמד להכין ספרינג רול המורכב מדפי אור המושרים במים, אטריות אורז, דג נא וירקות צבעוניים.

  • ספרינג רול דג נא וירקות צבעוניים- 15:34 דקות
פרק שמיני- אגרול תאילנדי במילוי עוף

בפרק הזה אנחנו נלמד איך מכינים אגרול תאילנדי עם טעמים מעט שונים מהמטבח הסיני האגרול שלנו יהיה מבוסס על עוף טחון, אטריות שעועית, פטריות שיטאקי, ג'ינג', שום ועוד המון דברים טובים

  • אגרול תאילנדי במילוי עוף - 17:31 דקות
פרק תשיעי- סלט חם של אטריות אודון

בפרק הזה אנחנו נלמד איך מכינים מעין סלט חם המבוסס על אטריות אודון שהן אטריות מאוד פופולריות מהמטבח התאילנדי.

  • סלט חם של אטריות אודון - 10:27 דקות

שאלות ותשובות

למי מתאימה הסדנה?
הסדנה מתאימה לכל הרמות. לכל מי שאוהב את האוכל האסייתי ואף פעם לא ידע איך לגשת אליו וגם למי שכבר מכין ומעוניין לקבל עוד טיפים וטכניקות לשיפור הבישול
רכשתי את הסדנה. מה עכשיו?
לאחר רכישת הסדנה, תקבלו מייל הכולל לינק לסדנה, שם משתמש וסיסמה וכמובן, הזמנה לקבוצת הפייסבוק הסודית
לא קיבלתי מייל לאחר רכישה. למי אני פונה?
במידה ולא קיבלתם מייל הרשמה אתם מוזמנים לשלוח מייל לכתובת: courses@foody.co.il עם החשבונית או פרט מזהה אחר ונשלח לכם בהקדם את כל הפרטים
האם העלות היא חד פעמית?
כן. רכשת את הסדנה פעם אחת והיא שלך ללא הגבלת זמן
מה ההבדל בין תכנית הטלוויזיה לבין הסדנה?
בבית הספר של פודי - אין עריכה של המתכונים ואין קפיצות לרגעי הסיום. הסדנה מכילה שיעורים שלמים, ללא עריכות וללא משפטי "במקרה הכינותי מראש", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים.
למה לרכוש סדנה דיגיטלית ולא ללכת לסדנאות?
קודם כל, המחיר של סדנה דיגיטלית נמוך בצורה משמעותית ממחיר של סדנאות פיזיות. דבר שני- זמינות. ברגע שרכשתם את הסדנה של סבינה ולדמן, תוכלו לצפות בה שוב ושוב מתי שתרצו. אם פספסתם חלק מהשיעור תוכלו להריץ קדימה ואחורה וכמובן, תוכלו לבחור מתכונים ספציפיים לפי מה שבא לכם להכין באותו הרגע.