סדנת בשר טחון עם

דרור פילץ

אם אתם אוהבי בשר, זאת הסדנה בשבילכם! החל מלחמעג'ון ועד לסינייה דרור פילץ הולך ללמד אתכם את כל הטיפים והטריקים שצריכים להכיר כשמכינים מתכונים עם בשר טחון והדבר הכי חשוב? אתם הולכים להצליח!
לא משנה באיזה רמה אתם- רוכשים את הסדנה ומתחילים לבשל כמו מקצוענים!
מחיר מיוחד לזמן מוגבל
₪161 ₪230
6
סרטונים
6.6 דקות
ממוצע כל סרטון
40 דקות
קורס כולל
כל אחד יכול
רמה

תראו מה מחכה לכם!

6 שיעורים מרתקים לכל הרמות
לומדים בכל מקום ובכל זמן
חוברת מתכונים להורדה
הסדנה מתאימה לכל אוהבי הבשר
בעלות חד פעמית
כל הטיפים וכל הטריקים שאתם חייבים להכיר

תמיד רציתם ללמוד איך מכינים מתכונים עם בשר טחון?

מעכשיו זה אפשרי!

דרור פילץ, איש אוכל וקולינרייה, מתמחה בבשר, עישון ויישון הולך ללמד אתכם יד ביד הכל על בשר טחון. החל מאיזה נתח צריך לבקש מהקצב, כמה פעמים ועל איזה רמה מומלץ לטחון ועד למתכונים טעמים ועסיסיים שיגרמו לכם לטרוף את הצלחת. הסדנה הדיגיטלית מתאימה לכל הרמות, ממתחילים ועד מתקדמים ומכילה שיעורים שלמים, ללא עריכות וללא "קפיצות", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים.

לרכישת הסדנה

תוכן הסדנה והשיעורים

פרק ראשון- פתיח

בפרק זה נלמד על תבלינים שמתאימים לבשר, על סוגי הבשר שכדאי לבקש מהקצב, על סוגי הטחינות ומה מומלץ על מנת להכין את הקציצה המושלמת.

  • פתיח הסדנה- 7:02 דקות
פרק שני- סינייה בשילוב שני סוגי בשר בטחינה

בפרק הזה נלמד מה זה בעצם סינייה ואיך מכינים אותה ומהי תערובת הבשר המומלצת למתכון

  • סינייה בשילוב שני סוגי בשר בטחינה- 11:20 דקות
פרק שלישי- עראייס

בפרק הזה נלמד מאיפה בעצם הגיע העראייס, איך מכינים אותו ונלמד המון טריקים וטיפים כדי שיצא לנו עראייס כמו שצריך.

  • עראייס- 5:45 דקות
פרק רביעי- לחמעג'ון

בפרק הזה נלמד איך מכינים לחמעג'ון. מה הופך את המתכון הכל כך פשוט לארוחה מנצחת לסוף השבוע. נלמד כמובן באיזה סוגי בשר כדאי ועוד המון טיפים מנצחים.

  • לחמעג'ון- 6:43 דקות
פרק חמישי -קבב רומני

בפרק הזה נלמד איך מכינים קבב רומני טעים ונימוח

  • קבב רומני- 9:00 דקות
פרק שישי- סגיר

  • סדיר הסדנה- 1:01 דקות

שאלות ותשובות

למי מתאימה הסדנה?
הסדנה מתאימה לאנשים שאוהבים בשר. לכל מי שרוצה ללמוד מאפס את כל הטיפים והטריקים שיעזרו לו להכין את המתכון המושלם.
רכשתי את הסדנה. מה עכשיו?
לאחר רכישת הסדנה, תקבלו מייל הכולל לינק לסדנה, שם משתמש וסיסמה וכמובן, הזמנה לקבוצת הפייסבוק הסודית
לא קיבלתי מייל לאחר רכישה. למי אני פונה?
במידה ולא קיבלתם מייל הרשמה אתם מוזמנים לשלוח מייל לכתובת: courses@foody.co.il עם החשבונית או פרט מזהה אחר ונשלח לכם בהקדם את כל הפרטים
האם העלות היא חד פעמית?
כן. רכשת את הסדנה פעם אחת והיא שלך ללא הגבלת זמן
מה ההבדל בין תכנית הטלוויזיה לבין הסדנה?
בבית הספר של פודי - אין עריכה של המתכונים ואין קפיצות לרגעי הסיום. הסדנה מכילה שיעורים שלמים, ללא עריכות וללא משפטי "במקרה הכינותי מראש", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים.
למה לרכוש סדנה דיגיטלית ולא ללכת לסדנאות?
קודם כל, המחיר של סדנה דיגיטלית נמוך בצורה משמעותית ממחיר של סדנאות פיזיות. דבר שני- זמינות. ברגע שרכשתם את הסדנה של דרור פילץ, תוכלו לצפות בה שוב ושוב מתי שתרצו. אם פספסתם חלק מהשיעור תוכלו להריץ קדימה ואחורה וכמובן, תוכלו לבחור מתכונים ספציפיים לפי מה שבא לכם להכין באותו הרגע.
אני רוצה להיכנס רק לקבוצת הפייסבוק של שגב בלי לרכוש את הסדנה, האם אפשרי?
לא. הקבוצה מיועדת אך ורק למשתתפי הסדנה.