מכינים דגים עם
מאיר דנון
תראו מה מחכה לכם!
מאיר דנון הולך ללמד אתכם
מאיפה משתין הדג
השף מאיר דנון, מאנשי ההכשרה הקולינרית המובילים בישראל, מייסד ומנהל בית הספר לבישול "דנון - בית הספר למקצועות הבישול", הולך ללמד אתכם צעד צעד איך מכינים דגים. בסדנה תלמדו איך בוחרים דגים וגם איך נגשים אליהם, נלמד מתכונים טעימים במיוחד כמו דג תאילנדי ודג על מחבת כמו במסעדות. הסדנה הדיגיטלית מתאימה לכל הרמות, ממתחילים ועד מתקדמים ומכילה שיעורים שלמים, ללא עריכות וללא "קפיצות", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים. אחרי הסדנה הזאת, שולחן שישי כבר לא יראה אותו הדבר :)
לרכישת הסדנהתוכן הסדנה והשיעורים
פרק ראשון- בחירת דגים וקיצוב
בפרק זה נלמד על סוגי הדגים בישראל, איך יודעים אם דג הוא טרי ואיך מפלטים ומטפלים בדג שלם
- בחירת דגים וקיצוב- 15:34 דקות
פרק שני- דג בתנור עם סלסה תאילנדית של אננס
בפרק הזה נתמקד בטכניקה של צליית דג תנור דרך הכנת דג דניס ברוטב אסייתי הכולל רוטב של סלסה תאילנדית של אננס.
- דג בתנור עם סלסה תאילנדית של אננס- 10:37 דקות
פרק שלישי- פילה לברק במחבת וסלט עלי תרד
בפרק הזה נתמקד בטכניקה של צליית דג במחבת עם העור ממש כמו במסעדה. את הטכניקה הזאת נלמד דרך המתכון מושלם לפילה לברק בתנור. בנוסף, נלמד איך מכינים סלט ארטישוק ועלי תרד בתיבול טוניסאי.
- פילה לברק במחבת וסלט עלי תרד- 11:49 דקות
פרק רביעי- פיש בורגר
בפרק הזה נתמקד בטכניקה של הכנת קציצה מדגים. את הטכניקה הזאת נלמד דרך המתכון של הפיש בורגר שיגיע ביחד עם סלט הקולסלאו
- פיש בורגר- 12:13 דקות
פרק חמישי - תבשיל דג בסגנון אנדלוסי
בפרק הזה נתמקד בטכניקה של בישול דגים דרך רוטב. דג ברוטב הוא אחת משיטות הכנת הדגים הנפוצות היותר. יש מגוון רחב של רטבים. אנחנו נלמד להכין רוטב על בסיס עגבניות.
- תבשיל דג בסגנון אנדלוסי- 8:21 דקות
פרק שישי- סיכום הסדנה
- סיכום סדנה- 0:43 דקות