מכינים דגים עם

מאיר דנון

מאיר דנון בסדנה מרתקת, הולך ללמד אותנו איך ניגשים לדג, איך מפלטים, מה ההבדל בין הדגים, הוא ילמד אותנו כל מיני צורות קיצוב וכמובן נלמד מתכונים טעימים.
לא משנה באיזה רמה אתם - קונים את הסדנה ומתחילים לבשל כמו מקצוענים!
ועכשיו במחיר השקה מיוחד!
₪259 ₪449
5
סרטונים
12 דקות
ממוצע כל סרטון
שעה
קורס כולל
מתאים לכל הרמות
רמה

תראו מה מחכה לכם!

5 שיעורים מרתקים לכל הרמות
לומדים בכל מקום ובכל זמן
חוברת סיכומי שיעור להורדה
אצלכם בבית
בעלות חד-פעמית
כל הטיפים וכל הטריקים שאתם חייבים להכיר

מאיר דנון הולך ללמד אתכם

מאיפה משתין הדג

השף מאיר דנון, מאנשי ההכשרה הקולינרית המובילים בישראל, מייסד ומנהל בית הספר לבישול "דנון - בית הספר למקצועות הבישול", הולך ללמד אתכם צעד צעד איך מכינים דגים. בסדנה תלמדו איך בוחרים דגים וגם איך נגשים אליהם, נלמד מתכונים טעימים במיוחד כמו דג תאילנדי ודג על מחבת כמו במסעדות. הסדנה הדיגיטלית מתאימה לכל הרמות, ממתחילים ועד מתקדמים ומכילה שיעורים שלמים, ללא עריכות וללא "קפיצות", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים. אחרי הסדנה הזאת, שולחן שישי כבר לא יראה אותו הדבר :)

לרכישת הסדנה

תוכן הסדנה והשיעורים

פרק ראשון- בחירת דגים וקיצוב

בפרק זה נלמד על סוגי הדגים בישראל, איך יודעים אם דג הוא טרי ואיך מפלטים ומטפלים בדג שלם

  • בחירת דגים וקיצוב- 15:34 דקות
פרק שני- דג בתנור עם סלסה תאילנדית של אננס

בפרק הזה נתמקד בטכניקה של צליית דג תנור דרך הכנת דג דניס ברוטב אסייתי הכולל רוטב של סלסה תאילנדית של אננס.

  • דג בתנור עם סלסה תאילנדית של אננס- 10:37 דקות
פרק שלישי- פילה לברק במחבת וסלט עלי תרד

בפרק הזה נתמקד בטכניקה של צליית דג במחבת עם העור ממש כמו במסעדה. את הטכניקה הזאת נלמד דרך המתכון מושלם לפילה לברק בתנור. בנוסף, נלמד איך מכינים סלט ארטישוק ועלי תרד בתיבול טוניסאי.

  • פילה לברק במחבת וסלט עלי תרד- 11:49 דקות
פרק רביעי- פיש בורגר

בפרק הזה נתמקד בטכניקה של הכנת קציצה מדגים. את הטכניקה הזאת נלמד דרך המתכון של הפיש בורגר שיגיע ביחד עם סלט הקולסלאו

  • פיש בורגר- 12:13 דקות
פרק חמישי - תבשיל דג בסגנון אנדלוסי

בפרק הזה נתמקד בטכניקה של בישול דגים דרך רוטב. דג ברוטב הוא אחת משיטות הכנת הדגים הנפוצות היותר. יש מגוון רחב של רטבים. אנחנו נלמד להכין רוטב על בסיס עגבניות.

  • תבשיל דג בסגנון אנדלוסי- 8:21 דקות
פרק שישי- סיכום הסדנה

  • סיכום סדנה- 0:43 דקות

שאלות ותשובות

למי מתאימה הסדנה?
הסדנה מתאימה לכל הרמות. לכל מי שאוהב דגים ואף פעם לא ידע איך לגשת אליהם וגם למי שכבר מכין ומעוניין לקבל עוד טיפים וטכניקות לשיפור הבישול
רכשתי את הסדנה. מה עכשיו?
לאחר רכישת הסדנה, תקבלו מייל הכולל לינק לסדנה, שם משתמש וסיסמה וכמובן, הזמנה לקבוצת הפייסבוק הסודית
לא קיבלתי מייל לאחר רכישה. למי אני פונה?
במידה ולא קיבלתם מייל הרשמה אתם מוזמנים לשלוח מייל לכתובת: courses@foody.co.il עם החשבונית או פרט מזהה אחר ונשלח לכם בהקדם את כל הפרטים
האם העלות היא חד פעמית?
כן. רכשת את הסדנה פעם אחת והיא שלך ללא הגבלת זמן
מה ההבדל בין תכנית הטלוויזיה לבין הסדנה?
בבית הספר של פודי - אין עריכה של המתכונים ואין קפיצות לרגעי הסיום. הסדנה מכילה שיעורים שלמים, ללא עריכות וללא משפטי "במקרה הכינותי מראש", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים.
למה לרכוש סדנה דיגיטלית ולא ללכת לסדנאות?
קודם כל, המחיר של סדנה דיגיטלית נמוך בצורה משמעותית ממחיר של סדנאות פיזיות. דבר שני- זמינות. ברגע שרכשתם את הסדנה של מאיר דנון, תוכלו לצפות בה שוב ושוב מתי שתרצו. אם פספסתם חלק מהשיעור תוכלו להריץ קדימה ואחורה וכמובן, תוכלו לבחור מתכונים ספציפיים לפי מה שבא לכם להכין באותו הרגע.