לומדים לאפות מתוקים איטלקיים עם

נטלי לוין

לא צריך לצאת מהבית כדי ללמוד אפייה! קבלו, היישר מהמטבח האיטלקי-את עוגיו.נט! הקינוחים שאתם הכי אוהבים ובחיים לא חלמתם להכין, עכשיו בסדנה בניחוח איטלקי אצלכם בבית
לא משנה באיזה רמה אתם - קונים את הסדנה ומתחילים לאפות כמו מקצוענים!
ועכשיו במחיר השקה מיוחד!
₪199 ₪399
4
סרטונים
13 דקות
ממוצע כל סרטון
כשעה
קורס כולל
מתאים לכל הרמות
רמה

תראו מה מחכה לכם!

4 שיעורים מרתקים לכל הרמות
לומדים בכל מקום ובכל זמן
חוברת סיכומי שיעור להורדה
כניסה לקבוצת פייסבוק סודית עם נטלי לוין
בעלות חד-פעמית
כל הטיפים וכל הטריקים שאתם חייבים להכיר

אוהבים קינוחים איטלקיים?

מהיום אתם מכינים את הכל בבית!

נטלי לוין, הלוא היא עוגיו.נט, הולכת ללמד אתכם איך מכינים קינוחים איטלקיים טעימים וכל כך יפים שירשימו כל אחד שיקבל אותם (כמובן אם לא תסיימו את הכל לפני) הסדנה הדיגיטלית מתאימה לכל הרמות, ממתחילים ועד מתקדמים ומכילה שיעורים שלמים, ללא עריכות וללא "קפיצות", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים. אז למה אתם מחכים? רוצו להכין!

לרכישת הסדנה

תוכן הסדנה והשיעורים

פרק ראשון- פתיח

  • פתיח- 1:30 דקות
פרק שני- טורטה דלה נונה

השיעור הזה אנחנו נלמד איך מכינים בצק פריך בצורה מושלמת, שיתאים גם להכנה של טארטים וגם לעוגיות. נלמד איך מכינים קרם פטיסייר בטעם לימוני משגע (וכמובן אפשר להכין אותו בשלל טעמים) ובסוף נלמד גם איך מכינים טורטה דלה נונה

  • טורטה דלה נונה- 20:28 דקות
פרק שלישי- עוגת ריקוטה ופיסטוק

בפרק הזה אנחנו נלמד איך מכינים עוגה בחושה איטלקית מדהימה עם ריקוטה ופיסטוקים. בפרק הזה אתם תחשפו להמון טכניקות ותקבלו המון טיפים. בקיצור, לא מדובר בעוגה הבחושה "והקלה להכנה" שכולם מכירים.

  • עוגת ריקוטה ופיסטוקים- 12:25 דקות
פרק רביעי- טרמיסו קלאסי ושדרוגים

בשיעור הזה אנחנו נלמד להכין את הקינוח האיטלקי הקלאסי- טרמיסו בכמה וריצאיות שונות. אנחנו נלמד איך מכינים זביון ונלמד איך מקציפים שמנת מתוקה כמו שצריך.

  • טרמיסו קלאסי ושדרוגים- 14:18 דקות
פרק חמישי- עוגיות מכוערות אבל טובות (brutta ma buoni)

בפרק הזה נלמד איך מכינים עוגיות איטלקיות הנקראות- מכוערות אבל טובות כמו השם שלהן, הן "לא העוגייה הכי יפה בצנצנת" אבל הן טעימות ברמה אחרת.

  • עוגיות מכוערות אבל טובות - 5:24 דקות

שאלות ותשובות

למי מתאימה הסדנה?
הסדנה מתאימה לכל הרמות. גם למי שרק התחיל להתעניין באפייה וגם למי שרוצה להשתדרג בידע ובטכניקות שלא הכיר.
רכשתי את הסדנה. מה עכשיו?
לאחר רכישת הסדנה, תקבלו מייל הכולל לינק לסדנה, שם משתמש וסיסמה וכמובן, הזמנה לקבוצת הפייסבוק הסודית
לא קיבלתי מייל לאחר רכישה. למי אני פונה?
במידה ולא קיבלתם מייל הרשמה אתם מוזמנים לשלוח מייל לכתובת: courses@foody.co.il עם החשבונית או פרט מזהה אחר ונשלח לכם בהקדם את כל הפרטים
האם העלות היא חד פעמית?
כן. רכשת את הסדנה פעם אחת והיא שלך ללא הגבלת זמן
מה ההבדל בין תכנית הטלוויזיה לבין הסדנה?
בבית הספר של פודי - אין עריכה של המתכונים ואין קפיצות לרגעי הסיום. הסדנה מכילה שיעורים שלמים, ללא עריכות וללא משפטי "במקרה הכינותי מראש", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים.
למה לרכוש סדנה דיגיטלית ולא ללכת לסדנאות?
קודם כל, המחיר של סדנה דיגיטלית נמוך בצורה משמעותית ממחיר של סדנאות פיזיות. דבר שני- זמינות. ברגע שרכשתם את הסדנה של נטלי לוין, תוכלו לצפות בה שוב ושוב מתי שתרצו. אם פספסתם חלק מהשיעור תוכלו להריץ קדימה ואחורה וכמובן, תוכלו לבחור מתכונים ספציפיים לפי מה שבא לכם להכין באותו הרגע.
אני רוצה להיכנס רק לקבוצת הפייסבוק של נטלי לוין בלי לרכוש את הסדנה, האם אפשרי?
לא. הקבוצה מיועדת אך ורק למשתתפי הסדנה.