הסדנאות הדיגיטליות של פודי
מה תלמדו?
צופים מתי שרוצים, כמה שרוצים- ללא הגבלה!
הסדנאות הדיגיטליות של פודי - סדנת דגים עם מאיר דנון וסדנת נתחים עם ראובן מייסלוס
מיוחד ללקוחות כאל
תמיד חלמתם להכין בשר ודגים כמו במסעדות? יש לנו את הפתרון המושלם בשבילכם שגם יחסוך לכם את הכסף של המסעדה! סדנת דגים עם השף מאיר דנון שישחרר אתכם מהפחד מדגים וילמד אתכם כל מה שצריך לדעת על הכנת תבשילי דגים. וראובן מייסלוס שילמד אתכם איך מכינים נתחים בבית ברמת מסעדה. מה תלמדו? השף מאיר דנון ילמד אתכם איך ניגשים לדג, איך מפלטים, מה ההבדל בין הדגים בבישולים, תלמדו להכין דג בתנור עם סלסה תאילנדית, פילה לברק במחבת, פישבורגר ועוד מתכונים נהדרים לדגים. ראובן מייסלוס ילמד אתכם איך מכינים סטייקים בצורה הכי נכונה בבית, ממש כמו במסעדות הכי טובות, תלמדו להכין צלי בתנור והמבורגרים בשתי וריאציות.
לרכישת החבילה במחירי כאלתוכן החבילות
סדנת דגים עם מאיר דנון
השף מאיר דנון, מאנשי ההכשרה הקולינרית המובילים בישראל, מייסד ומנהל בית הספר לבישול "דנון - בית הספר למקצועות הבישול", הולך ללמד אתכם צעד צעד איך מכינים דגים. בסדנה תלמדו איך בוחרים דגים וגם איך נגשים אליהם, נלמד מתכונים טעימים במיוחד כמו דג תאילנדי ודג על מחבת כמו במסעדות. הסדנה הדיגיטלית מתאימה לכל הרמות, ממתחילים ועד מתקדמים ומכילה שיעורים שלמים, ללא עריכות וללא "קפיצות", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים.
- בחירת דגים וקיצוב
- טכניקת צליית דג בתנור- דג בתנור עם סלסה תאילנדית
- טכניקת צליית דג במחבת- פילה לברק וסלט עלי תרד
- טכניקת הכנת קציצה מדגים- פיש בורגר
- טכניקת בישול דגים דרך רוטב- תבשיל דג בסגנון אנדלוסי
סדנת נתחים עם ראובן מייסלוס
ראובן מייסלוס, בלוגר קולינרי שאוהב בשרים, יליד ארגנטינה, מבשל מדי יום למשפחה וחברים, ובעיקר יוצר תוכן לעמוד האינסטגרם הטעים שלו, meatcurator, שעומד על כחצי מיליון עוקבים.
- סוגי בשרים
- צליית סינטה עם ירקות בתנור
- סטייק כמו במסעדה
- המבורגר של המבורגריות
ספר המתכונים של פודי - מתכון מנצח + שליח עד הבית במתנה!
אחרי כמה בלוגרים מעולם האוכל אתם עוקבים באינסטגרם? ואם היינו אומרים לכם, שלקחנו את כל המתכונים הכי טובים שלהם וריכזנו אותם עבורכם בספר אחד? כל אחד מהמשתתפים בספר בנה במו ידיו קהילת עוקבים נאמנה שעוקבת אחריו באדיקות ונהנים מהתכנים שהוא יוצר, כל אחד מהם מתמחה בסגנון אחר, עולם אחר וסוגי המנות השונות מעולמם הפרטי והמשפחתי. במסגרת צילומי התכנית "מתכון מנצח" שמתכוניה מוצגים בספר, הורכבה נבחרת מהקרם דה לה קרם של בלוגרי האוכל בישראל, אנשים שמתרגשים ממלאכת הבישול ורותמים את התשוקה הזו כדי לעודד מאות אלפי ישראלים להיכנס למטבח וליהנות מהיצירה.