בישול טבעוני - לא לטבעונים בלבד

אורי שביט

מישהו מהמשפחה או מהחברים הצטרף לטבעונות ואתם לא יודעים מה לבשל לו? אורי שביט יצרה את הסדנה הזאת בדיוק בשבילכם! בסדנה תלמדו צעד אחרי צעד טכניקות שילוו אתכם לכל החיים דרך מתכונים טעימים. ביניהם- ממרחים טבעוניים שווים, ריזוטו, טופו בולז ועוד. הסדנה מתאימה במיוחד להורים לטבעונים שרוצים לגוון את הארוחות המשפחתיות ולוודא שלכולם יהיה טעים
רוכשים את הסדנה ומתחילים לבשל כמו מקצוענים!
*בהינתן קופון יש לממשו בדף התשלום
₪199 ₪399
4
סרטונים
15 דקות
ממוצע כל סרטון
כשעה
קורס כולל
כל אחד יכול
רמה

תראו מה מחכה לכם!

4 סוגי ממרחים שונים
סלט צבע ודפי אורז
ריזוטו פטריות, ערמונים ומנגולד מאורז מלא
טופו בולז ברוטב עגבניות
צופים מתי שרוצים, איפה שרוצים - ללא הגבלה
חוברת סיכום שיעור להורדה מפורט לכל סרטון

מישהו מהמשפחה נהיה טבעוני?

יש לנו את הסדנה המושלמת בשבילכם!

בואו ללמוד את כל הטכניקות והטיפים של עולם הטבעונות מלא אחרת מאשר אורי שביט! אורי, מחברת רב המכר "המטבח הטבעוני שלי" ובעלת הבלוג המהמם "טבעוניות נהנות יותר" הולכת ללמד אתכם יד ביד את כל השלבים. וכן, אתם הולכים ללמוד איך להכין קציצות בלי ביצים וממרחים שכולם אוהבים ועוד מלא מלא דברים. הסדנה הדיגיטלית מתאימה לכל הרמות, ללא עריכות וללא "קפיצות", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים.

לרכישת הסדנה

תוכן הסדנה והשיעורים

פרק ראשון- פתיח

  • פתיח- 1:08 דקות
פרק שני- ממרחים

בפרק הזה נלמד איך מכינים 4 סוגי ממרחים(ממרח שקדים, ממרח שום שמיר עם שעועית לבנה, זומוס- ממרח זוקיני, טחינה ועשבים, מיונז טבעוני) ואיך כדאי לשמור עליהם לאחר ההכנה

  • ממרחים- 17:18 דקות
פרק שלישי- סלט צבע ודפי אורז

בפרק הזה נלמד על חשיבות הגיוון בתזונה מהצומח ואיך אפשר ליישם אותו אפילו במנה לכאורה פשוטה כמו סלט, שנגלגל במומחיות בדפי אורז.

  • סלט צבע ודפי אורז- 15:30 דקות
פרק רביעי- טופו בולז ברוטב עגבניות

בפרק הזה אנחנו נלמד איך מכינים קציצות טעימות, נימוחות ויציבות מהצומח בלי ביצים בכלל.

  • טופו בולז ברוטב עגבניות- 13:47 דקות
פרק חמישי- ריזוטו פטריות, ערמונים ומנגולד

בפרק הזה נלמד להכין ריזוטו עשיר וטעים אבל לא שגרתי- מאורז עגול מלא, בלי לבחוש שעות ועם טיפים חשובים להתארגנות המטבח.

  • ריזוטו פטריות, ערמונים ומנגולד- 12:10 דקות

שאלות ותשובות

למי מתאימה הסדנה?
הסדנה מתאימה להורים לילדים טבעוניים ששוברים את הראש מה להכין להם וגם לטבעוניים שרוצים להגדיל את ארסנל המתכונים שלהם וללמוד המון טיפים וטכניקות ליום יום.
רכשתי את הסדנה. מה עכשיו?
לאחר רכישת הסדנה, תקבלו מייל הכולל לינק לסדנה, שם משתמש וסיסמה וכמובן, הזמנה לקבוצת הפייסבוק הסודית
לא קיבלתי מייל לאחר רכישה. למי אני פונה?
במידה ולא קיבלתם מייל הרשמה אתם מוזמנים לשלוח מייל לכתובת: courses@foody.co.il עם החשבונית או פרט מזהה אחר ונשלח לכם בהקדם את כל הפרטים
האם העלות היא חד פעמית?
כן. רכשת את הסדנה פעם אחת והיא שלך ללא הגבלת זמן
מה ההבדל בין תכנית הטלוויזיה לבין הסדנה?
בבית הספר של פודי - אין עריכה של המתכונים ואין קפיצות לרגעי הסיום. הסדנה מכילה שיעורים שלמים, ללא עריכות וללא משפטי "במקרה הכינותי מראש", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים.
למה לרכוש סדנה דיגיטלית ולא ללכת לסדנאות?
קודם כל, המחיר של סדנה דיגיטלית נמוך בצורה משמעותית ממחיר של סדנאות פיזיות. דבר שני- זמינות. ברגע שרכשתם את הסדנה של אורי שביט, תוכלו לצפות בה שוב ושוב מתי שתרצו. אם פספסתם חלק מהשיעור תוכלו להריץ קדימה ואחורה וכמובן, תוכלו לבחור מתכונים ספציפיים לפי מה שבא לכם להכין באותו הרגע.