בישול טבעוני - לא לטבעונים בלבד
אורי שביט
תראו מה מחכה לכם!
מישהו מהמשפחה נהיה טבעוני?
יש לנו את הסדנה המושלמת בשבילכם!
בואו ללמוד את כל הטכניקות והטיפים של עולם הטבעונות מלא אחרת מאשר אורי שביט! אורי, מחברת רב המכר "המטבח הטבעוני שלי" ובעלת הבלוג המהמם "טבעוניות נהנות יותר" הולכת ללמד אתכם יד ביד את כל השלבים. וכן, אתם הולכים ללמוד איך להכין קציצות בלי ביצים וממרחים שכולם אוהבים ועוד מלא מלא דברים. הסדנה הדיגיטלית מתאימה לכל הרמות, ללא עריכות וללא "קפיצות", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים.
לרכישת הסדנהתוכן הסדנה והשיעורים
פרק ראשון- פתיח
- פתיח- 1:08 דקות
פרק שני- ממרחים
בפרק הזה נלמד איך מכינים 4 סוגי ממרחים(ממרח שקדים, ממרח שום שמיר עם שעועית לבנה, זומוס- ממרח זוקיני, טחינה ועשבים, מיונז טבעוני) ואיך כדאי לשמור עליהם לאחר ההכנה
- ממרחים- 17:18 דקות
פרק שלישי- סלט צבע ודפי אורז
בפרק הזה נלמד על חשיבות הגיוון בתזונה מהצומח ואיך אפשר ליישם אותו אפילו במנה לכאורה פשוטה כמו סלט, שנגלגל במומחיות בדפי אורז.
- סלט צבע ודפי אורז- 15:30 דקות
פרק רביעי- טופו בולז ברוטב עגבניות
בפרק הזה אנחנו נלמד איך מכינים קציצות טעימות, נימוחות ויציבות מהצומח בלי ביצים בכלל.
- טופו בולז ברוטב עגבניות- 13:47 דקות
פרק חמישי- ריזוטו פטריות, ערמונים ומנגולד
בפרק הזה נלמד להכין ריזוטו עשיר וטעים אבל לא שגרתי- מאורז עגול מלא, בלי לבחוש שעות ועם טיפים חשובים להתארגנות המטבח.
- ריזוטו פטריות, ערמונים ומנגולד- 12:10 דקות