לומדים להכין אוכל אסייתי עם
סבינה ולדמן
תראו מה מחכה לכם!
תמיד חלמתם ללמוד להכין אוכל אסייתי?
מעכשיו זה אפשרי!
סבינה ולדמן היא מרצה בכירה במגמת בישול בבי"ס המקצועי "דנון", יועצת קולינרית ופיינליסטית בעונה השניה של "משחקי השף". בסדנה של סבינה אתם תלמדו איך ניגשים למגוון הרחב של האטריות הקיימות במטבחים אלו. תלמדו מהם הרטבים והחומרים שנחוצים לנו על מנת להגיע לטעמים הנפלאים של המטבח האסייתי, תלמדו איך מכינים מגולגלים אסייתים, כמו לדוגמה אגרול תאילנדי וספרינגרול וייטנאמי. ובקיצור, תלמדו המון סודות וטכניקות של העולם האסייתי וכל זה בלי לצאת מהבית.
לרכישת הסדנהתוכן הסדנה והשיעורים
פרק ראשון- פתיח
- פתיח- 2:32 דקות
פרק שני-סוגי רטבים במטבח האסייתי
בפרק הזה נתמקד בסוגי הרטבים במטבח האסייתי. נלמד מה ההבדלים ביניהם, ממה הם מורכבים ולאיזה מנות הם מתאימים.
- סוגי רטבים במטבח האסייתי- 4:07 דקות
פרק שלישי- שבבי אורז עם נתחי בשר צרובים
בפרק הזה נלמד איך מכינים סלט תאילנדי המבוסס על שבבי איטריות, נתחי בשר וירקות
- שבבי אורז עם נתחי בשר צרובים- 13:03 דקות
פרק רביעי- צ'יראשי
בפרק הזה נלמד איך מכינים את הסושי שאנחנו כל כך אוהבים בצלחת - כמנה מפורקת.
- צ'יראשי - 13:46 דקות
פרק חמישי - פאד פט- נתחי דג מטוגן ברוטב קארי אדום חריף
בפרק הזה נלמד איך מכינים את דג מטוגן ברוטב קארי אדום בניחוח תאילנד הרחוקה
- פאד פט- נתחי דג מטוגן ברוטב קארי אדום חריף- 12:08 דקות
פרק שישי- סלט איטריות סובה עם שניצל טופו
בפרק הזה נלמד מתכון טעים במיוחד. הוא מורכב מחם וקר. נתחיל מסלט של אטריות סובה מעורבב עם אצות, קמפיו ירקות טריים וג'ינג'ר כבוש בטעמים של חמוץ מתוק ולצדו נגיש שניצל טופו ומיונז סרירצ'ה
- סלט איטריות סובה עם שניצל טופו- 18:05 דקות
פרק שביעי- ספרינג רול דג נא וירקות צבעוניים
בפרק הזה אנחנו נלמד להכין ספרינג רול המורכב מדפי אור המושרים במים, אטריות אורז, דג נא וירקות צבעוניים.
- ספרינג רול דג נא וירקות צבעוניים- 15:34 דקות
פרק שמיני- אגרול תאילנדי במילוי עוף
בפרק הזה אנחנו נלמד איך מכינים אגרול תאילנדי עם טעמים מעט שונים מהמטבח הסיני האגרול שלנו יהיה מבוסס על עוף טחון, אטריות שעועית, פטריות שיטאקי, ג'ינג', שום ועוד המון דברים טובים
- אגרול תאילנדי במילוי עוף - 17:31 דקות
פרק תשיעי- סלט חם של אטריות אודון
בפרק הזה אנחנו נלמד איך מכינים מעין סלט חם המבוסס על אטריות אודון שהן אטריות מאוד פופולריות מהמטבח התאילנדי.
- סלט חם של אטריות אודון - 10:27 דקות