לומדים להכין חמין עם
עומר מילר
תראו מה מחכה לכם!
תמיד רציתם ללמוד להכין את החמין המושלם?
עכשיו אתם יכולים!
אתם מוזמנים לסדנה הדיגיטלית עם האחד והיחיד עומר מילר! השף שהולך ללמד אתכם אחד על אחד את כל סודות החמין. אתם הולכים ללמוד את כל הסוגים והטעמים של המאכל הישראלי הכי טעים שיש! הסדנה הדיגיטלית מתאימה לכל הרמות, ממתחילים ועד מתקדמים ומכילה שיעורים שלמים, ללא עריכות וללא "קפיצות", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים. והריח ביום שבת? ימלא לכם את הבית וזה הולך להיות כל כך טעים! אז תזמינו אותנו, כן?
לרכישת הסדנהתוכן הסדנה והשיעורים
פרק ראשון- בחירת סוגי בשר
בשיעור הזה נתמקד בנתחי בשר. איזה נתחי בשר מתאימים לבישול ארוך ומה יעניק לנו את הטעם הכל כך טעים ועסיסי בבישול החמין
- בחירת סוגי בשר- 1:27 דקות
- חוברת סיכום שיעור
פרק שני- חמין קלאסי
בשיעור הזה נכין חמין קלאסי בשקיות קוקי – כך שכל מרכיב יתבשל בנפרד באדים שבתוך שקית הקוקי האטומה
- חמין קלאסי- 17:41 דקות
פרק שלישי- צולנט
חמין פולני סופר משודרג – חמין בגירסה הפולנית שלו, אבל במקום להכין קישקע – נכין מעיים ממולאות בגירסה סופר פשוטה, כמו נקניקיה. בחמין הזה, בניגוד לחמין הקלאסי שהכנו קודם – נחבר ונערבב את המרכיבים, במקום להפריד אותם.
- צולנט- 12:46 דקות
פרק רביעי- קוגל ירושלמי
חמין מקרוני – סוג של קוגל ירושלמי – פסטה מבושלת בקרמל. בשיעור הזה נכין חמין קצת אחר – חמין מקרוני. חמין עם עוף ופסטה עם תפוחי אדמה. בזכות הקרמל כל מרכיבי התבשיל מתאחדים ונקבל תבשיל יפייפה, עסיסי ומקורמל.
- קוגל ירושלמי- 6:30 דקות
פרק חמישי- מיטלוף בצלים ממולאים
אנחנו הולכים להכין חמין מאוד מיוחד, חמין שמשתמשים בשוק טלה ולא בבקר. מוסיפים לחמין בצלים ממולאים באורז, ומיטלוף – קציצה מאורכת אמריקאית, סופר טעימה, עסיסית ופשוטה להכנה, אחרי לילה של בישול נקבל מנה יפייפיה ומפנקת
- מיטלוף בצלים ממולאים- 13:30 דקות
פרק שישי- סיכום הסדנה
- סיכום הסדנה- 0:56 דקות