לומדים לאפות עם
קרין גורן
תראו מה מחכה לכם!
תמיד רציתם שקרין גורן, מלכת המתוקים, תלמד אתכם אפייה?
מעכשיו זה אפשרי!
אתם מוזמנים לסדנה הדיגיטלית הראשונה מסוגה בישראל וללמוד בכל מקום ובכל זמן עם המדריכה הפרטית שלכם, קרין גורן. הסדנה הדיגיטלית מתאימה לכל הרמות, ממתחילים ועד מתקדמים ומכילה שיעורים שלמים, ללא עריכות וללא "קפיצות", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים. את העוגה והקינוח הבאים שלכם תכינו עם קרין גורן. את המחמאות רק אתם תקבלו :-)
לרכישת הסדנהתוכן הסדנה והשיעורים
פרק ראשון- איך מכינים את המרנג המושלם
נלמד על שלושה סוגי מרנג, מה ההבדלים ביניהם, איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירי
- הקדמה- 2:34 דקות
- תאוריה- 6:32 דקות
- מתכון "בית ספר יסודי"- 10:24 דקות
- שדרוג למתכון- 1:28 דקות
- מתכון רמת "תיכון"- 13:18 דקות
- שדרוג למתכון- 3:56 דקות
- מתכון רמת "אוניברסיטה"- 24:38 דקות
- שדרוג למתכון- 1:49 דקות
- פרק "הצילו"- 2:22 דקות
פרק שני- המדריך השלם לעוגות גבינה
עוגת גבינה היא כמעט מוצר צריכה בסיסי. נלמד לאפות עוגות גבינה בכל הרמות, מעוגת גבינה מהירה ללא הקצפה ועד עוגת גבינה אפויה, לבנה, גבוהה ואוורירית שכולנו חולמים עליה.
- הקדמה- 2:22 דקות
- תאוריה- 2:13 דקות
- מתכון "בית ספר יסודי"- 9:33 דקות
- שדרוג למתכון- 3:08 דקות
- מתכון רמת "תיכון"- 11:08 דקות
- שדרוג- 3:43 דקות
- מתכון רמת "אוניברסיטה"- 13:40 דקות
- שדרוג- 2:43 דקות
- פרק "הצילו"- 3:22 דקות
פרק שלוש- כל הטיפים להכנת עוגות בחושות מעולות
נעבור מהעוגה הקלאסית המפורסמת ועד לעוגת רולדה. נלמד איך לאפות עוגות גבוהות ואווריריות מתמיד, מאפינס וקאפקייקס ועל ההבדל ביניהם.
- הקדמה-1:39 דקות
- תאוריה- 4:41 דקות
- מתכון "בית ספר יסודי"- 13:05 דקות
- שדרוג למתכון- 4:27 דקות
- מתכון רמת "תיכון"- 13:57 דקות
- שדרוג למתכון- 3:42 דקות
- מתכון רמת "אוניברסיטה"- 10:46 דקות
- שדרוג למתכון- 8:04 דקות
- פרק הצילו- 2:05 דקות
פרק ארבע- מי מפחד מבצק רבוך?
נלמד להכין שני סוגי בצק לפחזניות, הראשון מהיר שמכינים בבית בקלות והשני בצק מושקע ומרשים ממש כמו בקונדיטוריות בצרפת. בנוסף ניצור מגוון מילויים, ציפויים ואפילו נכין קישוטי שוקולד בבית
- הקדמה- 1:23 דקות
- תאוריה- 6:32 דקות
- מתכון "בית ספר יסודי"- 10:24 דקות
- שדרוג למתכון- 1:28 דקות
- מתכון רמת "תיכון"- 13:18 דקות
- שדרוג- 3:56 דקות
- מתכון רמת "אוניברסיטה"- 14:56 דקות
- שדרוג- 1:49 דקות
- רק "הצילו"- 1:25 דקות
פרק חמש- קרין גורן חושפת את הסודות באפיית לחם
נלמד להכין לחם ביתי קלאסי, חלות כמו בסופר ולחמים כמו במאפייה. בתאוריה נתעמק בשמרים, בטיפים ובכללים לאפיית לחם בבית ואפילו נגיש קערת לחם במילוי שקשוקה
- הקדמה- 1:39 דקות
- תאוריה- 3:58 דקות
- מתכון "בית ספר יסודי"- 13:34 דקות
- שדרוג למתכון- 2:46 דקות
- מתכון רמת "תיכון"- 18:26 דקות
- שדרוג- 2:31 דקות
- מתכון רמת "אוניברסיטה"- 17:23 דקות
- שדרוג- 14:13 דקות
- פרק "הצילו"- 2:36 דקות