סדנת בשר טחון עם
דרור פילץ
תראו מה מחכה לכם!
תמיד רציתם ללמוד איך מכינים מתכונים עם בשר טחון?
מעכשיו זה אפשרי!
דרור פילץ, איש אוכל וקולינרייה, מתמחה בבשר, עישון ויישון הולך ללמד אתכם יד ביד הכל על בשר טחון. החל מאיזה נתח צריך לבקש מהקצב, כמה פעמים ועל איזה רמה מומלץ לטחון ועד למתכונים טעמים ועסיסיים שיגרמו לכם לטרוף את הצלחת. הסדנה הדיגיטלית מתאימה לכל הרמות, ממתחילים ועד מתקדמים ומכילה שיעורים שלמים, ללא עריכות וללא "קפיצות", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים.
לרכישת הסדנהתוכן הסדנה והשיעורים
פרק ראשון- פתיח
בפרק זה נלמד על תבלינים שמתאימים לבשר, על סוגי הבשר שכדאי לבקש מהקצב, על סוגי הטחינות ומה מומלץ על מנת להכין את הקציצה המושלמת.
- פתיח הסדנה- 7:02 דקות
פרק שני- סינייה בשילוב שני סוגי בשר בטחינה
בפרק הזה נלמד מה זה בעצם סינייה ואיך מכינים אותה ומהי תערובת הבשר המומלצת למתכון
- סינייה בשילוב שני סוגי בשר בטחינה- 11:20 דקות
פרק שלישי- עראייס
בפרק הזה נלמד מאיפה בעצם הגיע העראייס, איך מכינים אותו ונלמד המון טריקים וטיפים כדי שיצא לנו עראייס כמו שצריך.
- עראייס- 5:45 דקות
פרק רביעי- לחמעג'ון
בפרק הזה נלמד איך מכינים לחמעג'ון. מה הופך את המתכון הכל כך פשוט לארוחה מנצחת לסוף השבוע. נלמד כמובן באיזה סוגי בשר כדאי ועוד המון טיפים מנצחים.
- לחמעג'ון- 6:43 דקות
פרק חמישי -קבב רומני
בפרק הזה נלמד איך מכינים קבב רומני טעים ונימוח
- קבב רומני- 9:00 דקות
פרק שישי- סגיר
- סדיר הסדנה- 1:01 דקות