סדנת בשר- נתחים עם
ראובן מייסלוס
תראו מה מחכה לכם!
תמיד רציתם ללמוד איך מכינים בשר כמו במסעדות?
מעכשיו זה אפשרי!
ראובן מייסלוס, בלוגר קולינרי המתמחה בבשרים, יליד ארגנטינה, הכין לנו סדנה מיוחדת! אנחנו נלמד איך מכינים סטייקים, צלי בתנור והמבורגר בשתי וריאציות. נלמד על הנתחים שאיתם נעבוד – סינטה, נתח קצבים, אנטריקוט על העצם, ואונטריב. אנחנו נלמד גם איך משתמשים במד חום על מנת שהבשר יצא לנו בדיוק במידת העשייה הנכונה. בקיצור, ראובן מייסלוס הולך ללמד אתכם את כל הטיפים והטריקים שצריך להכיר כשמכינים בשר והדבר הכי חשוב? אתם הולכים להצליח!
לרכישת הסדנהתוכן הסדנה והשיעורים
פרק ראשון- סוגי בשרים
בפרק זה נלמד להכין סטייקים מושלמים בבית, צלי בתנור מושלם, והמבורגר הכי מושלם שאפשר, בבית. נלמד על הנתחים שנעבוד איתם – סינטה, נתח קצבים, אנטריקוט על העצם ואונטריב. ומה צריך בשביל להכין בשר בבית.
- סוגי בשרים- 5:08 דקות
פרק שני- צליית סינטה עם ירקות בתנור
בפרק הזה נלמד איך מכינים נתח סינטה מושלם בצריבה על הפלנצ'ה וגם נלמד מהם הטמפרטורות הרצויות לכל מידת עשייה.
- צליית סינטה עם ירקות בתנור- 9:23 דקות
פרק שלישי- סטייק כמו במסעדה
בפרק הזה נלמד נלמד איך להכין סטייקים בדיוק כמו במסעדה טובה. נשתמש בשני נתחים: נתח קצבים ואנטריקוט
- סטייק כמו במסעדה- 14:42 דקות
פרק רביעי- המבורגר של המבורגריות
בפרק הזה נלמד נלמד איך מכינים המבורגרים מושלמים מבשר שנטחן בעצמנו או לחילופין מה כדאי לבקש מהקצב כדי שההמבורגרים שלנו יהיו טעימים ובשרניים. נלמד שתי וריאציות שונות למילוי ההמבורגר.
- המבורגר של המבורגריות - 16:15 דקות
פרק חמישי -סיכום סדנה
- סיכום סדנה- 0:47 דקות