לומדים לאפות מתוקים איטלקיים עם
נטלי לוין
תראו מה מחכה לכם!
אוהבים קינוחים איטלקיים?
מהיום אתם מכינים את הכל בבית!
נטלי לוין, הלוא היא עוגיו.נט, הולכת ללמד אתכם איך מכינים קינוחים איטלקיים טעימים וכל כך יפים שירשימו כל אחד שיקבל אותם (כמובן אם לא תסיימו את הכל לפני) הסדנה הדיגיטלית מתאימה לכל הרמות, ממתחילים ועד מתקדמים ומכילה שיעורים שלמים, ללא עריכות וללא "קפיצות", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים. אז למה אתם מחכים? רוצו להכין!
לרכישת הסדנהתוכן הסדנה והשיעורים
פרק ראשון- פתיח
- פתיח- 1:30 דקות
פרק שני- טורטה דלה נונה
השיעור הזה אנחנו נלמד איך מכינים בצק פריך בצורה מושלמת, שיתאים גם להכנה של טארטים וגם לעוגיות. נלמד איך מכינים קרם פטיסייר בטעם לימוני משגע (וכמובן אפשר להכין אותו בשלל טעמים) ובסוף נלמד גם איך מכינים טורטה דלה נונה
- טורטה דלה נונה- 20:28 דקות
פרק שלישי- עוגת ריקוטה ופיסטוק
בפרק הזה אנחנו נלמד איך מכינים עוגה בחושה איטלקית מדהימה עם ריקוטה ופיסטוקים. בפרק הזה אתם תחשפו להמון טכניקות ותקבלו המון טיפים. בקיצור, לא מדובר בעוגה הבחושה "והקלה להכנה" שכולם מכירים.
- עוגת ריקוטה ופיסטוקים- 12:25 דקות
פרק רביעי- טרמיסו קלאסי ושדרוגים
בשיעור הזה אנחנו נלמד להכין את הקינוח האיטלקי הקלאסי- טרמיסו בכמה וריצאיות שונות. אנחנו נלמד איך מכינים זביון ונלמד איך מקציפים שמנת מתוקה כמו שצריך.
- טרמיסו קלאסי ושדרוגים- 14:18 דקות
פרק חמישי- עוגיות מכוערות אבל טובות (brutta ma buoni)
בפרק הזה נלמד איך מכינים עוגיות איטלקיות הנקראות- מכוערות אבל טובות כמו השם שלהן, הן "לא העוגייה הכי יפה בצנצנת" אבל הן טעימות ברמה אחרת.
- עוגיות מכוערות אבל טובות - 5:24 דקות