שישיית המבורגרים בצורת פיצה? כל חדשות האוכל של השבוע במקום אחד

מארז המבורגרים מיוחד לכבוד ליגת האלופות, פסטיבל בירה ענק בהרצליה, מסעדה תל אביבית שמפתיע עם ארוחת צהריים מקסיקנית וכל חדשות האוכל לסיכום השבוע

קרמלה - גלידרייה חדשה בקניון TLV, תל אביב יפו

רשת קרמלה, בבעלותו של הזמר משה פרץ, תיפתח סניף חדש בקניון TLV. הגלידריה תציע למכירה מבחר גלידות בסגנון איטלקי חלבי-קרמי. בין הטעמים, אפשר למצוא במקום גלידות חלב-סויה, גלידות ללא חלב, גלידות קרמל מלוח עם שוקולד לבן וגלידות פופקורן. בנוסף לגלידות יימכרו גם שייקים, קרפים ועוד.

קרמלה. קניון TLV, פינת החשמונאים-קרליבך, תל אביב יפו

קרמלה, קניון TLV. צילום: יח"צ
קרמלה, קניון TLV. צילום: יח”צ

מנות חדשות במסעדות FRAME, תל אביב יפו, ראשון לציון, ונתב”ג

מסעדןת Frame Chef & Sushi Bar מוסיפות לתפריט מנות חדשות לכבוד הקיץ: חטיף סיני - חטיף שרימפס מטוגן ברוטב איולי סררירצ’ה -  46 שקלים; טאקו ג’פאן -ארבע יחידות של טאקו יפני עם טרטר משלושה סוגי דגים מתובל - 56 שקלים; צזיקי יוזו - סרדין כבוש, בצל סגול, צ’ילי, פרחי שומר ומלפפון על צזיקי מרענן - 58 שקלים; קריספי סלק רול - ספייסי סלמון, אבוקדו ומלפפון במעטפת של סלמון שהושרה בסלק, עם צ’יפס סלק ועירית מעל - 68 שקלים.

פריים רמת החייל - ראול ולנברג 2, תל אביב יפו, 03-6498080 שלוחה 2. פריים ראשון לציון, הראשונים 2, 03-6498080 שלוחה 3. פריים נתב”ג, טרמינל 3, שדה תעופה בן גוריון, 03-6498080

טאקו ג'פאן, פריים. צילום: יח"צ
טאקו ג’פאן, פריים. צילום: יח”צ

פסטיבל הבירות במרינה הרצליה

רשת lager & ale מוציאה לדרך בשיתוף החברה העירונית לפיתוח תיירות בהרצליה את פסטיבל הבירות הגדול בארץ. הפסטיבל שיערך בימי רביעי וחמישי ה-5-6.6.19 בשעות 18:00-23:00, יציע 100 סוגים של בירות מהארץ ומהעולם, דוכני אוכל, מוזיקה עדכנית, הופעות חיות של מועדון הקצב של פנחסוב ולהקת LOUDER ועוד. בין סוגי הבירות שישתתפו בפסטיבל: טובורג, קרלסברג, ווינשפן, ויטוס, דונקל, אוריג’ינל לאגר סטלה, לף בלונד\בראון, הוגרדן, גינס, סומרסבי, קירין, לה שוף, סן ברנרדוס, פולר’ס לונדון פורטר, נגב, מלכה, ליפמנס, מרדסו , בלומון, ברודוג, לינדמנס, רדברגר, פרימטור, קופרברג, דובל, שימאי, ווסטונס ועוד. מחירי בירות, לדוגמא: סטלה 15 שקלים לשליש, מלכה 15 שקלים לשליש, ויינשטפיין 15 שקלים לשליש, גינס מהחבית 16 שקלים לשליש, ויטוס 16 שקלים לשליש.

פסטיבל הבירה, מרינה הרצליה. צילום: בן דאלי
פסטיבל הבירה, מרינה הרצליה. צילום: בן דאלי

תפריט חדש לבר המסעדה לניס, תל אביב יפו

לניס מתחדש עם תפריט חדש של השף עמרן אסמר. בין המנות החדשות: חריימה חציל - חציל בלאדי קלוי על האש על מצע של רוטב עגבניות, שום קונפי וטחינה הר ברכה. מוגש עם לחם הבית - 35 שקלים; סלט פטוש ירושלמי - עגבניות ומלפפונים בחיתוך גס, בצל סגול, קרוטונים ביתיים, גרגרי חומוס, ביצה קשה וטחינה בתיבול שמן זית ולימון - 45 שקלים; ספייסי בורגר - הקציצה של הלניס עם טוויסט של צ’יפוטלה וצ’ילי. מוגשת בלחמניה עם עגבניות חרוכות, חסה, בצל סגול, רוטב ספייסי מיוחד ושום קונפי. מוגש עם תוספת לבחירה  - 62 שקלים. בנוסף, כדי להגדיל את החגיגות, בר המסעדה יוצא עם happy hour מחודש שמציע 20% הנחה על כל תפריט האוכל, 1+1 על הבירות מהחבית, יינות וקוקטיילים, בכל יום בין השעות 17:00-21:00.

לניס. חיים ויטאל 7 תל אביב יפו, 03-5186637

הפיקניק של אדוארד בר, תל אביב יפו

אדוארד בר יערוך גם השנה פיקניק בפארק ממול, בשבת הקרובה, ה-25.5.19, החל מהשעה 14:00. גבינות, נקניקים, יין, בירה קרה, קוקטיילים, ואפילו שמיכות פיקה שיחולקו לאורחי הבר, יחד עם הופעה חיה של להקת השוק הירושלמית הפולי זוסיבול - Poly Zosiboll.

אדוארד בר. הכרמל 12, תל אביב יפו. 03-5101695

אדוארד בר. צילום: שני רייך
אדוארד בר. צילום: שני רייך

מסעדת אואזיס נפתחת גם בשעות הצהריים עם תפריט מקסיקני, תל אביב יפו

החל מהשבוע, מסעדת אואזיס תפתח גם בשעות הצהריים, בימים ראשון עד שישי בין השעות 11:00-16:00 עם תפריט מקסיקני מיוחד. בין המנות: פטריות מוקפצות (טבעוני) - עם סלסה סרג’יו, סלט כרוב, חסה בגריל - 38 שקלים; דג פריך - עם סלסה סרג’יו (עגבניות ובצל בלהבות), סלט כרוב, איולי צ’ילי מעושן  - 38 שקלים; סלפיקון - בקר מפורק עם צ’ילי אנצ’ו (פיקנטי), כוסברה, בצל סגול, שמנת חמוצה, כוסברה - 46 שקלים; סביצ’ה דג ים - “פיקו דה גאיו” סלסת עגבניות טריות וליים, חסה פריכה, כוסברה (או בלי), איולי צ’יפוטלה - 42 שקלים. את המנות אפשר יהיה להזמין גם בטייקאווי או משלוחים דרך WOLT.

אואזיס. מונטיפיורי 17, תל אביב יפו, 03-6206022

צהריים מקסיקני, אואזיס. צילום: אנטולי מיכאלו
צהריים מקסיקני, אואזיס. צילום: אנטולי מיכאלו

ארוחת בוקר חדשה במלון DAVID TOWER, נתניה

מלון DAVID TOWER   של רשת ACCOR  הבינלאומית משיק  תפריט ארוחת בוקר חדש, הכולל סלטים, גבינות בוטיק קשות ורכות, מבחר לחמי מחמצת טריים, תפוחי אדמה אפויים מוקרמים, אנטי פסטי, פסטות, מגוון אומלטים, שקשוקות, פנקייקים, סלמון אפוי, מיצים טבעיים, קפה ועוד.מחיר הארוחה: 119 שקלים.

מלון DAVID TOWER. דוד המלך 8, נתניה   

ארוחת בוקר, דיויד טאוור. צילום: מאירה רז
ארוחת בוקר, דיויד טאוור. צילום: מאירה רז

MOSES SIXPACK - “מארז פיצה” המכיל שישה המבורגרים בצורת משולש ברשת מוזס

למשך כל תקופת ליגת האלופות רשת “מוזס” תמכור מארז המכיל שישה המבורגרים בצורת משולש ומגיע כמו מגש פיצה.  המארז יוצע בכל מסעדות הרשת ויכיל שישה המבורגרים כל אחד בגודל של כ-150 גרם בקר עם 4 תוספות צד במחיר 319 שקלים. המארז יימכר החל מ-31/5 ועד סוף יוני.

MOSES-SIXPACK, מוזס. צילום: חיים יוסף
MOSES-SIXPACK, מוזס. צילום: חיים יוסף

תפריט טעימות חדש במסעדת רוטנברג, קיבוץ גשר הישנה

משעדת רוטנברג משנה את התפריט שלה והופכת אותו לתפריט טעימות של אוכל מקומי מעמק המעיינות ועמק הירדן. תפריט הטעימות בן שמונה המנות יעלה 250 שקלים וישתנה מעונה לעונה אבל יכלול מנות כמו קולורבי עוטף ארטישוק ירושלמי,יוגורט קשיו מותסס, שומר בר ואבקת עליי ליים מהגינה; מסגרת של יערת דבש איילת השחר עם מגוון עלי ליקוט, סלרי, שורש חורף, קרם גרעיני חמניה; וויס בראטן- בקר מותסס עם מצ’גו מגורדת של ברקנית עם חלמון ביצה כבוש מגורד, לוונדר מהגינה, ניצני חרדל בר וקרם שומר; סינטה של חי בריא , שומר, תבשיל חובזה, אמיך קוצני וגדילן לצד קרם תפוז מותסס; לבבות ברווז בגריל “שערות”פלפל מעושן, פולנטה  אפויה עם תרד בר, קטשופ פטריות וברנדי; בקר סוביד וגריל לצד תפוח אדמה צעיר מהשדה ועוד.

רוטנברג. קיבוץ גשר הישנה. 04-6752237

קטגוריות

תגובות (0)

Avatar