יום בחיי שגב משה
יום בחיי שגב משה

איפה אוכלים בדימונה? מקסיקני בועט ב”סומבררו”

אי מקסיקני בלב דימונה! אם מתחשק לכם טורטייה עבודת יד מלאה בבשרים טובים ורטבים פיקנטיים ועזי טעם - גשו ל"סומבררו" לתת ביס במקסיקו

אז מה אוכלים בדימונה? מקסיקני בסומבררו!

סומבררו נפתחה ב-2010 אחרי שבעליה, חן בן שושן, חזר מטיול ארוך בדרום אמריקה והחליט שהוא חייב להביא לישראל את הטעמים המקסיקניים. הוא עשה התאמות לחיך הישראלי, ופתח את המקום. כמי שגדל בדימונה, הוא מעיד שהתושבים פה הם כמו משפחה אחת גדולה וכולם אוכלים אצלו.

פה מכינים את הטורטיות במקום, עובדים מידי יום על רטבים טריים ומשתמשים בבשר איכותי, שזה לדעת חן, הדבר הכי חשוב בטורטייה.

מנת הדגל היא מנת ה”רול סומבררו” והיא טורטייה ממולאת במיקס בשרים של אנטריקוט, חזה עוף וקבב ביחד עם חסה ושלל רטבים כמו גוואקומולי, צ’ימיצ’ורי וחריף.

עשינו לכם חשק? קפצו ל”סומבררו” לחוויה מקסיקנית דרומית

מ”ד המעפילים, דימונה

 

קטגוריות

תגובות (0)

Avatar