אם יש חיפוש אחד בגוגל שעולה על כל היתר בשבועות שלפני חג השבועות, אין לנו ספק בכלל שמדובר בחיפוש “עוגת גבינה שלא נופלת”. משום מה, להמון אופים ביתיים (וגם לכאלה מקצועיים) יש הרבה חרדות בכל הנוגע לעוגות גבינה. כאילו יש איזה כישוף שמונע מעוגות גבינה אפויות לעלות, לתפוח, להישאר לבנות ולהיות אווריריות וטעימות.
אז גייסנו את האישה והאגדה, זו שכל טיפ שלה שווה זהב, שהעוגות שלה הכי מתוקות ועוגות הגבינה שלה תמיד מצליחות, קרין גורן, כדי שתיתן לנו את חמשת הטיפים המנצחים שלה לעוגת הגבינה המושלמת. לגזור ולשמור לנצח נצחים (ולהעלות מלא תמונות לאינסטוש של עוגות גבינה גבוהות וצחורות).
איך הופכים תבנית קפיצית רגילה לתבנית מיוחדת לעוגת גבינה?
איך אופים עוגת גבינה עם דפנות לבנות וצחורות?
איך להפריד ביצים בקלי קלות?
באיזו תבנית אופים עוגת גבינה גבוהה שלא נופלת?
איך מחלצים את העוגה מסיר הג’חנון?
תגובות (6)
התנור שלי הוא רק עם טורבו,יש משהו לעשות?
לצערנו לא, עוגת גבינה יש לאפות בתנור במצב אפייה.
איפה המתכון???
היי, רשומה זו היא הסבר כיצד למנוע מעוגת גבינה “ליפול” את מוזמנת למצוא באתר מגוון עוגות גבינה לאפייה גם של קרין גורן אבל לא רק. בהצלחה.
האשה הזאת היא פשוט קסם אחד גדול. תמיד אהבתי אותה, וכנראה שתמיד אוהב אותה.
אין עליך כל כך מקסימה מתיקות לשמה. אני רק רואה את השם שלך מיד אני מסתכלת