הסוד של קרין גורן למאפים מושלמים!

רוצים לגלות את הסוד של קרין גורן למאפה מושלם? סוכר ומלח בכל מאפה, גם מתוק וגם מלוח! זה כל הקסם!

 

תמיד רציתם לדעת מה הסוד של קרין גורן למאפה מושלם? היא מוסיפה סוכר ומלח לכל מאפה, גם מתוק וגם מלוח!

סוכר ומלח הם מדגישי טעם, וחשוב להוסיף משניהם גם למאפים מתוקים וגם מלוחים.

המלח נותן גמישות וצבע לבצק והסוכר מעניק לחות ואווריריות, הוא סופח נוזלים וגם מאכיל את השמרים, במידה ומדובר במאפה שמרים.

לכן, בכל מתכון כדאי להוסיף מלח וסוכר, וכמובן במידה. אם מדובר במאפה מתוק, הוסיפו קורט מלח, ואם מדובר במאפה מלוח, הוסיפו קורט סוכר, או כמובן, לפי המתכון.

קבלו כמה מתכונים למאפים מנצחים של קרין:

בייגלה ירושלמי 333
בייגלה ירושלמי מצופה בשומשום, רך פריך וטעים בטירוף
קרין גורן מעלה את ירושלים על ראש שמחתכם ומלמדת אתכם איך מכינים בייגלה ירושלמי רך ומצופה בשומשום, שמשאיר טעם של עוד. זהירות, מתכון ממכר!
שמרו
עוגת סינרול משפחתית של קרין גורן
עוגת שמרים מושלמת לשבת! עוגת סינרול משפחתית במילוי חמאה, סוכר חום, פקאנים וקינמון. והבונוס- משאריות הבצק מכינים וופל בלגי סינרול קריספי ומשגע
שמרו
ביסקוטי שוקולד עם אגוזי לוז ושקדים. צילום: שאטרסטוק
ביסקוטי – זה מה שהקפה שלכם צריך!
קבלו מתכון נפלא של ביסקוטי - עוגיות איטלקיות מפורסמות, פריכות, קראנצ'יות וסופר טעימות, שפשוט להכין בבית, וכיף להגיש ליד הקפה או תה
שמרו
קרין גורן חוגגת כמו שרק היא יודעת עם עוגת שמרים שושנים במילוי קרמבו
עוגה כזאת עדיין לא אכלתם! קרין גורן שוב מפתיעה עם עוגת שמרים שושנים במילוי קרמבו. עוגת שמרים רכה וטעימה עם מלית מושחתת של ממרח שוקולד לוז וקרמבו
שמרו
קראק פאי עם פחות רגשות אשם
קראק פאי עם פחות רגשות אשם – הגרסה השפויה למתכון המנצח של קרין גורן
אהבתם את המתכון של קרין גורן ונועה רוזין לקראק פאי אבל פחות אהבתם את הקלוריות? קבלו מתכון של קראק פאי עם פחות רגשות אשם, טעים לא פחות
שמרו

 

 

קטגוריות

תגובות (0)

Avatar