אין לכם סבלנות לרדד, לקרוץ ולטרוח להכין עוגיות אלפחורס?
גלו איך קרין גורן מכינה אותן ברגע.
מכינים בצק לעוגיות אלפחורס ומגלגלים אותו לצורת נקניק.
בעזרת ידית של כף עץ יוצרים שקע לאורך הנקניק.
מחממים תנור לחום של 160 מעלות ואופים כ-15 דקות, עד להזהבה.
לאחר האפייה ממלאים את השקע בריבת חלב: אפשר לזלף את המילוי בשקע בלבד, ואפשר לזלף יותר ריבת חלב ולמרוח אותה גם מחוץ לשקע.
מפזרים קוקוס מעל ריבת החלב ופורסים את הנקניק לעוגיות. מכניסים את העוגיות למקרר ליממה להתרככות.
זה כל הסיפור!
תגובות (0)