כירטסתם? הזמנתם מלון? עכשיו הגיע הזמן לפנטז. הנה לכם המלצות קולינריות נהדרות בלונדון שאסור לכם לפספס. מסעדת דים סאם מושלמת, פאסט פוד מושלם ב-5 יורו שהוא הכי טרנדי בטיקטוק וסיור קולינרי בעברית שהוא בשכונה היפסטרית בלונדון, אבל בעצם בעולם כולו.
סופ דאמפלינגס, כבר טעמתם?
“DIN TAI FUNG״ היא מסעדת דים סאם סינגפורית נפלאה שיושבת בקובנט גארדן. יש לה סניף נוסף, בתוך כלבו “סלפרידג’ס” היוקרתי, אבל אם אתם רוצים חוויה שלמה גשו למסעדה בקובנט גרדן, הזמינו מקום מראש או הירשמו בכניסה ואת הזמן שנותר לכם להמתין העבירו באחת מהופעות הרחוב החינמיות שכל הזמן מתרחשות ברחבה הגדולה. יש מרקים, דים סאמים, נודלס ותוספות אבל גולת הכותרת של המקום, ומה שהוא מפורסם בו יותר מכל הוא ה”סופ-דאמפלינגס” : דים סאם שבתוכו - מרק! מקבלים קערה של 10 דאמפלינגס יפייפיים מלאים בבשר לבחירתכם ומרק, מעבירים לכף, פוצעים את הבצק, שותים את המרק מתוכו ואז טובלים את הכופתאה ברוטב (סויה וחומץ אורז) ואוכלים את היתר. זה טעים נורא! נסו גם את סלט המלפפונים עם הצ’ילי ובכלל, הכל טעים פה. ביקור חובה!!!
dintaifung-uk.com
קורן דוג קוריאני - להיט טיקטוק
אם אתם עם ילדים או בני נוער אל תפספסו את “BUNSIK” מקום קוריאני קטנטן עם תור ארוך (שמתקדם מהר מאוד וביעילות אנגלית נימוסית) שמציע דברים על מקל. גולת הכותרת היא הקורן דוג - נקניקיייה עסיסית בציפוי עבה של בצק תירס מטוגן שעליה אפשר לבחור איזה רטבים תרצו לשים. אבל כדאי מאוד גם לנסות את הנקניקייה בציפוי תפוח אדמה (מעין רשת צ’יפס משגעת) או את המוצרלה על מקל שמגיעה באותו ציפוי קמח תירס ונמתחת לה לאיטה לצילום אינסטגרמי מושלם. כל חטיף כזה, שהוא לגמרי ארוחת צהריים קלה, עולה בסביבות 5 יורו, והילדים? הם יהיו בעננים.
Bunsik
גרפיטי וקולינריה - סיור קולינרי
אם אתם בעניין של סיור קולינרי הרשו לנו להמליץ לכם על הסיור של עומר לוגסי, הלא הוא @hungry.in.london. לוגסי הוא בחור מקסים ופודי רציני שגר בלונדון בשנים האחרונות, כותב בלוג וגם מקיים סיורים ברחבי לונדון. אנחנו היינו איתו בשכונת שורדיץ’, שכונה היפסטרית מלאה באמנים שמקשטים את רחובותיה באמנות גרפיטי ברשות מלאה של העירייה. חמש שעות נמשך הסיור הזה במהלכם רואים הרבה מאוד אמנות רחוב וגם טועמים המון. גלידת קוקוס נהדרת בקונוס פחם שחור, וודקה מיוחדת שעומר מכין בעצמו ויורדת חלק בגרון, אוכל אתיופי טבעוני, קרפ סיני עם ביצה ובשר, קוקטייל פימ’ס אנגלי נהדר, בשר ברזילאי במעשנה, “פתות” סרי לנקי עמוס טעמים, תה קוריאני עם בועות טפיוקה וגם קינוח אנגלי סקוטי רב שכבות ומשגע. לא הכל ערב לחיכנו, אבל מדובר במסע מרתק שהוא בעצם מסע ברחבי העולם שמציג את גלי ההגירה הרבים שהגיעו ללונדון, והפכו את האוכל הלונדוני המשמים שיצא לו שם רע (פיש אנד צ’יפס ושעועית) לדבר המסעיר והקוסמופוליטי שהוא היום.
הסיור של עומר
תגובות (0)