רעיון גאוני של קרין גורן שמלמדת אותנו להכין עוגת ארטיקים. נשמע מסובך? ממש לא!
מכינים גלידה ביתית ומוזגים אותה לתבנית סיליקון משומנת קלות.
מיישרים את פני הגלידה ונועצים בה מקלות ארטיק במרווחים, לפי גודל הארטיק הרצוי.
מקפיאים את הגלידה למשך לילה שלם ולמוחרת מוציאים את הגלידה מהתבנית.
מניחים את הגלידה על קרש חיתוך ובעזרת סכין חדה פורסים אותה לארטיקים.
טובלים את הארטיקים בצימקאו מומס בבאן מארי או במיקרוגל. אפשר לפזר סוכריות צבעוניות מייד, לפני שהציפוי מתקשה. אפשר כמובן לצפות בצימקאו לבן ולהתפרע עם ציפויים שונים - אגוזים, בוטנים, פצפוצי שוקולד, שברי עוגויות ועוד ועוד…
תגובות (0)