גלידוניות עוגת גבינה פירורים
כשכולם יכינו עוגת גבינה מסורתית לחג, אתם תכינו את הגלידוניות עוגת גבינה המשגעות האלה, ותפתיעו את כולם. קרירות וטעימות, קינוח מושלם לחג
כשכולם יכינו עוגת גבינה מסורתית לחג, אתם תכינו את הגלידוניות עוגת גבינה המשגעות האלה, ותפתיעו את כולם. קרירות וטעימות, קינוח מושלם לחג
- עדי מרום
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6247.8 קק״ל 6247.8 קק״לפחמימות 411.8 גרם 411.8 גרםשומן 439.6 גרם 439.6 גרםנתרן 5685.5 מ״ג 5685.5 מ״גחלבון 70.9 גרם 70.9 גרםסיבים תזונתיים 18.2 גרם 18.2 גרםשומן רווי 175.1 גרם 175.1 גרםכולסטרול 289.9 מ״ג 289.9 מ״גסידן 642.7 מ״ג 642.7 מ״גברזל 10.0 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 1146.6 מ״ג 1146.6 מ״גאבץ 5.4 מ״ג 5.4 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות6248
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6247.8 קק״ל 6247.8 קק״לפחמימות 411.8 גרם 411.8 גרםשומן 439.6 גרם 439.6 גרםנתרן 5685.5 מ״ג 5685.5 מ״גחלבון 70.9 גרם 70.9 גרםסיבים תזונתיים 18.2 גרם 18.2 גרםשומן רווי 175.1 גרם 175.1 גרםכולסטרול 289.9 מ״ג 289.9 מ״גסידן 642.7 מ״ג 642.7 מ״גברזל 10.0 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 1146.6 מ״ג 1146.6 מ״גאבץ 5.4 מ״ג 5.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 6248 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
פירורים
קרם
-
250 גרם גבינה לבנה 9%
-
225 גרם גבינת שמנת
-
250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32%
-
1/3 כוס סוכר לבן
-
3 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 כפית מחית וניללא חובה
ציפוי
-
100 גרם שוקולד מריר
-
200 גרם שוקולד חלב
-
4 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- מכינים את הפירורים: מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות על מצב טורבו.
- במעבד מזון/ קערת המיקסר עם וו גיטרה מניחים חמאה קרה חתוכה לקוביות, קמח ואבקת סוכר ומפעילים עד קבלת חול במרקם קוסקוס (בלי גושי חמאה), מוסיפים חלמון ומפעילים שוב עד קבלת בצק.
- מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה למלבן אחיד ומכניסים לתנור למשך 25 דקות או עד השחמה.
- מצננים בחוץ ולאחר שהבצק התקרר מפוררים לפירורים.
- מכינים את הקרם: בקערת המיקסר מניחים גבינה לבנה, גבינת שמנת, שמנת להקצפה, סוכר, פודינג ומחית וניל. מפעילים על מהירות בינונית עד קבלת קרם ייציב.
- בתבנית אלומיניום אינגליש מניחים חצי מכמות הפירורים שהכנו בשכבה אחידה, מעל מניחים את קרם הגבינה ומיישרים בעזרת פלטה, מכסים בחצי מכמות הפירורים שנשארו ומכניסים את התבנית למקפיא ל6 שעות/ לילה.
- מוציאים מהמקפיא ומחלצים מהתבנית בזהירות, חותכים לריבועים בגודל שווה ומחזירים למקפיא עד שהציפוי יהיה מוכן.
- מכינים את הציפוי: מניחים בקערה עמוקה וקטנה שוקולד חלב, שוקולד מריר ושמן, ממיסים בפולסים במיקרוגל עד שאין גושים.
- טובלים כל גלידונית בעזרת מזלג בשוקולד ומנערים משאריות, מניחים כל גלידונית על נייר אפייה וכך נעשה עם כל הגלידוניות. שומרים את הגלידוניות במקפיא. וזה הכל תהנו!
אופן הכנה
- מכינים את הפירורים: מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות על מצב טורבו.
- במעבד מזון/ קערת המיקסר עם וו גיטרה מניחים חמאה קרה חתוכה לקוביות, קמח ואבקת סוכר ומפעילים עד קבלת חול במרקם קוסקוס (בלי גושי חמאה), מוסיפים חלמון ומפעילים שוב עד קבלת בצק.
- מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה למלבן אחיד ומכניסים לתנור למשך 25 דקות או עד השחמה.
- מצננים בחוץ ולאחר שהבצק התקרר מפוררים לפירורים.
- מכינים את הקרם: בקערת המיקסר מניחים גבינה לבנה, גבינת שמנת, שמנת להקצפה, סוכר, פודינג ומחית וניל. מפעילים על מהירות בינונית עד קבלת קרם ייציב.
- בתבנית אלומיניום אינגליש מניחים חצי מכמות הפירורים שהכנו בשכבה אחידה, מעל מניחים את קרם הגבינה ומיישרים בעזרת פלטה, מכסים בחצי מכמות הפירורים שנשארו ומכניסים את התבנית למקפיא ל6 שעות/ לילה.
- מוציאים מהמקפיא ומחלצים מהתבנית בזהירות, חותכים לריבועים בגודל שווה ומחזירים למקפיא עד שהציפוי יהיה מוכן.
- מכינים את הציפוי: מניחים בקערה עמוקה וקטנה שוקולד חלב, שוקולד מריר ושמן, ממיסים בפולסים במיקרוגל עד שאין גושים.
- טובלים כל גלידונית בעזרת מזלג בשוקולד ומנערים משאריות, מניחים כל גלידונית על נייר אפייה וכך נעשה עם כל הגלידוניות. שומרים את הגלידוניות במקפיא. וזה הכל תהנו!
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן