קפה קר ביתי עם שוקולד – הטרנד השווה של הקיץ
קפה קר ביתי בכוס עם שוקולד ששוברים ומתרעננים בהנאה! הטרנד הכל כך קל הזה תפס אותנו בדיוק בזמן ביום חם - אתם חייבים להכין!
קפה קר ביתי בכוס עם שוקולד ששוברים ומתרעננים בהנאה! הטרנד הכל כך קל הזה תפס אותנו בדיוק בזמן ביום חם - אתם חייבים להכין!
- נוֹשקה - נועה דיין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 511.0 קק״ל 511.0 קק״לפחמימות 66.0 גרם 66.0 גרםשומן 24.5 גרם 24.5 גרםנתרן 12.0 מ״ג 12.0 מ״גחלבון 6.6 גרם 6.6 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרםשומן רווי 16.5 גרם 16.5 גרםכולסטרול 2.0 מ״ג 2.0 מ״גסידן 68.1 מ״ג 68.1 מ״גברזל 6.9 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 624.0 מ״ג 624.0 מ״גאבץ 2.9 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים2
-
הכנה 5 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות511
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 511.0 קק״ל 511.0 קק״לפחמימות 66.0 גרם 66.0 גרםשומן 24.5 גרם 24.5 גרםנתרן 12.0 מ״ג 12.0 מ״גחלבון 6.6 גרם 6.6 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרםשומן רווי 16.5 גרם 16.5 גרםכולסטרול 2.0 מ״ג 2.0 מ״גסידן 68.1 מ״ג 68.1 מ״גברזל 6.9 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 624.0 מ״ג 624.0 מ״גאבץ 2.9 מ״ג 2.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 2 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 511 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
100 גרם שוקולד מריר
-
1 מנה קפה מקיאטו
אופן הכנה
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
- מורחים את השוקולד בצורה אחידה בעזרת החלק הישר של הסכין על דופן של כוס פלסטיק שקופים ומצננים במקפיא מספר דקות.
- מוציאים את הכוס מהמקפיא, ממלאים בקרח, מניחים במכונת הקפה ומכינים חליטת Cold brew macchiato.
- שוברים את השוקולד על ידי מעיכה קלה של הכוס, מערבבים ושותים.
אופן הכנה
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
- מורחים את השוקולד בצורה אחידה בעזרת החלק הישר של הסכין על דופן של כוס פלסטיק שקופים ומצננים במקפיא מספר דקות.
- מוציאים את הכוס מהמקפיא, ממלאים בקרח, מניחים במכונת הקפה ומכינים חליטת Cold brew macchiato.
- שוברים את השוקולד על ידי מעיכה קלה של הכוס, מערבבים ושותים.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן