גלידוניות חמאת בוטנים
אור בן אוליאל מלמד כיצד להכין את הקינוח הכי ממכר של הקיץ: גלידוניות חמאת בוטנים בציפוי של שוקולד מריר. שומרים במקפיא ושולפים בכל פעם כשמתחשק משהו קטן וטוב
אור בן אוליאל מלמד כיצד להכין את הקינוח הכי ממכר של הקיץ: גלידוניות חמאת בוטנים בציפוי של שוקולד מריר. שומרים במקפיא ושולפים בכל פעם כשמתחשק משהו קטן וטוב
- אור בן אוליאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 131.9 קק״ל 2637.4 קק״לפחמימות 8.3 גרם 166.4 גרםשומן 9.3 גרם 186.8 גרםנתרן 36.8 מ״ג 735.7 מ״גחלבון 3.2 גרם 64.2 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 28.3 גרםשומן רווי 4.0 גרם 79.5 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 4.9 מ״גסידן 14.5 מ״ג 289.5 מ״גברזל 0.9 מ״ג 17.8 מ״גאשלגן 123.2 מ״ג 2463.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 11.4 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות132
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 131.9 קק״ל 2637.4 קק״לפחמימות 8.3 גרם 166.4 גרםשומן 9.3 גרם 186.8 גרםנתרן 36.8 מ״ג 735.7 מ״גחלבון 3.2 גרם 64.2 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 28.3 גרםשומן רווי 4.0 גרם 79.5 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 4.9 מ״גסידן 14.5 מ״ג 289.5 מ״גברזל 0.9 מ״ג 17.8 מ״גאשלגן 123.2 מ״ג 2463.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 11.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 132 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
גלידוניות
-
150 גרם גבינת שמנת
-
150 גרם חמאת בוטנים חלקה
-
1 כף אבקת סוכר
-
1 כפית תמצית וניל
ציפוי
-
200 גרם שוקולד מריר
עיטור
-
1/4 כוס גפרורי שקדים
אופן הכנה
- בקערה מערבבים היטב את כל חומרי הגלידוניות עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
- מעבירים לתבנית קרח ומקפיאים.
- מכינים את הציפוי: ממסים את השוקולד בעדינות במיקרוגל ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם חלק ונוזלי.
- טובלים כל גלידונית בשוקולד המומס ומעטרים בשבבי שקדים.
- שומרים במקפיא עד להגשה.
אופן הכנה
- בקערה מערבבים היטב את כל חומרי הגלידוניות עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
- מעבירים לתבנית קרח ומקפיאים.
- מכינים את הציפוי: ממסים את השוקולד בעדינות במיקרוגל ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם חלק ונוזלי.
- טובלים כל גלידונית בשוקולד המומס ומעטרים בשבבי שקדים.
- שומרים במקפיא עד להגשה.
הערות
- ניתן לקרמל את השקדים עם כפית סוכר במחבת על גבי להבה נמוכה עד שהסוכר נמס. מפרידים את השקדים לאחר הקירור
הערות
- ניתן לקרמל את השקדים עם כפית סוכר במחבת על גבי להבה נמוכה עד שהסוכר נמס. מפרידים את השקדים לאחר הקירור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
רציתי לדעת לגרסה פרווה מה אפשר לשים במקום הגבינה קרם קוקוס
הי אורטל. אפשר להשתמש בקרם קוקוס או כל תחליף צמחוני אחר. זה ישנה טיפה את המרקם והטעם אבל זה אמור לעבוד מצוין.
חמאת בוטנים -מה זה חלקה ? לB&D יש חמאת בוטנים מתוקה או טבעית ,איזה לקנות?
מה שאת מעדיפה 🙂 אם את בוחרת במתוקה, מומלץ לוותר על אבקת הסוכר