קרין גורן מציעה צורת הגשה מקורית לגלידה הביתית שלכם.
את הגלידה מכינים משני מרכיבים בלבד: שמנת מתוקה וחלב מרוכז.
מקציפים במיקסר שלושה מכלי שמנת מתוקה. כשהקצפת מוכנה מקציפים פנימה פחית חלב מרוכז.
מקציפים מעט, רק עד לאיחוד החומרים. אם אתם אוהבים גלידה מתוקה יותר, הוסיפו רק שני מכלים של שמנת.
מעבירים את הגלידה לתבנית סיליקון מעוצבת. אפשר למלא את תחתית התבנית לפני כן בתרכיז מנגו או כל
תרכיז שאתם אוהבים. אפשר להוסיף מעט מהתרכיז גם לגלידה עצמה.
מיישרים את פני הגלידה שבתבנית, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים.
אחרי לילה במקפיא, משחררים את הגלידה מהתבנית ומזלפים עליה גנאש שוקולד משוקולד מומס בשמנת מתוקה.
אתם מוזמנים להתפרע ולהוסיף לגלידה שלכם קפה, עוגיות, פירות, פקאנים - כיד הדמיון הטובה. לכו על זה!
תגובות (0)