קרין גורן מלמדת איך להכין אבקת סוכר ביתית, שהיא תמיד טרייה יותר וללא תוספות, לעומת האבקה הקנויה.
שפכו סוכר לתוך מכל שמתחבר לבלנדר מוט. בלנדר גדול לא יעשה את העבודה במקרה הזה.
טוחנים את הסוכר במשך כחצי דקה עד ליצירת אבקה.
מוסיפים למטחנה כ־2 כפות קורנפלור לכל כוס סוכר כדי למנוע מהאבקה להיספג במהירות לתוך העוגות, וטוחנים עוד כמה שניות.
מאחסנים בכלי אטום וזה הכול. אבקת סוכר בתוך פחות מדקה - כמו שהבטחנו!
תגובות (0)