הסדנאות הדיגיטליות של פודי
מה תלמדו?
צופים מתי שרוצים, כמה שרוצים- ללא הגבלה!
הסדנאות הדיגיטליות של פודי - סדנת בשר טחון עם דרור פילץ וסדנת נתחים עם ראובן מייסלוס
מיוחד ללקוחות כאל
אתם אוהבים בשר ומתים להיות מלכי המנגל? ראובן מייסלוס ודרור פילץ יהפכו אתכם למלכי הגריל שכולם חולקים להם כבוד! בסדנה דיגיטלית שכולה סביב בשר. מה נלמד? איך בוחרים בשר אצל הקצב, כמה פעמים כדאי לטחון אותו, נלמד להכין סינייה, עראייס, לחמעג'ון, נלמד איך מכינים סטייקים כמו במסעדות, איך מכינים נתח סינטה בצורה מושלמת ונצייד אתכם בהמון טכניקות וטיפים שילוו אתכם בחיי היום יום במטבח.
לרכישת החבילה במחירי כאלתוכן החבילות
סדנת בשר טחון עם דרור פילץ
דרור פילץ, איש אוכל וקולינרייה, מתמחה בבשר, עישון ויישון ומעביר סדנאות בשר. מרגישים שאתם לא יודעים מה לבקש מהקצב? איך לחתוך? או מה הנתח הטוב ביותר לבישול ארוך? זה הקורס בשבילכם
- פתיח הסדנה
- סינייה בשילוב שני סוגי בשר בטחינה
- עראייס
- לחמעג'ון
- קבב רומני
- סגיר
סדנת נתחים עם ראובן מייסלוס
ראובן מייסלוס, בלוגר קולינרי שאוהב בשרים, יליד ארגנטינה, מבשל מדי יום למשפחה וחברים, ובעיקר יוצר תוכן לעמוד האינסטגרם הטעים שלו, meatcurator, שעומד על כחצי מיליון עוקבים.
- סוגי בשרים
- צליית סינטה עם ירקות בתנור
- סטייק כמו במסעדה
- המבורגר של המבורגריות