סדנת בישול

הסדנאות הדיגיטליות של פודי

מה תלמדו?

בסדנאות הבשר שלנו, אתם תלמדו את כל מה שצריך לדעת על בשר. החל ממה כדאי לבקש מהקצב ועד לטכניקות שעל כל אוהב בשר חובה לדעת. אתם תלמדו איך מכינים נתחי בשר כמו במסעדות, בבית וגם איך הכי נכון לעבוד עם בשר טחון. כידוע, בשר במסעדות הוא אחד מהמאכלים היותר יקרים בתפריט. בואו ללמוד איך אפשר להכין בשר כמו במסעדות- בבית.
בשר טחון עם דרור פילץ + בשר נתחים עם ראובן מייסלוס + ספר מתכון מנצח במתנה!
מחיר מיוחד למחזיקי כאל בהזנת קוד קופון CAL2
₪299 ₪543
10
סרטונים
9 דקות
ממוצע כל סרטון
כשעה וחצי
קורס כולל
כל אחד יכול
רמה

צופים מתי שרוצים, כמה שרוצים- ללא הגבלה!

מה לבקש מהקצב
עראייס
לחמעג'ון
צליית סינטה עם ירקות בתנור
סטייק כמו במסעדה
ועוד המון טיפים, טכניקות ומתכונים

הסדנאות הדיגיטליות של פודי - סדנת בשר טחון עם דרור פילץ וסדנת נתחים עם ראובן מייסלוס

מיוחד ללקוחות כאל

אתם אוהבים בשר ומתים להיות מלכי המנגל? ראובן מייסלוס ודרור פילץ יהפכו אתכם למלכי הגריל שכולם חולקים להם כבוד! בסדנה דיגיטלית שכולה סביב בשר. מה נלמד? איך בוחרים בשר אצל הקצב, כמה פעמים כדאי לטחון אותו, נלמד להכין סינייה, עראייס, לחמעג'ון, נלמד איך מכינים סטייקים כמו במסעדות, איך מכינים נתח סינטה בצורה מושלמת ונצייד אתכם בהמון טכניקות וטיפים שילוו אתכם בחיי היום יום במטבח.

לרכישת החבילה במחירי כאל

תוכן החבילות

סדנת בשר טחון עם דרור פילץ

דרור פילץ, איש אוכל וקולינרייה, מתמחה בבשר, עישון ויישון ומעביר סדנאות בשר. מרגישים שאתם לא יודעים מה לבקש מהקצב? איך לחתוך? או מה הנתח הטוב ביותר לבישול ארוך? זה הקורס בשבילכם

  • פתיח הסדנה
  • סינייה בשילוב שני סוגי בשר בטחינה
  • עראייס
  • לחמעג'ון
  • קבב רומני
  • סגיר
סדנת נתחים עם ראובן מייסלוס

ראובן מייסלוס, בלוגר קולינרי שאוהב בשרים, יליד ארגנטינה, מבשל מדי יום למשפחה וחברים, ובעיקר יוצר תוכן לעמוד האינסטגרם הטעים שלו, meatcurator, שעומד על כחצי מיליון עוקבים.

  • סוגי בשרים
  • צליית סינטה עם ירקות בתנור
  • סטייק כמו במסעדה
  • המבורגר של המבורגריות

שאלות ותשובות

למי מתאימה החבילה?
החבילה מתאימה לאנשים שאוהבים בשר. לכל מי שרוצה ללמוד מאפס את כל הטיפים והטריקים שיעזרו לו להכין את המתכון המושלם.
רכשתי את הסדנה. מה עכשיו?
לאחר רכישת הסדנה, תקבלו מייל הכולל לינק לסדנה, שם משתמש וסיסמה וכמובן, הזמנה לקבוצת הפייסבוק הסודית
לא קיבלתי מייל לאחר רכישה. למי אני פונה?
במידה ולא קיבלתם מייל הרשמה אתם מוזמנים לשלוח מייל לכתובת: courses@foody.co.il עם החשבונית או פרט מזהה אחר ונשלח לכם בהקדם את כל הפרטים
האם העלות היא חד פעמית?
כן. רכשת את הסדנה פעם אחת והיא שלך ללא הגבלת זמן
מה ההבדל בין תכנית הטלוויזיה לבין הסדנה?
בבית הספר של פודי - אין עריכה של המתכונים ואין קפיצות לרגעי הסיום. הסדנה מכילה שיעורים שלמים, ללא עריכות וללא משפטי "במקרה הכינותי מראש", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים.
למה לרכוש סדנה דיגיטלית ולא ללכת לסדנאות?
קודם כל, המחיר של סדנה דיגיטלית נמוך בצורה משמעותית ממחיר של סדנאות פיזיות. דבר שני- זמינות. ברגע שרכשתם את הסדנה תוכלו לצפות בה שוב ושוב מתי שתרצו. אם פספסתם חלק מהשיעור תוכלו להריץ קדימה ואחורה וכמובן, תוכלו לבחור מתכונים ספציפיים לפי מה שבא לכם להכין באותו הרגע.