סיר

5:33

פסטה ברוטב בולונז פטריות טבעוני

רוטב בולונז בגרסה טבעונית וטעימה לא פחות! עם פטריות במקום בשר וטוויסט נוסף בדמות אטריות אודון במקום פסטה, שהופכות את המנה למקורית במיוחד
5:38

קדרת ירקות שורש עם קטניות, ערמונים ופירות מיובשים

קדירת חורפית ומחממת של תבשיל צמחוני ועשיר. סוג של חמין צמחוני מהיר ובריא שכיף לאכול עם המון אורז לבן שיספוג את כל הרוטב הטעים
5:16

סלט טאבולה קלאסי

אין סלט מרענן כמו סלט טאבולה כדי לקרר לכם את הקיץ! אילן פנחס מגיש את הגרסה שלו עם עדשים שחורות, מלא עשבי תיבול ורוטב לימוני
6:47

פרעצלים קלאסיים

אפרת ליכטנשטט מלמדת איך להכין פרעלים רכים וטעימים בטירוף, שלב אחרי שלב. אפשר לנשנש אותם סתם ככה או לעשות מהם כריכים מושלמים
5:52

חצילים מטוגנים בסגנון אסיאתי

מכירים את החצילים המלוחים-מתוקים-ממכרים של המסעדות הסיניות? הנה הגרסה הביתית הפשוטה להכנה. מכינים אורז לבן ויש לכם ארוחה אסייתית מושלמת בקלות
6:27

קינוח כוסות טפיוקה בשתי גרסאות: לילדים ולמבוגרים

שתי גרסאות לקינוחי טפיוקה אישיים: מכינים את הטפיוקה בסיר אחד וממנו מכינים גרסה לקטנים עם בננות ותותים וגרסה לגדולים עם שוקולד וקפה
1:26

חומוס ביתי מושלם

תגידו שלום לחומוסיה הקבועה שלכם. סימון ביטון מלמדת להכין חומוס ביתי מושלם, ללא תוספות וחומרים משמרים. מגישים בליווי פיתה טרייה ובצל לבן חי
4:38

קרם ברולה קלאסי

קרם ברולה הוא הקינוח הכי קלאסי ואהוב שנמצא בתפריט של כמעט כל מסעדה. עכשיו שכשתגלו כמה קל להכין אותו בבית, לא תפסיקו להכין אותו

ספגטי בולונז עם עוף

איך הופכים פסטה למנת בריאה? מכינים פסטה בולונז עם עוף טחון במקום בקר ונהנים מארוחה מאוזנת שמכילה את כל אבות המזון
5:11

תבשיל דאל של שעועית מאש ועדשים צהובות

תבשיל טעים, מנחם ומשביע מהמטבח ההודי שמשלב שעועית מאש ועדשים עם המון תבלינים. מגישים עם אורז לבן ויש לכם ארוחה מאוזנת, בריאה בטירוף ואפילו טבעונית
6:33

סטיקי באנז – שושני שמרים ברוטב טופי של תמרה אהרוני

קבלו את המאפה המושלם לשישי אחר הצהריים או שבת בבוקר - סטיקי באנז, שושני שמרים ברוטב טופי דביק ומתוק שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול

פלפלים ממולאים באורז ומאש

מחפשים מנה צמחונית מנצחת? זוהר לוסטיגר בשן מכינה פלפלים ממולאים באורז ומאש. פלפלים צבעוניים עם מלית טעימה במיוחד, עשירה בחלבון וברזל מהצומח

לעוד מתכונים