ביצה

סמורס של שירן מתיתיהו

חיתוכיות סמורס – הקינוח המושלם למנגל

מה אוכלים ליד המנגל של יום העצמאות או מול המדורה של ל"ג בעומר? הבלוגרית הגאונית שירן ממתיהו מכינה חיתוכיות סמורס עם מלא מרשמלו ושוקולד הקינוח לתפארת המנגל
קלצונה9

קלצונה במלית פטריות וגבינות כמו באיטליה

כיסון בצק שמגיע אלינו מאיטליה. בצק פיצה מקופל שטומן בחובו הפתעה: מילוי נהדר של פטריות, גבינות ובצלים שפורץ בכל ביס. רק היזהרו מכוויית גרגרנות, קשה לעמוד בפיתוי שלו!
פיצה דפי אורז 1
0:25

פיצה דפי אורז: איך מכינים את המנה הטרנדית?

העובדה שאנחנו מכינים את גופנו לקיץ, לא אומרת שצריך להפסיק לאכול פיצה! אז מה עושים? מכינים פיצה דפי אורז בקלי קלות ונהנים מכל העולמות
סירות תפוחי אדמה עם שקשוקה

סירות תפוחי אדמה עם שקשוקה

תודו שלא חשבתם על זה - שילוב של שקשוקה נהדרת ששטה לה בתוך סירות תפוחי אדמה נימוחות. מנה מפתיעה, צמחונית ומשביעה שתשמח כל אוהב ביצים ותפוחי אדמה, וביננו, מי לא?
לחמניות שום ועשבי תיבול בלובנד. צילום: שניר גואטה
0:39

לחמניות שמרים רכות עם שום ועשבי תיבול

לחמניות רכות ומושלמות שאין ילד או מבוגר שיוכלו לעמוד בפניהן. את הכל מכינים בקערה אחת, בלי הרבה בלגן, והתוצאה פשוט מחממת את הלב ואת הבטן
בולמס8

בולמס – לחמניות ממולאות מנגולד וגבינות מהמטבח הבולגרי

בולמס הן לחמניות רכות בטירוף מהמטבח הבולגרי, העשויות מבצק שמרים, שבמרכזן מתחבא מילוי משגע של עלי מנגולד, בצל ירוק וגבינות פטה וקשקבל
עוגיות שטרודל תפוחים 10

עוגיות שטרודל תפוחים: מיס יוניברס של העוגיות!

שטרודל תפוחים סטנדרטי? אאוט! עוגיות שטרודל תפוחים? אין! קבלו את הלהיט הבא: עוגיות בצורת רולדה יפות וטעימות, שיקשטו לכם את השולחן וישמחו את הבטן
חלה11

אזעקת טרנד: חלה קלועה עם רוזמרין ובצל סגול

במצוות הטרנד הלוהט שבו קולעים ענפי עשבי תיבול בתוך חלות, שמציצים ממנה מכל צד, גם אנחנו הכנו חלה כזו. לזו יש גם הפתעות חבויות בפנים בדמות תערובת בצל סגול ורוזמרין מטוגנים בשמן זית והיא לא רק יפה, אלא גם נהדרת בטעמיה
בורקיטס חציל נהדר

ארוחת בוקר מושלמת לשבת: בורקיטס חציל וגבינה

ישראלים אוהבים בורקס, וזו עובדה! קבלו מתכון של בורקיטס חציל וגבינה מושלם לפתוח איתו את השבת, מוגש עם ביצים קשות, צנוניות, רסק עגבניות ופלפל חריף
סירות סלט מיונז
3:38

סלט מיונז ותפוחי אדמה בסירות חסה של מירי כהן

סלט מיונז הוא ה־סלט של פסח אצל המרוקאים, והוא נקרא כך אף על פי שהמרכיב העיקרי בו הוא תפוחי אדמה ולא מיונז. מירי מכינה אותו כל שנה ומגישה בסירות חסה
קובה פותתה. צילום: טל סיון-ציפורין

קובה פותתה (פטטה) עירקית – קובה מתפוחי אדמה

אין כמו קובה תפוחי אדמה עירקית רכה וטעימה כדי להזכיר לנו את האהבה הגדולה שהסבתות שלנו הכניסו בכל תבשיל. קבלו מתכון מושלם לקובה פותתה (פטטה) כשרה לפסח כמו של סבתא
מרק עוף וירקות עם קניידלך. צילום: בעז לביא

זה לא פסח בלי מרק עוף וירקות עם קניידלך

אין ארוחת ליל סדר בלי מרק עוף וירקות עם קניידלך אווריריים וטעימים. רחלי קרוט מגלה את כל הסודות להכנת המרק שכולם יבקשו ממנו עוד מנה
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים