עוגת ריקוטה וחלבה עם בסיס לוטוס

כל מה שטוב בעולם נמצא בעוגה מדהימה אחת: בסיס עוגיות לוטוס קרמל ועליו עוגת ריקוטה עם מערבולת חלבה. תתכוננו להתמכר כי היא טעימה באופן לא רגיל
כל מה שטוב בעולם נמצא בעוגה מדהימה אחת: בסיס עוגיות לוטוס קרמל ועליו עוגת ריקוטה עם מערבולת חלבה. תתכוננו להתמכר כי היא טעימה באופן לא רגיל
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5254
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5254.0 קק״ל 5254.0 קק״ל
    פחמימות 434.6 גרם 434.6 גרם
    שומן 353.0 גרם 353.0 גרם
    נתרן 1250.7 מ״ג 1250.7 מ״ג
    חלבון 81.1 גרם 81.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 5.1 גרם
    שומן רווי 183.9 גרם 183.9 גרם
    כולסטרול 1397.1 מ״ג 1397.1 מ״ג
    סידן 282.8 מ״ג 282.8 מ״ג
    ברזל 7.9 מ״ג 7.9 מ״ג
    אשלגן 1070.0 מ״ג 1070.0 מ״ג
    אבץ 4.8 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5254
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5254.0 קק״ל 5254.0 קק״ל
    פחמימות 434.6 גרם 434.6 גרם
    שומן 353.0 גרם 353.0 גרם
    נתרן 1250.7 מ״ג 1250.7 מ״ג
    חלבון 81.1 גרם 81.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 5.1 גרם
    שומן רווי 183.9 גרם 183.9 גרם
    כולסטרול 1397.1 מ״ג 1397.1 מ״ג
    סידן 282.8 מ״ג 282.8 מ״ג
    ברזל 7.9 מ״ג 7.9 מ״ג
    אשלגן 1070.0 מ״ג 1070.0 מ״ג
    אבץ 4.8 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות גבינה
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


בסיס

מלית גבינה

מערבולת חלבה

שימון התבנית


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 150 מעלות ומשמנים תבנית. מניחים בתחתית התנור כלי חסין חום עם מים.
  2. מכינים את הבסיס: מרסקים במעבד מזון עוגיות לוטוס לתערובת פירורית.
  3. מוסיפים חמאה מומסת ומערבלים לתערובת אחידה, שמזכירה חול רטוב.
  4. משטחים את התערובת בתחתית התבנית ומהדקים. שומרים במקפיא.
  5. בינתיים מכינים את מלית הגבינה: טורפים ביצים בקערה גדולה. מוסיפים גבינות, סוכר וקורנפלור ומערבבים לתערובת חלקה ללא גושים. מומלץ להשתמש במטרפה ידנית. יוצקים על הבסיס.
  6. יוצרים את המערבולת: מערבבים בקערית סילאן וטחינה גולמית לתערובת אחידה. מניחים שלוליות של התערובת על מלית הגבינה ויוצרים דוגמת שיש בתנועות ערבוב קלות של סכין.
  7. אופים: אופים בתנור החם שעה-שעה ורבע, עד שהעוגה יציבה בשוליים ורוטטת מעט במרכזה.
  8. מצננים היטב, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות. שומרים מכוסה במקרר עד 4 ימים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת ריקוטה וחלבה עם בסיס לוטוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אסנת שפושניקוב

    הי. האם אפשר להכין את התחתית עם פתי בר במקום עוגיות לוטוס?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, הטעם יהיה שונה כמובן

קטגוריות

אביזרים

טכניקות