קובי אדרי במתכון של המבורגר טוקיו
יש מלא מתכונים של המבורגר, אבל את המתכון הזה של קובי אדרי להמבורגר אסייאתי עוד לא ראיתם! המבורגר מפתיע וטעים שלא תפסיקו להכין שוב ושוב
יש מלא מתכונים של המבורגר, אבל את המתכון הזה של קובי אדרי להמבורגר אסייאתי עוד לא ראיתם! המבורגר מפתיע וטעים שלא תפסיקו להכין שוב ושוב
- קובי אדרי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 873.9 קק״ל 1747.8 קק״לפחמימות 33.2 גרם 66.4 גרםשומן 49.4 גרם 98.8 גרםנתרן 2175.0 מ״ג 4350.0 מ״גחלבון 68.1 גרם 136.3 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 3.4 גרםשומן רווי 15.8 גרם 31.6 גרםכולסטרול 234.4 מ״ג 468.8 מ״גסידן 56.3 מ״ג 112.5 מ״גברזל 7.3 מ״ג 14.6 מ״גאשלגן 808.8 מ״ג 1617.6 מ״גאבץ 16.2 מ״ג 32.5 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות874
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 873.9 קק״ל 1747.8 קק״לפחמימות 33.2 גרם 66.4 גרםשומן 49.4 גרם 98.8 גרםנתרן 2175.0 מ״ג 4350.0 מ״גחלבון 68.1 גרם 136.3 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 3.4 גרםשומן רווי 15.8 גרם 31.6 גרםכולסטרול 234.4 מ״ג 468.8 מ״גסידן 56.3 מ״ג 112.5 מ״גברזל 7.3 מ״ג 14.6 מ״גאשלגן 808.8 מ״ג 1617.6 מ״גאבץ 16.2 מ״ג 32.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 874 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
לחמניות
-
2 יחידות לחמניות המבורגר
המבורגר
-
500 גרם בשר בקר טחוןאפשר לבקש מהקצב לטחון אנטריקוט או אונטריב. העיקר שהבשר יהיה שומני ואוורירי
-
1 כף רוטב סרירצ’המזרח מערב
-
1 כף ג’ינג’ר כבושמזרח מערבקצוץ
-
1 כף פלפל צ’ילי אדוםחריף, קצוץ
-
1 גבעול למון גראסקצוץ
-
1 שן שוםכתושה
-
1/2 בצל סגול בינוניקצוץ
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/4 כוס מי סודה Leoמזרח מערב
רוטב
-
2 כפות מיונז
-
1 כף רוטב סרירצ’המזרח מערב
אופן הכנה
- מכינים את ההמבורגר: לשים מעט בעזרת כפות הידיים את הבשר עם כל התבלינים ולבסוף מוסיפים את הסודה.
- בעזרת רינג יוצרים 2 המבורגרים של 250 גרם ומצננים במקרר לשעה.
- מחממים היטב מחבת פסים וצולים את ההמבורגר בערך 3 דקות לצד אחד ועוד דקה לצד השני.
- מכינים את רוטב האיולי סרירצ’ה: מערבבים בקערה את המיונז עם הסרירצ’ה עד לקבל רוטב אחיד וחלק.
- מרכיבים את ההמבורגר לפי איך שאתם אוהבים, ההמלצה של קובי: למרוח את האיולי סרירצ’ה על הלחמנייה, מעל לשים המבורגר, בצל סגול, חמוצים, פרוסות אבוקדו וחסה.
אופן הכנה
- מכינים את ההמבורגר: לשים מעט בעזרת כפות הידיים את הבשר עם כל התבלינים ולבסוף מוסיפים את הסודה.
- בעזרת רינג יוצרים 2 המבורגרים של 250 גרם ומצננים במקרר לשעה.
- מחממים היטב מחבת פסים וצולים את ההמבורגר בערך 3 דקות לצד אחד ועוד דקה לצד השני.
- מכינים את רוטב האיולי סרירצ’ה: מערבבים בקערה את המיונז עם הסרירצ’ה עד לקבל רוטב אחיד וחלק.
- מרכיבים את ההמבורגר לפי איך שאתם אוהבים, ההמלצה של קובי: למרוח את האיולי סרירצ’ה על הלחמנייה, מעל לשים המבורגר, בצל סגול, חמוצים, פרוסות אבוקדו וחסה.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן