סנו רקע

שוקולד על מקל! ממתק שהוא גם משקה, במיוחד ליום האהבה

שוקולד הוא פינוק מתוק לכל אירוע. ליום האהבה הזה, הבאנו לכם מתכון שהוא אטרקציה! את הקונוס מגישים בתוך כוס חלב ובוחשים עד שמקבלים שוקו מהמם
שוקולד הוא פינוק מתוק לכל אירוע. ליום האהבה הזה, הבאנו לכם מתכון שהוא אטרקציה! את הקונוס מגישים בתוך כוס חלב ובוחשים עד שמקבלים שוקו מהמם
  • שרית נובק
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    301
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 300.9 קק״ל 2106.3 קק״ל
    פחמימות 32.7 גרם 228.7 גרם
    שומן 14.2 גרם 99.4 גרם
    נתרן 126.2 מ״ג 883.2 מ״ג
    חלבון 13.8 גרם 96.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 9.0 גרם 63.3 גרם
    כולסטרול 22.2 מ״ג 155.2 מ״ג
    סידן 259.6 מ״ג 1816.9 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 492.9 מ״ג 3450.0 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 12.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    301
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 300.9 קק״ל 2106.3 קק״ל
    פחמימות 32.7 גרם 228.7 גרם
    שומן 14.2 גרם 99.4 גרם
    נתרן 126.2 מ״ג 883.2 מ״ג
    חלבון 13.8 גרם 96.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 9.0 גרם 63.3 גרם
    כולסטרול 22.2 מ״ג 155.2 מ״ג
    סידן 259.6 מ״ג 1816.9 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 492.9 מ״ג 3450.0 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 12.1 מ״ג
    סגור

שוקולד על מקל טבול בחלב או קפה – רומנטי ומתאים בדיוק כמחוות וולנטיינ’ז. פנקו את אהוביכם בטרנד המהפנט של ממתקים שנמסים והופכים בשנייה סתם חלב למשקה שוקולד מהאגדות!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
משקאות
שרית נובק
X

12 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קונוסים

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הקונוסים: חותכים רצועות לפי הסימונים של קיפולי סנו סושי- נייר אפייה טבעי : לשני מלבנים ארוכים מצדדי הנייר, ואת המרובעים הגדולים יותר שנשארו במרכז, חותכים לחצי לאורכם, כך שלבסוף נוצרים ארבעה מלבנים.
  2. את רצועות נייר האפייה מגלגלים לקונוסים ומצמידים אותם עם אטבים קטנים או סלוטייפ.
  3. מניחים את הקונוסים בתוך כוסות גבוהות וצרות (למשל כוסות שמפניה).

    שוקולד על מקל
    ומאוד לא פשוט לחכות- לשוקולד על מקל!

  4. ממיסים את השוקולד במיקרו בפולסים במשך 30 שניות כל פעם ומערבבים מעט בכל פעם, עד שהשוקולד נוזלי.
  5. מוזגים את השוקולד המומס לתוך הקונוסים.
  6. מפזרים מלמעלה מיני מרשמלו וסוכריות מזרה צבעוניות.

    שוקולד על מקל
    שוקולד על מקל. צילום וסטיילינג: שרית נובק

  7. נועצים באמצע קונוס השוקולד מקל סוכריה, (המרשמלו יחזיק אותו במקום).
  8. מניחים בצד וממתינים להתקשות מחדש של השוקולד, (אפשר להכניס להתייצבות במקרר).
  9. כשהשוקולד מתקשה מקלפים את נייר האפייה.
  10. מגישים לצד כוס חלב חם, טובלים, מערבבים ושותים.

    שוקולד על מקל
    שוקולד על מקל. צילום וסטיילינג: שרית נובק

הערות

  • אם רוצים קונוסים בשני צבעים, מחליפים 50 גרם מהשוקולד בשוקולד לבן, ושופכים לתוך הקונוסים לסירוגין משני השוקולדים. כדאי לקרר בין השכבות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שוקולד על מקל! ממתק שהוא גם משקה, במיוחד ליום האהבה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אלין! בטח וזה גם מצוין במתכון. אפשר להשתמש בכל שוקולד שאוהבים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות