שוקולד על מקל! ממתק שהוא גם משקה, במיוחד ליום האהבה
שוקולד הוא פינוק מתוק לכל אירוע. ליום האהבה הזה, הבאנו לכם מתכון שהוא אטרקציה! את הקונוס מגישים בתוך כוס חלב ובוחשים עד שמקבלים שוקו מהמם
שוקולד הוא פינוק מתוק לכל אירוע. ליום האהבה הזה, הבאנו לכם מתכון שהוא אטרקציה! את הקונוס מגישים בתוך כוס חלב ובוחשים עד שמקבלים שוקו מהמם
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 300.9 קק״ל 2106.3 קק״לפחמימות 32.7 גרם 228.7 גרםשומן 14.2 גרם 99.4 גרםנתרן 126.2 מ״ג 883.2 מ״גחלבון 13.8 גרם 96.8 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 16.0 גרםשומן רווי 9.0 גרם 63.3 גרםכולסטרול 22.2 מ״ג 155.2 מ״גסידן 259.6 מ״ג 1816.9 מ״גברזל 2.0 מ״ג 13.8 מ״גאשלגן 492.9 מ״ג 3450.0 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 12.1 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה
-
קלוריות301
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 300.9 קק״ל 2106.3 קק״לפחמימות 32.7 גרם 228.7 גרםשומן 14.2 גרם 99.4 גרםנתרן 126.2 מ״ג 883.2 מ״גחלבון 13.8 גרם 96.8 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 16.0 גרםשומן רווי 9.0 גרם 63.3 גרםכולסטרול 22.2 מ״ג 155.2 מ״גסידן 259.6 מ״ג 1816.9 מ״גברזל 2.0 מ״ג 13.8 מ״גאשלגן 492.9 מ״ג 3450.0 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 12.1 מ״גסגור
שוקולד על מקל טבול בחלב או קפה – רומנטי ומתאים בדיוק כמחוות וולנטיינ’ז. פנקו את אהוביכם בטרנד המהפנט של ממתקים שנמסים והופכים בשנייה סתם חלב למשקה שוקולד מהאגדות!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 301 | כמות מנות 7 |
---|
מצרכים
מצרכים
קונוסים
-
200 גרם שוקולד מריראו לחלופין שוקולד חלב
-
1/2 כוס מיני מרשמלו
-
3 כפות סוכריות מזרה צבעוניותאו סוכריות לבנות/פנינים
הגשה
-
7 כוסות חלב 3%
אופן הכנה
- מכינים את הקונוסים: חותכים רצועות לפי הסימונים של קיפולי סנו סושי- נייר אפייה טבעי : לשני מלבנים ארוכים מצדדי הנייר, ואת המרובעים הגדולים יותר שנשארו במרכז, חותכים לחצי לאורכם, כך שלבסוף נוצרים ארבעה מלבנים.
- את רצועות נייר האפייה מגלגלים לקונוסים ומצמידים אותם עם אטבים קטנים או סלוטייפ.
- מניחים את הקונוסים בתוך כוסות גבוהות וצרות (למשל כוסות שמפניה).
- ממיסים את השוקולד במיקרו בפולסים במשך 30 שניות כל פעם ומערבבים מעט בכל פעם, עד שהשוקולד נוזלי.
- מוזגים את השוקולד המומס לתוך הקונוסים.
- מפזרים מלמעלה מיני מרשמלו וסוכריות מזרה צבעוניות.
- נועצים באמצע קונוס השוקולד מקל סוכריה, (המרשמלו יחזיק אותו במקום).
- מניחים בצד וממתינים להתקשות מחדש של השוקולד, (אפשר להכניס להתייצבות במקרר).
- כשהשוקולד מתקשה מקלפים את נייר האפייה.
- מגישים לצד כוס חלב חם, טובלים, מערבבים ושותים.
אופן הכנה
- מכינים את הקונוסים: חותכים רצועות לפי הסימונים של קיפולי סנו סושי- נייר אפייה טבעי : לשני מלבנים ארוכים מצדדי הנייר, ואת המרובעים הגדולים יותר שנשארו במרכז, חותכים לחצי לאורכם, כך שלבסוף נוצרים ארבעה מלבנים.
- את רצועות נייר האפייה מגלגלים לקונוסים ומצמידים אותם עם אטבים קטנים או סלוטייפ.
- מניחים את הקונוסים בתוך כוסות גבוהות וצרות (למשל כוסות שמפניה).
- ממיסים את השוקולד במיקרו בפולסים במשך 30 שניות כל פעם ומערבבים מעט בכל פעם, עד שהשוקולד נוזלי.
- מוזגים את השוקולד המומס לתוך הקונוסים.
- מפזרים מלמעלה מיני מרשמלו וסוכריות מזרה צבעוניות.
- נועצים באמצע קונוס השוקולד מקל סוכריה, (המרשמלו יחזיק אותו במקום).
- מניחים בצד וממתינים להתקשות מחדש של השוקולד, (אפשר להכניס להתייצבות במקרר).
- כשהשוקולד מתקשה מקלפים את נייר האפייה.
- מגישים לצד כוס חלב חם, טובלים, מערבבים ושותים.
הערות
- אם רוצים קונוסים בשני צבעים, מחליפים 50 גרם מהשוקולד בשוקולד לבן, ושופכים לתוך הקונוסים לסירוגין משני השוקולדים. כדאי לקרר בין השכבות.
הערות
- אם רוצים קונוסים בשני צבעים, מחליפים 50 גרם מהשוקולד בשוקולד לבן, ושופכים לתוך הקונוסים לסירוגין משני השוקולדים. כדאי לקרר בין השכבות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אפשר עם שוקולד חלב?
היי אלין! בטח וזה גם מצוין במתכון. אפשר להשתמש בכל שוקולד שאוהבים