נשארה לכם עוגה בחושה מוכנה? תכינו קייק פופס!
סוכריות מעוגה בחושה שנשארה מאתמול? כן כן כן! מערבבים יחד כמה ממרחים שאוהבים, מצפים בשוקולד, מניחים עם שיפוד והנה לכם, סוכריות עוגה בחושה מושלמות וטעימות!
סוכריות מעוגה בחושה שנשארה מאתמול? כן כן כן! מערבבים יחד כמה ממרחים שאוהבים, מצפים בשוקולד, מניחים עם שיפוד והנה לכם, סוכריות עוגה בחושה מושלמות וטעימות!
- תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 477.9 קק״ל 4779.3 קק״לפחמימות 45.8 גרם 458.2 גרםשומן 33.4 גרם 334.1 גרםנתרן 72.5 מ״ג 724.8 מ״גחלבון 6.8 גרם 68.1 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 35.5 גרםשומן רווי 18.0 גרם 180.4 גרםכולסטרול 32.4 מ״ג 324.0 מ״גסידן 104.4 מ״ג 1044.4 מ״גברזל 2.5 מ״ג 24.7 מ״גאשלגן 335.4 מ״ג 3353.9 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 17.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות478
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 477.9 קק״ל 4779.3 קק״לפחמימות 45.8 גרם 458.2 גרםשומן 33.4 גרם 334.1 גרםנתרן 72.5 מ״ג 724.8 מ״גחלבון 6.8 גרם 68.1 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 35.5 גרםשומן רווי 18.0 גרם 180.4 גרםכולסטרול 32.4 מ״ג 324.0 מ״גסידן 104.4 מ״ג 1044.4 מ״גברזל 2.5 מ״ג 24.7 מ״גאשלגן 335.4 מ״ג 3353.9 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 17.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 478 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 עוגה בחושה מוכנה בינוניתשוקולד
-
1 עוגה בחושה מוכנה בינוניתוניל
-
100 גרם חמאה רכה
-
200 גרם שוקולד חלב
-
200 גרם מטבעות שוקולד לבן
-
200 גרם שוקולד מריר
-
3 כפות חמאת בוטנים חלקהטבעית. או חמאת שקדים טבעית
-
3 כפות טחינה גולמית
קישוט
-
4 כפות סוכריות צבעוניות
-
4 כפות קוקוס טחון
אופן הכנה
- מכניסים עוגת שוקולד ועוגת וניל למעבד מזון (כל אחת בתורה) וטוחנים ב-3 פולסים, מוציאים לקערות נפרדות.
- לכל אחת מהמסות מוסיפים 50 גרם חמאה רכה, שוקולד מומס (איזה שאוהבים ורוצים, מריר/לבן/חלב או את כולם יחד (כ-300 גרם סה”כ)).
- מוסיפים חמאת בוטנים/ חמאת שקדים או טחינה (לכל אחת מהמסות מוסיפים משהו אחר).
- מכסים את הקערות עם ניילון נצמד של סנו סושי ומכניסים למקרר לחצי שעה.
- מוציאים מהמקרר, מכדררים מהבלילה כדורים ומשפדים על שיפודי עץ וטובלים בשוקולד לבן/שוקולד חלב מומס וסוכריות צבעוניות/וקוקוס.
- ניתן גם לזלף שוקולד משקית זילוף לקישוט מעל.
אופן הכנה
- מכניסים עוגת שוקולד ועוגת וניל למעבד מזון (כל אחת בתורה) וטוחנים ב-3 פולסים, מוציאים לקערות נפרדות.
- לכל אחת מהמסות מוסיפים 50 גרם חמאה רכה, שוקולד מומס (איזה שאוהבים ורוצים, מריר/לבן/חלב או את כולם יחד (כ-300 גרם סה”כ)).
- מוסיפים חמאת בוטנים/ חמאת שקדים או טחינה (לכל אחת מהמסות מוסיפים משהו אחר).
- מכסים את הקערות עם ניילון נצמד של סנו סושי ומכניסים למקרר לחצי שעה.
- מוציאים מהמקרר, מכדררים מהבלילה כדורים ומשפדים על שיפודי עץ וטובלים בשוקולד לבן/שוקולד חלב מומס וסוכריות צבעוניות/וקוקוס.
- ניתן גם לזלף שוקולד משקית זילוף לקישוט מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (9)
מה יותר מתאים לציפוי של שאריות עוגת דבש? לבן או שוקולד חלב?
אולי שוקולד לבן, זה בעיקר עניין של טעם אישי. בהצלחה(:
אם אין לי עוגה בחושה במה אפשר להחליף??
בעוגה קנויה.
איזה גודל של עוגה קנויה
כל אחת בגודל אינגליש קייק