עוגיות קרקר מתוקות שלא תוכלו להפסיק לנשנש
עוגיות קרקר מתוקות, פריכות, זהובות, מתפצחות בפה, עשירות בגרעינים והכי פשוטות להכנה. מערבבים את כל המרכיבים, אופים ותוך זמן קצר ניחוח העוגיות יתפשט בבית
עוגיות קרקר מתוקות, פריכות, זהובות, מתפצחות בפה, עשירות בגרעינים והכי פשוטות להכנה. מערבבים את כל המרכיבים, אופים ותוך זמן קצר ניחוח העוגיות יתפשט בבית
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2253.7 קק״ל 2253.7 קק״לפחמימות 163.3 גרם 163.3 גרםשומן 163.2 גרם 163.2 גרםנתרן 84.3 מ״ג 84.3 מ״גחלבון 71.1 גרם 71.1 גרםסיבים תזונתיים 21.6 גרם 21.6 גרםשומן רווי 18.3 גרם 18.3 גרםכולסטרול 4.4 מ״ג 4.4 מ״גסידן 137.8 מ״ג 137.8 מ״גברזל 23.4 מ״ג 23.4 מ״גאשלגן 1200.3 מ״ג 1200.3 מ״גאבץ 17.3 מ״ג 17.3 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות2254
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2253.7 קק״ל 2253.7 קק״לפחמימות 163.3 גרם 163.3 גרםשומן 163.2 גרם 163.2 גרםנתרן 84.3 מ״ג 84.3 מ״גחלבון 71.1 גרם 71.1 גרםסיבים תזונתיים 21.6 גרם 21.6 גרםשומן רווי 18.3 גרם 18.3 גרםכולסטרול 4.4 מ״ג 4.4 מ״גסידן 137.8 מ״ג 137.8 מ״גברזל 23.4 מ״ג 23.4 מ״גאשלגן 1200.3 מ״ג 1200.3 מ״גאבץ 17.3 מ״ג 17.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 2254 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חלבון M
-
1/2כוס או 120 גרם סוכר חום כהה
-
2שקיות או 20 גרם סוכר וניל
-
80 גרם שומשום
-
1 כוס שקדים פרוסים
-
1 כוס גרעיני דלעת
-
1 כוס גרעיני חמנייה
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-140 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה או משטח סיליקון לאפייה ומשמנים קלות בתרסיס השמן.
- בקערה מערבבים (לא מקציפים) את החלבון, הסוכר החום וסוכר הווניל.
- מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בכף בעדינות עד שכל הפיצוחים נראים רטובים.
- מעבירים את התערובת לתבנית ומורחים אותה למלבן דק.
- חותכים לריבועים קטנים בעזרת גלגלת או סכין (ממש גוררים את הסכין ימינה ושמאלה על הנייר, ליצירת רווחים בין העוגיות).
- אופים 50 דקות, לייבוש והשחמה. מצננים ומפרידים לעוגיות ושומרים בכלי אטום.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-140 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה או משטח סיליקון לאפייה ומשמנים קלות בתרסיס השמן.
- בקערה מערבבים (לא מקציפים) את החלבון, הסוכר החום וסוכר הווניל.
- מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בכף בעדינות עד שכל הפיצוחים נראים רטובים.
- מעבירים את התערובת לתבנית ומורחים אותה למלבן דק.
- חותכים לריבועים קטנים בעזרת גלגלת או סכין (ממש גוררים את הסכין ימינה ושמאלה על הנייר, ליצירת רווחים בין העוגיות).
- אופים 50 דקות, לייבוש והשחמה. מצננים ומפרידים לעוגיות ושומרים בכלי אטום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (26)
האם אפשר לעשות אותן מלוחות כלומר במקום סוכר לשים מלח?
מומלץ שלא לשנות עד כדי כך את המתכון. כאן תמצאי מתכונים לקרקרים מלוחים: https://foody.co.il/?s=%D7%A7%D7%A8%D7%A7%D7%A8