עוגיית שוקולד צ’יפס בנינג’ה פודי
עוגייה אחת שהיא בעצם עוגה, מתוקה וטעימה שמכינים בעשר דקות. רק לערבב הכל יחד, להעביר לתבנית ולהכניס למכשיר הנינג'ה. הכי כיף בעולם!
עוגייה אחת שהיא בעצם עוגה, מתוקה וטעימה שמכינים בעשר דקות. רק לערבב הכל יחד, להעביר לתבנית ולהכניס למכשיר הנינג'ה. הכי כיף בעולם!
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3155.0 קק״ל 3155.0 קק״לפחמימות 399.1 גרם 399.1 גרםשומן 230.4 גרם 230.4 גרםנתרן 1791.9 מ״ג 1791.9 מ״גחלבון 38.9 גרם 38.9 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 6.7 גרםשומן רווי 126.4 גרם 126.4 גרםכולסטרול 787.4 מ״ג 787.4 מ״גסידן 207.8 מ״ג 207.8 מ״גברזל 13.9 מ״ג 13.9 מ״גאשלגן 1975.3 מ״ג 1975.3 מ״גאבץ 5.6 מ״ג 5.6 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 38 דק׳
-
קלוריות3155
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3155.0 קק״ל 3155.0 קק״לפחמימות 399.1 גרם 399.1 גרםשומן 230.4 גרם 230.4 גרםנתרן 1791.9 מ״ג 1791.9 מ״גחלבון 38.9 גרם 38.9 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 6.7 גרםשומן רווי 126.4 גרם 126.4 גרםכולסטרול 787.4 מ״ג 787.4 מ״גסידן 207.8 מ״ג 207.8 מ״גברזל 13.9 מ״ג 13.9 מ״גאשלגן 1975.3 מ״ג 1975.3 מ״גאבץ 5.6 מ״ג 5.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 38 דק׳ | קלוריות 3155 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
180 גרם קמח לבן
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייהאו אבקת אפייה
-
1/2 כפית מלח דק
-
200 גרם חמאה רכה
-
-75 גרם סוכר לבן
-
75 גרם סוכר חום
-
1/2 כפית תמצית וניל
-
1 ביצה L
-
150 גרם שוקולד צ’יפס
-
50 גרם אגוזי מלךאו פקאן או שקדים קצוצים (לא חובה)
אופן הכנה
- מניחים את הסיר הקרמי במכשיר ובוחרים במצב “אפייה/צלייה” בחום של 160 מעלות למשך 5 דקות. לוחצים על התחל כדי לאפשר לסיר להתחמם (הסיר ריק).
- מערבבים בקערה את הקמח, הסודה לשתייה והמלח.
- בקערה נפרדת מערבבים את החמאה, הסוכרים והוניל. טורפים את הביצה ומוסיפים לקערה. מערבבים היטב (עד שמתקבל קרם).
- מוסיפים באיטיות את המרכיבים היבשים לתערובת הביצה תוך כדי קיפול (בעזרת מרית) עד איחוד בלבד (המנעו מערבוב יתר).
- מכניסים לתערובת את השוקולד צ’יפס והאגוזים בתנועות קיפול.
- מוזגים את הבלילה לתוך הסיר וסוגרים את מכסה ההשחמה. בוחרים בתוכנית “אפייה/צלייה” בחום של 160 מעלות למשך 28 דקות ומפעילים.
- בתום האפייה מאפשרים לעוגה להתקרר בסיר במשך 5 דקות. מוציאים מהסיר ומגישים חם (אפשר לקשט באבקת סוכר או בגנאש שוקולד או בגלידה).
אופן הכנה
- מניחים את הסיר הקרמי במכשיר ובוחרים במצב “אפייה/צלייה” בחום של 160 מעלות למשך 5 דקות. לוחצים על התחל כדי לאפשר לסיר להתחמם (הסיר ריק).
- מערבבים בקערה את הקמח, הסודה לשתייה והמלח.
- בקערה נפרדת מערבבים את החמאה, הסוכרים והוניל. טורפים את הביצה ומוסיפים לקערה. מערבבים היטב (עד שמתקבל קרם).
- מוסיפים באיטיות את המרכיבים היבשים לתערובת הביצה תוך כדי קיפול (בעזרת מרית) עד איחוד בלבד (המנעו מערבוב יתר).
- מכניסים לתערובת את השוקולד צ’יפס והאגוזים בתנועות קיפול.
- מוזגים את הבלילה לתוך הסיר וסוגרים את מכסה ההשחמה. בוחרים בתוכנית “אפייה/צלייה” בחום של 160 מעלות למשך 28 דקות ומפעילים.
- בתום האפייה מאפשרים לעוגה להתקרר בסיר במשך 5 דקות. מוציאים מהסיר ומגישים חם (אפשר לקשט באבקת סוכר או בגנאש שוקולד או בגלידה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (12)
היי אין לי מכשיר נינג’ה אפשר בתנור
היי ג’ני, אפשר בתנור
אפשר להכין פרווה? איזה תחליף לחמאה?
אפשר פשוט להשתמש בכל תחליף חמאה שאוהבים
אני אין לי את המכשיר הזה איך אני יכולה להכין את העוגה התנור ?
איך אפשר לעשות את זה בלי סיר קרמי?