-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4450.4 קק״ל 4450.4 קק״לפחמימות 270.7 גרם 270.7 גרםשומן 356.2 גרם 356.2 גרםנתרן 634.1 מ״ג 634.1 מ״גחלבון 45.4 גרם 45.4 גרםסיבים תזונתיים 19.2 גרם 19.2 גרםשומן רווי 216.2 גרם 216.2 גרםכולסטרול 830.4 מ״ג 830.4 מ״גסידן 900.0 מ״ג 900.0 מ״גברזל 15.9 מ״ג 15.9 מ״גאשלגן 2423.5 מ״ג 2423.5 מ״גאבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות4450
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4450.4 קק״ל 4450.4 קק״לפחמימות 270.7 גרם 270.7 גרםשומן 356.2 גרם 356.2 גרםנתרן 634.1 מ״ג 634.1 מ״גחלבון 45.4 גרם 45.4 גרםסיבים תזונתיים 19.2 גרם 19.2 גרםשומן רווי 216.2 גרם 216.2 גרםכולסטרול 830.4 מ״ג 830.4 מ״גסידן 900.0 מ״ג 900.0 מ״גברזל 15.9 מ״ג 15.9 מ״גאשלגן 2423.5 מ״ג 2423.5 מ״גאבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 4450 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
6 יחידות פתי בר וניל
-
6 יחידות פתי בר שוקולד
-
500 גרם שמנת מתוקה 38%
-
1/2 כוס חלב 3%לטבילת הפתי בר (ביסקוויטים)
ציפוי
-
200 גרם שוקולד מרירקצוץ
-
200 גרם שמנת מתוקה 38%
-
80 גרם שוקולד לבן
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם אבקת הפודינג עד לקבלת קצפת וניל יציבה.
- כדי להתחיל את סידור העוגה, טובלים שני ביסקוויטים(פתי בר) בחלב (אחד וניל ואחד שוקולד), מורחים ככף קצפת על ביסקוויט אחד ומניחים את הביסקוויט השני על הקצפת כך שנוצר סנדוויץ’.
- מניחים את סנדוויץ’ הביסקוויטים בצורה אנכית בצלחת הגשה או קרש הגשה.
- ממשיכים בסידור העוגה, טובלים ביסקוויט בחלב, מורחים כף קרם ומדביקים אותו לביסקוויטים בצלחת הגשה.
- מכניסים את העוגה להקפאה לכמה דקות עד שעה, כדי שתתייצב.
- בינתיים מכינים את הגנאש: מרתיחים את השמנת ומוזגים אותה רותחת על השוקולד המריר. כעבור דקה מערבבים היטב עד שיש גנאש שוקולד אחיד. מוזגים את הגנאש מעל העוגה.
- ממיסים את השוקולד הלבן ומציירים שלושה פסים לאורך העוגה.
- בעזרת קיסם, מושכים בעדינות את השוקולד לרוחב העוגה הלוך וחזור, כך שתיווצר צורת משיכה.
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם אבקת הפודינג עד לקבלת קצפת וניל יציבה.
- כדי להתחיל את סידור העוגה, טובלים שני ביסקוויטים(פתי בר) בחלב (אחד וניל ואחד שוקולד), מורחים ככף קצפת על ביסקוויט אחד ומניחים את הביסקוויט השני על הקצפת כך שנוצר סנדוויץ’.
- מניחים את סנדוויץ’ הביסקוויטים בצורה אנכית בצלחת הגשה או קרש הגשה.
- ממשיכים בסידור העוגה, טובלים ביסקוויט בחלב, מורחים כף קרם ומדביקים אותו לביסקוויטים בצלחת הגשה.
- מכניסים את העוגה להקפאה לכמה דקות עד שעה, כדי שתתייצב.
- בינתיים מכינים את הגנאש: מרתיחים את השמנת ומוזגים אותה רותחת על השוקולד המריר. כעבור דקה מערבבים היטב עד שיש גנאש שוקולד אחיד. מוזגים את הגנאש מעל העוגה.
- ממיסים את השוקולד הלבן ומציירים שלושה פסים לאורך העוגה.
- בעזרת קיסם, מושכים בעדינות את השוקולד לרוחב העוגה הלוך וחזור, כך שתיווצר צורת משיכה.
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן