בוש קאבר דסקטופ

עוגת ביסקוויטים קלאסית עם טוויסט

הקינוח הכי ישראלי שיש עם טוויסט טעים בציפוי - עוגת ביסקוויטים קלאסית שהילדים יכולים לעזור להכין, טעימה בכל שעה של היום
הקינוח הכי ישראלי שיש עם טוויסט טעים בציפוי - עוגת ביסקוויטים קלאסית שהילדים יכולים לעזור להכין, טעימה בכל שעה של היום
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    4450
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4450.4 קק״ל 4450.4 קק״ל
    פחמימות 270.7 גרם 270.7 גרם
    שומן 356.2 גרם 356.2 גרם
    נתרן 634.1 מ״ג 634.1 מ״ג
    חלבון 45.4 גרם 45.4 גרם
    סיבים תזונתיים 19.2 גרם 19.2 גרם
    שומן רווי 216.2 גרם 216.2 גרם
    כולסטרול 830.4 מ״ג 830.4 מ״ג
    סידן 900.0 מ״ג 900.0 מ״ג
    ברזל 15.9 מ״ג 15.9 מ״ג
    אשלגן 2423.5 מ״ג 2423.5 מ״ג
    אבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    4450
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4450.4 קק״ל 4450.4 קק״ל
    פחמימות 270.7 גרם 270.7 גרם
    שומן 356.2 גרם 356.2 גרם
    נתרן 634.1 מ״ג 634.1 מ״ג
    חלבון 45.4 גרם 45.4 גרם
    סיבים תזונתיים 19.2 גרם 19.2 גרם
    שומן רווי 216.2 גרם 216.2 גרם
    כולסטרול 830.4 מ״ג 830.4 מ״ג
    סידן 900.0 מ״ג 900.0 מ״ג
    ברזל 15.9 מ״ג 15.9 מ״ג
    אשלגן 2423.5 מ״ג 2423.5 מ״ג
    אבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות ביסקוויטים
ליאור קליין
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם אבקת הפודינג עד לקבלת קצפת וניל יציבה.
  2. כדי להתחיל את סידור העוגה, טובלים שני ביסקוויטים(פתי בר) בחלב (אחד וניל ואחד שוקולד), מורחים ככף קצפת על ביסקוויט אחד ומניחים את הביסקוויט השני על הקצפת כך שנוצר סנדוויץ’.
  3. מניחים את סנדוויץ’ הביסקוויטים בצורה אנכית בצלחת הגשה או קרש הגשה.
  4. ממשיכים בסידור העוגה, טובלים ביסקוויט בחלב, מורחים כף קרם ומדביקים אותו לביסקוויטים בצלחת הגשה.
  5. מכניסים את העוגה להקפאה לכמה דקות עד שעה, כדי שתתייצב.
  6. בינתיים מכינים את הגנאש: מרתיחים את השמנת ומוזגים אותה רותחת על השוקולד המריר. כעבור דקה מערבבים היטב עד שיש גנאש שוקולד אחיד. מוזגים את הגנאש מעל העוגה.
  7. ממיסים את השוקולד הלבן ומציירים שלושה פסים לאורך העוגה.
  8. בעזרת קיסם, מושכים בעדינות את השוקולד לרוחב העוגה הלוך וחזור, כך שתיווצר צורת משיכה.
עוגת ביסקוויטים קלאסית עם טוויסט
עוגת ביסקוויטים קלאסית עם טוויסט. צילום: אופק מאור

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות