-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2539.4 קק״ל 2539.4 קק״לפחמימות 296.8 גרם 296.8 גרםשומן 94.1 גרם 94.1 גרםנתרן 3815.1 מ״ג 3815.1 מ״גחלבון 121.2 גרם 121.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרםשומן רווי 43.0 גרם 43.0 גרםכולסטרול 1668.0 מ״ג 1668.0 מ״גסידן 1073.6 מ״ג 1073.6 מ״גברזל 5.6 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 1671.4 מ״ג 1671.4 מ״גאבץ 5.6 מ״ג 5.6 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל 24 שעות
-
קלוריות2539
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2539.4 קק״ל 2539.4 קק״לפחמימות 296.8 גרם 296.8 גרםשומן 94.1 גרם 94.1 גרםנתרן 3815.1 מ״ג 3815.1 מ״גחלבון 121.2 גרם 121.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרםשומן רווי 43.0 גרם 43.0 גרםכולסטרול 1668.0 מ״ג 1668.0 מ״גסידן 1073.6 מ״ג 1073.6 מ״גברזל 5.6 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 1671.4 מ״ג 1671.4 מ״גאבץ 5.6 מ״ג 5.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 24 שעות | קלוריות 2539 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
750גרם או 3 מיכלים גבינה לבנה 5%
-
200מ"ל או 1 מיכל שמנת חמוצה 9%
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבןהפחתת סוכר לבןחזרה לסוכר לבן
- 1/2 כוס סוכר לבן
- 1/3 כוס דבש
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 קורט מלח דק
-
1/2 קליפת לימון בינוני
-
5 ביצים L
-
50גרם או 5 כפות קורנפלור
הגשה
אופציונלי
-
1 כף אבקת חלבון(לא חובה) – להגדלת ערכי החלבון בעוגה
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות (ללא טורבו) ומרפדים את התבנית בנייר אפייה - בתחתית ובדפנות.
- בקערה גדולה טורפים יחד גבינה לבנה, שמנת חמוצה, סוכר, וניל, מלח וקליפת לימון לתערובת אחידה.
- מוסיפים את הביצה בזו אחר זו תוך טריפה בין הוספה להוספה.
- מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב עד להטמעה בתערובת. אם רוצים, מוסיפים אבקת חלבון יחד עם הקורנפלור.
- יוצקים את התערובת לתבנית.
- אופים במשך כשעה או עד שהעוגה תפוחה, זהובה ומעט רוטטת במרכזה.
- מצננים את העוגה בתנור מכובה עד שהיא מגיעה לטמפרטורת החדר. במהלך הצינון היא קצת תאבד מנפחה וזה בסדר.
- מצננים לילה במקרר.
- מגישים עם אבקת סוכר.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות (ללא טורבו) ומרפדים את התבנית בנייר אפייה - בתחתית ובדפנות.
- בקערה גדולה טורפים יחד גבינה לבנה, שמנת חמוצה, סוכר, וניל, מלח וקליפת לימון לתערובת אחידה.
- מוסיפים את הביצה בזו אחר זו תוך טריפה בין הוספה להוספה.
- מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב עד להטמעה בתערובת. אם רוצים, מוסיפים אבקת חלבון יחד עם הקורנפלור.
- יוצקים את התערובת לתבנית.
- אופים במשך כשעה או עד שהעוגה תפוחה, זהובה ומעט רוטטת במרכזה.
- מצננים את העוגה בתנור מכובה עד שהיא מגיעה לטמפרטורת החדר. במהלך הצינון היא קצת תאבד מנפחה וזה בסדר.
- מצננים לילה במקרר.
- מגישים עם אבקת סוכר.
הערות
- העוגה נשמרת בכלי סגור במקרר עד שבוע.
- במקום שמנת חמוצה אפשר להשתמש ביוגורט יווני באותה כמות.
- במקום גבינה לבנה 5% אפשר להשתמש בגבינה 9%.
- אם לא אוהבים – אפשר להשמיט את קליפת הלימון המגוררת.
הערות
- העוגה נשמרת בכלי סגור במקרר עד שבוע.
- במקום שמנת חמוצה אפשר להשתמש ביוגורט יווני באותה כמות.
- במקום גבינה לבנה 5% אפשר להשתמש בגבינה 9%.
- אם לא אוהבים – אפשר להשמיט את קליפת הלימון המגוררת.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן