קרין מפתיעה – עוגת גבינה בציפוי ג’לי עם סוכריות ג’לי והפתעות
עוגת גבינה בציפוי ג'לי מרעננת במיוחד, חמצמצה ויפהפיה המורכבת מבסיס פירורי ופל, מלית קרמית עשירה וג'לי חמצמץ משובץ בפירות צבעוניים
עוגת גבינה בציפוי ג'לי מרעננת במיוחד, חמצמצה ויפהפיה המורכבת מבסיס פירורי ופל, מלית קרמית עשירה וג'לי חמצמץ משובץ בפירות צבעוניים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 150.4 קק״ל 1804.8 קק״לפחמימות 12.7 גרם 152.0 גרםשומן 10.5 גרם 125.4 גרםנתרן 36.3 מ״ג 435.6 מ״גחלבון 2.4 גרם 29.2 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.9 גרםשומן רווי 6.1 גרם 73.2 גרםכולסטרול 29.6 מ״ג 355.6 מ״גסידן 51.1 מ״ג 612.7 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 69.1 מ״ג 829.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות150
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 150.4 קק״ל 1804.8 קק״לפחמימות 12.7 גרם 152.0 גרםשומן 10.5 גרם 125.4 גרםנתרן 36.3 מ״ג 435.6 מ״גחלבון 2.4 גרם 29.2 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.9 גרםשומן רווי 6.1 גרם 73.2 גרםכולסטרול 29.6 מ״ג 355.6 מ״גסידן 51.1 מ״ג 612.7 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 69.1 מ״ג 829.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 150 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
לפירורים:
-
20 גרם חמאה
למלית הקרם:
-
1 כוס חלב 3%
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2 גביעי מעדן חלב בטעם וניל
לג'לי:
-
1 חבילה ג’לי אננס
אופן הכנה
- מכינים את הפירורים: מועכים בידיים את הוופלים. מפזרים את הפירורים בתחתית התבנית מפזרים חמאה מומסת מעל הפירורים.
- מכינים את שכבת הגבינה: מקציפים יחד במיקסר ידני את כל החומרים ומוזגים מעל הפירורים (היא תמלא רק כחצי מגובה התבנית). מעבירים למקפיא לייצוב למשך 20 דקות.
- מכינים את שכבת הג’לי: מכינים ג’לי לפי הוראות האריזה. מפזרים איזה הפתעות שרוצים על הגבינה (פירות חתוכים, סוכריות ג’לי), יוצקים את הג’לי מעל ומעבירים למקרר להתייצבות לפני שאוכלים.
אופן הכנה
- מכינים את הפירורים: מועכים בידיים את הוופלים. מפזרים את הפירורים בתחתית התבנית מפזרים חמאה מומסת מעל הפירורים.
- מכינים את שכבת הגבינה: מקציפים יחד במיקסר ידני את כל החומרים ומוזגים מעל הפירורים (היא תמלא רק כחצי מגובה התבנית). מעבירים למקפיא לייצוב למשך 20 דקות.
- מכינים את שכבת הג’לי: מכינים ג’לי לפי הוראות האריזה. מפזרים איזה הפתעות שרוצים על הגבינה (פירות חתוכים, סוכריות ג’לי), יוצקים את הג’לי מעל ומעבירים למקרר להתייצבות לפני שאוכלים.
הערות
- אפשר להשתמש לצורך קישוט בכל פירות חתוכים שאוהבים.
הערות
- אפשר להשתמש לצורך קישוט בכל פירות חתוכים שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן