פסטה ברוטב פסטו עם עגבניות מיובשות ופרמזן
רוצים לאכול בבית פסטה ברוטב פסטו כמו במסעדות? לא תאמינו כמה קל להכין בבית רוטב פסטו בקלי קלות ובלי ערימות של כלים מלוכלכים
רוצים לאכול בבית פסטה ברוטב פסטו כמו במסעדות? לא תאמינו כמה קל להכין בבית רוטב פסטו בקלי קלות ובלי ערימות של כלים מלוכלכים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 622.8 קק״ל 3114.2 קק״לפחמימות 35.2 גרם 175.9 גרםשומן 51.4 גרם 257.1 גרםנתרן 469.4 מ״ג 2346.9 מ״גחלבון 14.0 גרם 69.8 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 10.9 גרםשומן רווי 8.6 גרם 43.2 גרםכולסטרול 12.2 מ״ג 61.0 מ״גסידן 212.2 מ״ג 1060.9 מ״גברזל 1.7 מ״ג 8.6 מ״גאשלגן 149.6 מ״ג 747.8 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 6.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות623
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 622.8 קק״ל 3114.2 קק״לפחמימות 35.2 גרם 175.9 גרםשומן 51.4 גרם 257.1 גרםנתרן 469.4 מ״ג 2346.9 מ״גחלבון 14.0 גרם 69.8 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 10.9 גרםשומן רווי 8.6 גרם 43.2 גרםכולסטרול 12.2 מ״ג 61.0 מ״גסידן 212.2 מ״ג 1060.9 מ״גברזל 1.7 מ״ג 8.6 מ״גאשלגן 149.6 מ״ג 747.8 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 6.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 623 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם פסטה ספגטי
-
1 חבילה עגבניות מיובשות
פסטו
-
1 צרור בזיליקום
-
50 גרם צנוברים
-
50 גרם גבינת פרמזן
-
1 שן שום
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
3/4 כוס שמן זית
הגשה
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת
אופן הכנה
- מרתיחים מים בקומקום. שמים את העגבניות המיובשות בקערה קטנה, מכסים במים רותחים ומשרים כ-15 דקות. מסננים וחותכים לרצועות דקות.
- מכינים את הפסטו: מפרידים את עלי הבזיליקום מהגבעולים. נפטרים מהגבעולים.
- שמים את כל המרכיבים מלבד שמן הזית בכד של הבלנדר מוט. טוחנים למשחה חלקה. מוסיפים את שמן הזית במקצבים, 1/4 כוס בכל פעם ומעבדים עד שהשמן נטמע בתערובת הבזיליקום. טועמים ומתקנים תיבול.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.
- מערבבים את הפסטה החמה עם רוטב הפסטו, העגבניות המיובשות הקצוצות ומפזרים מעל גבינת פרמזן. מגישים חם.
צילום: שני הלוי
אופן הכנה
- מרתיחים מים בקומקום. שמים את העגבניות המיובשות בקערה קטנה, מכסים במים רותחים ומשרים כ-15 דקות. מסננים וחותכים לרצועות דקות.
- מכינים את הפסטו: מפרידים את עלי הבזיליקום מהגבעולים. נפטרים מהגבעולים.
- שמים את כל המרכיבים מלבד שמן הזית בכד של הבלנדר מוט. טוחנים למשחה חלקה. מוסיפים את שמן הזית במקצבים, 1/4 כוס בכל פעם ומעבדים עד שהשמן נטמע בתערובת הבזיליקום. טועמים ומתקנים תיבול.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.
- מערבבים את הפסטה החמה עם רוטב הפסטו, העגבניות המיובשות הקצוצות ומפזרים מעל גבינת פרמזן. מגישים חם.
צילום: שני הלוי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן