רוגלך שוקולד מבצק מלאווח של קרין גורן
איך מכינים רוגלך שוקולד בקלות ובמהירות בבית? מצטיידים מראש בבצק מלאווח, ממלאים בשוקולד, מגלגלים ואופים בתנור לקבלת מאפים מתוקים נפלאים
איך מכינים רוגלך שוקולד בקלות ובמהירות בבית? מצטיידים מראש בבצק מלאווח, ממלאים בשוקולד, מגלגלים ואופים בתנור לקבלת מאפים מתוקים נפלאים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 142.2 קק״ל 4267.1 קק״לפחמימות 17.5 גרם 526.0 גרםשומן 7.1 גרם 211.8 גרםנתרן 126.0 מ״ג 3781.0 מ״גחלבון 1.7 גרם 52.2 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 31.3 גרםשומן רווי 4.2 גרם 126.2 גרםכולסטרול 7.3 מ״ג 219.4 מ״גסידן 5.4 מ״ג 163.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 16.2 מ״גאשלגן 40.3 מ״ג 1208.1 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 10.5 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 30 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות142
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 142.2 קק״ל 4267.1 קק״לפחמימות 17.5 גרם 526.0 גרםשומן 7.1 גרם 211.8 גרםנתרן 126.0 מ״ג 3781.0 מ״גחלבון 1.7 גרם 52.2 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 31.3 גרםשומן רווי 4.2 גרם 126.2 גרםכולסטרול 7.3 מ״ג 219.4 מ״גסידן 5.4 מ״ג 163.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 16.2 מ״גאשלגן 40.3 מ״ג 1208.1 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 10.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 142 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוגלך
-
2/3כוס או 100 גרם אבקת קקאו
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
1 כפית קינמון טחון
-
100 גרם חמאה
-
1 חבילה מלאווח
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס השמן. ממיסים את החמאה במיקרוגל.
- מערבבים בקערה את הקקאו, הסוכר, הקינמון והחמאה. מצננים כמה דקות בצד, כדי שיהיה נוח למרוח.
- מרדדים כל מלאווח בין 2 ניירות אפייה משומנים כדי להפוך אותו ליותר דק וריבועי.
- מורחים את השוקולד על ריבוע מלאווח אחד, מכסים בריבוע שני. מכסים בנייר אפייה ומרדדים הכול יחד.
- חותכים בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה למשולשים צרים מאוד וארוכים. מגלגלים לרוגלך. חוזרים על הפעולות עם יתר המלאווחים ושארית והמלית.
- מניחים את הרוגלך על גבי התבנית, מפזרים מעל מעט סוכר ואופים 25 דקות, להזהבה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס השמן. ממיסים את החמאה במיקרוגל.
- מערבבים בקערה את הקקאו, הסוכר, הקינמון והחמאה. מצננים כמה דקות בצד, כדי שיהיה נוח למרוח.
- מרדדים כל מלאווח בין 2 ניירות אפייה משומנים כדי להפוך אותו ליותר דק וריבועי.
- מורחים את השוקולד על ריבוע מלאווח אחד, מכסים בריבוע שני. מכסים בנייר אפייה ומרדדים הכול יחד.
- חותכים בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה למשולשים צרים מאוד וארוכים. מגלגלים לרוגלך. חוזרים על הפעולות עם יתר המלאווחים ושארית והמלית.
- מניחים את הרוגלך על גבי התבנית, מפזרים מעל מעט סוכר ואופים 25 דקות, להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (5)
וואו נראה פצצה….מוששששששששששששששששש
נראה מצוין! אכין עוד היום. תודה לך!
שמחים לשמוע! ספרי איך יצא…
חייבת לנסות נראה מעולה
נראה מעולה!