רוגלך שוקולד מבצק מלאווח של קרין גורן

איך מכינים רוגלך שוקולד בקלות ובמהירות בבית? מצטיידים מראש בבצק מלאווח, ממלאים בשוקולד, מגלגלים ואופים בתנור לקבלת מאפים מתוקים נפלאים
איך מכינים רוגלך שוקולד בקלות ובמהירות בבית? מצטיידים מראש בבצק מלאווח, ממלאים בשוקולד, מגלגלים ואופים בתנור לקבלת מאפים מתוקים נפלאים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    142
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.2 קק״ל 4267.1 קק״ל
    פחמימות 17.5 גרם 526.0 גרם
    שומן 7.1 גרם 211.8 גרם
    נתרן 126.0 מ״ג 3781.0 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 52.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 31.3 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 126.2 גרם
    כולסטרול 7.3 מ״ג 219.4 מ״ג
    סידן 5.4 מ״ג 163.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 16.2 מ״ג
    אשלגן 40.3 מ״ג 1208.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    142
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.2 קק״ל 4267.1 קק״ל
    פחמימות 17.5 גרם 526.0 גרם
    שומן 7.1 גרם 211.8 גרם
    נתרן 126.0 מ״ג 3781.0 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 52.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 31.3 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 126.2 גרם
    כולסטרול 7.3 מ״ג 219.4 מ״ג
    סידן 5.4 מ״ג 163.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 16.2 מ״ג
    אשלגן 40.3 מ״ג 1208.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
קרין גורן
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוגלך


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס השמן. ממיסים את החמאה במיקרוגל.
  2. מערבבים בקערה את הקקאו, הסוכר, הקינמון והחמאה. מצננים כמה דקות בצד, כדי שיהיה נוח למרוח.
  3. מרדדים כל מלאווח בין 2 ניירות אפייה משומנים כדי להפוך אותו ליותר דק וריבועי.
  4. מורחים את השוקולד על ריבוע מלאווח אחד, מכסים בריבוע שני. מכסים בנייר אפייה ומרדדים הכול יחד.
  5. חותכים בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה למשולשים צרים מאוד וארוכים. מגלגלים לרוגלך. חוזרים על הפעולות עם יתר המלאווחים ושארית והמלית.
  6. מניחים את הרוגלך על גבי התבנית, מפזרים מעל מעט סוכר ואופים 25 דקות, להזהבה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רוגלך שוקולד מבצק מלאווח של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    התפרענו עם ממרח לוטוס❣️ טעייים

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    עדן שדה

    וואו נראה פצצה….מוששששששששששששששששש

    Avatar
    ראומה דהן

    נראה מצוין! אכין עוד היום. תודה לך!

      Avatar
      מערכת Foody

      שמחים לשמוע! ספרי איך יצא…

      Avatar
      מאיה אפרתי

      חייבת לנסות נראה מעולה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות