-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 81.8 קק״ל 3273.6 קק״לפחמימות 6.6 גרם 265.0 גרםשומן 4.5 גרם 178.0 גרםנתרן 8.4 מ״ג 335.1 מ״גחלבון 1.2 גרם 47.6 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 9.5 גרםשומן רווי 0.1 גרם 2.1 גרםכולסטרול 7.4 מ״ג 295.4 מ״גסידן 5.5 מ״ג 221.6 מ״גברזל 0.1 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 11.8 מ״ג 472.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 4.2 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות82
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 81.8 קק״ל 3273.6 קק״לפחמימות 6.6 גרם 265.0 גרםשומן 4.5 גרם 178.0 גרםנתרן 8.4 מ״ג 335.1 מ״גחלבון 1.2 גרם 47.6 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 9.5 גרםשומן רווי 0.1 גרם 2.1 גרםכולסטרול 7.4 מ״ג 295.4 מ״גסידן 5.5 מ״ג 221.6 מ״גברזל 0.1 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 11.8 מ״ג 472.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 4.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 82 | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
200 גרם חמאה קרהחתוכה לקוביות
-
350 גרם קמח לבן
-
100 גרם אבקת סוכר
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
1 כפית תמצית וניל
-
קורט מלח דק
-
1 ביצה L
קישוט
-
להדבקה
אופן הכנה
- מכניסים לקערת המיקסר את הקמח, אבקת הסוכר, אבקת האפייה, החמאה והמלח ומעבדים באמצעות וו גיטרה עד שמתקבלת תערובת פירורית.
- מוסיפים ביצה ותמצית וניל וממשיכים לעבד רק עד שמתקבל גוש בצק. זהירות מעיבוד יתר!
- מוציאים את הבצק מהקערה, משטחים אותו מעט, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
- בינתיים מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
- מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו על גבי משטח מקומח לעובי של כחצי ס״מ.
- קורצים עיגולים מהבצק בעזרת כוס או קורצן ומניחים בתבנית מרופדת בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
- אופים בתנור במשך כ-12 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות מעט. מצננים.
- מכינים את הקישוט: ממיסים מעט שוקולד לבן על מנת שישמש להדבקה.
- מכניסים את השוקולד המומס לתוך שקית זילוף וגוזרים חור קטן בקצה.
- משתמשים בשוקולד המומס להדבקה של סוכריות העדשים והמרשמלו על העוגייה.
- אורזים כל עוגייה בסנו סושי - שקיות אוכל מנייר.
אופן הכנה
- מכניסים לקערת המיקסר את הקמח, אבקת הסוכר, אבקת האפייה, החמאה והמלח ומעבדים באמצעות וו גיטרה עד שמתקבלת תערובת פירורית.
- מוסיפים ביצה ותמצית וניל וממשיכים לעבד רק עד שמתקבל גוש בצק. זהירות מעיבוד יתר!
- מוציאים את הבצק מהקערה, משטחים אותו מעט, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
- בינתיים מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
- מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו על גבי משטח מקומח לעובי של כחצי ס״מ.
- קורצים עיגולים מהבצק בעזרת כוס או קורצן ומניחים בתבנית מרופדת בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
- אופים בתנור במשך כ-12 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות מעט. מצננים.
- מכינים את הקישוט: ממיסים מעט שוקולד לבן על מנת שישמש להדבקה.
- מכניסים את השוקולד המומס לתוך שקית זילוף וגוזרים חור קטן בקצה.
- משתמשים בשוקולד המומס להדבקה של סוכריות העדשים והמרשמלו על העוגייה.
- אורזים כל עוגייה בסנו סושי - שקיות אוכל מנייר.
בשיתוף עם סנו-סושי
עוד מתכונים לעוגיות שאתם חייבים להכין:
הכנתם את המתכון?
כן