-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4346.2 קק״ל 4346.2 קק״לפחמימות 465.3 גרם 465.3 גרםשומן 380.0 גרם 380.0 גרםנתרן 808.0 מ״ג 808.0 מ״גחלבון 188.0 גרם 188.0 גרםסיבים תזונתיים 105.0 גרם 105.0 גרםשומן רווי 235.4 גרם 235.4 גרםכולסטרול 189.0 מ״ג 189.0 מ״גסידן 855.3 מ״ג 855.3 מ״גברזל 105.5 מ״ג 105.5 מ״גאשלגן 231.3 מ״ג 231.3 מ״גאבץ 109.1 מ״ג 109.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות4346
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4346.2 קק״ל 4346.2 קק״לפחמימות 465.3 גרם 465.3 גרםשומן 380.0 גרם 380.0 גרםנתרן 808.0 מ״ג 808.0 מ״גחלבון 188.0 גרם 188.0 גרםסיבים תזונתיים 105.0 גרם 105.0 גרםשומן רווי 235.4 גרם 235.4 גרםכולסטרול 189.0 מ״ג 189.0 מ״גסידן 855.3 מ״ג 855.3 מ״גברזל 105.5 מ״ג 105.5 מ״גאשלגן 231.3 מ״ג 231.3 מ״גאבץ 109.1 מ״ג 109.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 4346 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1חבילה או 500 גרם בצק עליםמופשר על פי הוראות היצרן
-
2 בצליםפרוסים דק
-
3 כפות שמן זית
-
1/2 גליל גבינת עיזים
-
3/4 כוס שמנת לבישול יטבתה 15%
-
100 גרם גבינת קשקבלאו מוצרלה/פרמזן
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
-
חופן טימין טרילעיטור
הברשה
-
טרופה
אופן ההכנה
- מחממים תנור אובן נינג’ה לחום של 190 מעלות.
- במחבת רחבה מקפיצים בצל בשמן זית, עד שהבצל הופך שקוף.
- מרככים מעט גבינת עיזים בקערה במיקרוגל, היזהרו לא לחמם אותה אלא רק לרכך מעט. מוציאים ומוסיפים לקערה את השמנת, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
- פורסים על תבנית התנור בצק עלים ומפזרים עליו את הבצל.
- שופכים את תערובת הגבינה והשמנת מעל הבצל ומפזרים מעליה קשקבל באופן אחיד.
- מקפלים את שולי הבצק מארבעת הצדדים ליצירת שוליים.
- מפזרים עלי תימין מעל הטארט ומברישים את שולי הבצק בביצה טרופה.
- אופים במשך 30-25 דקות. אם הטארט מתחיל להישרף מלמעלה אפשר להוריד מעט את הטמפרטורה ולאפות עוד חמש דקות.
- מגישים חם.
אופן ההכנה
- מחממים תנור אובן נינג’ה לחום של 190 מעלות.
- במחבת רחבה מקפיצים בצל בשמן זית, עד שהבצל הופך שקוף.
- מרככים מעט גבינת עיזים בקערה במיקרוגל, היזהרו לא לחמם אותה אלא רק לרכך מעט. מוציאים ומוסיפים לקערה את השמנת, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
- פורסים על תבנית התנור בצק עלים ומפזרים עליו את הבצל.
- שופכים את תערובת הגבינה והשמנת מעל הבצל ומפזרים מעליה קשקבל באופן אחיד.
- מקפלים את שולי הבצק מארבעת הצדדים ליצירת שוליים.
- מפזרים עלי תימין מעל הטארט ומברישים את שולי הבצק בביצה טרופה.
- אופים במשך 30-25 דקות. אם הטארט מתחיל להישרף מלמעלה אפשר להוריד מעט את הטמפרטורה ולאפות עוד חמש דקות.
- מגישים חם.
יש לנו עוד מתכונים של פשטידות על שחובה להכין:
תגובות (6)
טעים בטרוף…. אבל משהו בכמויות מול גודל הבצק לא הסתדר לי – לא מתאים ל גודל התבנית אז הכפלתי כמויות [פחות או יותר] עשיתי בתבנית תנור רגילה גדולה ואז היה שימוש לכל הבצק.
היי, משמח לקרוא שיצא טעים! בצק העלים כן אמור להספיק לתבנית תנור, אבל העיקר שהיה טעים 🙂
מתכון טעיםמכינה כבר כמב פעמים
כיף לקרוא, הודיה!
מה גודל התבנית
25*25