באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

טארט גבינות ובצל של קרן אגם

כל הטוב במאפה אחד - טארט גבינות ובצל שמכינים עם בצק עלים מוכן. הכנה פשוטה ומהירה שמובילה לתוצאה טעימה ומרשימה
כל הטוב במאפה אחד - טארט גבינות ובצל שמכינים עם בצק עלים מוכן. הכנה פשוטה ומהירה שמובילה לתוצאה טעימה ומרשימה
  • קרן אגם
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    4346
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4346.2 קק״ל 4346.2 קק״ל
    פחמימות 465.3 גרם 465.3 גרם
    שומן 380.0 גרם 380.0 גרם
    נתרן 808.0 מ״ג 808.0 מ״ג
    חלבון 188.0 גרם 188.0 גרם
    סיבים תזונתיים 105.0 גרם 105.0 גרם
    שומן רווי 235.4 גרם 235.4 גרם
    כולסטרול 189.0 מ״ג 189.0 מ״ג
    סידן 855.3 מ״ג 855.3 מ״ג
    ברזל 105.5 מ״ג 105.5 מ״ג
    אשלגן 231.3 מ״ג 231.3 מ״ג
    אבץ 109.1 מ״ג 109.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    4346
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4346.2 קק״ל 4346.2 קק״ל
    פחמימות 465.3 גרם 465.3 גרם
    שומן 380.0 גרם 380.0 גרם
    נתרן 808.0 מ״ג 808.0 מ״ג
    חלבון 188.0 גרם 188.0 גרם
    סיבים תזונתיים 105.0 גרם 105.0 גרם
    שומן רווי 235.4 גרם 235.4 גרם
    כולסטרול 189.0 מ״ג 189.0 מ״ג
    סידן 855.3 מ״ג 855.3 מ״ג
    ברזל 105.5 מ״ג 105.5 מ״ג
    אשלגן 231.3 מ״ג 231.3 מ״ג
    אבץ 109.1 מ״ג 109.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קישים
קרן אגם
X

13 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הברשה


אופן ההכנה

  1. מחממים תנור אובן נינג’ה לחום של 190 מעלות.
  2. במחבת רחבה מקפיצים בצל בשמן זית, עד שהבצל הופך שקוף.
  3. מרככים מעט גבינת עיזים בקערה במיקרוגל, היזהרו לא לחמם אותה אלא רק לרכך מעט. מוציאים ומוסיפים לקערה את השמנת, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
  4. פורסים על תבנית התנור בצק עלים ומפזרים עליו את הבצל.
  5. שופכים את תערובת הגבינה והשמנת מעל הבצל ומפזרים מעליה קשקבל באופן אחיד.
  6. מקפלים את שולי הבצק מארבעת הצדדים ליצירת שוליים.
  7. מפזרים עלי תימין מעל הטארט ומברישים את שולי הבצק בביצה טרופה.
  8. אופים במשך 30-25 דקות. אם הטארט מתחיל להישרף מלמעלה אפשר להוריד מעט את הטמפרטורה ולאפות עוד חמש דקות.
  9. מגישים חם.

יש לנו עוד מתכונים של פשטידות על שחובה להכין:
טארט גבינות ובצל של קרן אגם

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Haim Ashkenazi

    יצא פשוט טעיםםםםםם.

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    IRIT

    טעים בטרוף…. אבל משהו בכמויות מול גודל הבצק לא הסתדר לי – לא מתאים ל גודל התבנית אז הכפלתי כמויות [פחות או יותר] עשיתי בתבנית תנור רגילה גדולה ואז היה שימוש לכל הבצק.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, משמח לקרוא שיצא טעים! בצק העלים כן אמור להספיק לתבנית תנור, אבל העיקר שהיה טעים 🙂

      Avatar
      מערכת Foody

      כיף לקרוא, הודיה!

      Avatar
      מערכת Foody

      25*25

קטגוריות

אביזרים

טכניקות