כרובית אסיאתית קריספית שאי אפשר להפסיק לטרוף!

איך מכינים כרובית אסיאתית בתנור? פרחי כרובית קריספית וצלויה בטעמים אסיאתים משכרים שמתמכרים אליהם מהר מאוד ולא מפסיקים לזלול
איך מכינים כרובית אסיאתית בתנור? פרחי כרובית קריספית וצלויה בטעמים אסיאתים משכרים שמתמכרים אליהם מהר מאוד ולא מפסיקים לזלול
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
24 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    188
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 187.8 קק״ל 751.3 קק״ל
    פחמימות 13.0 גרם 51.9 גרם
    שומן 16.5 גרם 66.1 גרם
    נתרן 63.7 מ״ג 254.6 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 43.0 גרם
    סיבים תזונתיים 9.2 גרם 36.8 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 22.7 גרם
    כולסטרול 3.6 מ״ג 14.6 מ״ג
    סידן 69.4 מ״ג 277.6 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 22.6 מ״ג
    אשלגן 648.8 מ״ג 2595.3 מ״ג
    אבץ 4.8 מ״ג 19.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    188
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 187.8 קק״ל 751.3 קק״ל
    פחמימות 13.0 גרם 51.9 גרם
    שומן 16.5 גרם 66.1 גרם
    נתרן 63.7 מ״ג 254.6 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 43.0 גרם
    סיבים תזונתיים 9.2 גרם 36.8 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 22.7 גרם
    כולסטרול 3.6 מ״ג 14.6 מ״ג
    סידן 69.4 מ״ג 277.6 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 22.6 מ״ג
    אשלגן 648.8 מ״ג 2595.3 מ״ג
    אבץ 4.8 מ״ג 19.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים צמחוניים
רותם ליברזון
X

24 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות בתוכנית רגילה (שני פסים ריקים).
  2. בקערה מערבבים היטב יחד את כל חומרי המרינדה.
  3. מניחים את פרחי הכרובית במרינדה כך שהם מצופים בכל הצדדים ברוטב.
  4. מסדרים תבנית תנור עם נייר אפייה ועליה את הכרובית במרינדה.
  5. אופים את הכרובית בתנור החם למשך 20 דקות.
  6. בשלב זה מוציאים את התבנית, הופכים את פרחי הכרובית ומחזירים לאפייה נוספת למשך 5-10 דקות, שהכרוביות שחומות ורכות.
  7. מגישים לצד אורז לבן ופרוסת לימון/ליים.

    כרובית אסייתית 2
    כרובית אסיאתית משגעת! צילום: רותם ליברזון


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כרובית אסיאתית קריספית שאי אפשר להפסיק לטרוף!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות