עוגיות ריבה קטנטנות שמזכירות קורנפלקס
מיני עוגיות ריבה שעושות חשק לשים אותן בקערית קורנפלקס עם קצת חלב ולנשנש עם כפית. מתכון קל וטעים לקלאסיקה שאף פעם לא ימאס ממנה
מיני עוגיות ריבה שעושות חשק לשים אותן בקערית קורנפלקס עם קצת חלב ולנשנש עם כפית. מתכון קל וטעים לקלאסיקה שאף פעם לא ימאס ממנה
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 47.0 קק״ל 3756.3 קק״לפחמימות 4.2 גרם 334.4 גרםשומן 2.3 גרם 183.1 גרםנתרן 12.9 מ״ג 1031.3 מ״גחלבון 0.6 גרם 51.0 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 10.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 3.9 גרםכולסטרול 6.3 מ״ג 501.6 מ״גסידן 1.7 מ״ג 133.9 מ״גברזל 0.1 מ״ג 6.1 מ״גאשלגן 7.1 מ״ג 570.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 4.7 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-50 דק׳
-
קלוריות47
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 47.0 קק״ל 3756.3 קק״לפחמימות 4.2 גרם 334.4 גרםשומן 2.3 גרם 183.1 גרםנתרן 12.9 מ״ג 1031.3 מ״גחלבון 0.6 גרם 51.0 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 10.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 3.9 גרםכולסטרול 6.3 מ״ג 501.6 מ״גסידן 1.7 מ״ג 133.9 מ״גברזל 0.1 מ״ג 6.1 מ״גאשלגן 7.1 מ״ג 570.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 4.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-50 דק׳ | קלוריות 47 | כמות מנות 80 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכניסים למעבד מזון חמאה, קמח, אבקת סוכר ומלח ומעבדים בפולסים עד שמתקבלת תערובת פירורית.
- מוסיפים ביצה, חלמון ותמצית וניל וממשיכים לעבד עד שמתקבל גוש בצק.
- מוציאים את הבצק, משטחים לצורת פיתה, מכניסים לשקית זיפר סליידר סנו סושי ושמים במקרר לחצי שעה.
- בינתיים מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים על גבי נייר אפייה טבעי סנו סושי לעלה דקיק בעובי של כ-1 ס”מ.
- קורצים את הבצק לצורות של פרחים קטנטנים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה טבעי סנו סושי. שימו לב שבמחצית מהפרחים קורצים עיגול קטן באמצע.
- מכניסים את העוגיות שחרצנו לתנור ואופים כ-8 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות מעט.
- מניחים לצינון, ואחרי שהעוגיות מתקררות, זורים אבקת סוכר מעל העוגיות עם החור.
- לוקחים עוגייה שלמה, מורחים עליה כף שטוחה של ריבה וסוגרים עם עוגייה מחוררת.
- את העוגיות שנשארו ניתן לאחסן בשקית זיפר סליידר סנו סושי.
אופן הכנה
- מכניסים למעבד מזון חמאה, קמח, אבקת סוכר ומלח ומעבדים בפולסים עד שמתקבלת תערובת פירורית.
- מוסיפים ביצה, חלמון ותמצית וניל וממשיכים לעבד עד שמתקבל גוש בצק.
- מוציאים את הבצק, משטחים לצורת פיתה, מכניסים לשקית זיפר סליידר סנו סושי ושמים במקרר לחצי שעה.
- בינתיים מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים על גבי נייר אפייה טבעי סנו סושי לעלה דקיק בעובי של כ-1 ס”מ.
- קורצים את הבצק לצורות של פרחים קטנטנים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה טבעי סנו סושי. שימו לב שבמחצית מהפרחים קורצים עיגול קטן באמצע.
- מכניסים את העוגיות שחרצנו לתנור ואופים כ-8 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות מעט.
- מניחים לצינון, ואחרי שהעוגיות מתקררות, זורים אבקת סוכר מעל העוגיות עם החור.
- לוקחים עוגייה שלמה, מורחים עליה כף שטוחה של ריבה וסוגרים עם עוגייה מחוררת.
- את העוגיות שנשארו ניתן לאחסן בשקית זיפר סליידר סנו סושי.
הערות
- מגישים בקערה עם כוס חלב
הערות
- מגישים בקערה עם כוס חלב
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן